Meaco DD8L ION luchtontvochtiger

Meaco DD8L ION luchtontvochtiger

Iedere woning heft ruimtes waar de luchtvochtigheid hoog kan zijn. Denk daarbij aan badkamers of washokken. De luchtvochtigheid kan daarbij leiden tot problemen, waardoor je flink in de kosten wordt gejaagd. Het is daarom van belang dat je een goede investering gaat doen, waarmee je resultaten kunt behalen. De Meaco DD8L ION luchtontvochtiger is hier een voorbeeld van. Deze luchtvochtigheid kan binnen een korte tijd de luchtvochtigheid aanzienlijk naar beneden halen, waardoor je kunt gaan genieten van een goed binnenklimaat en geen schimmel of andere problemen meer tegen gaat komen in jouw huis.

Meaco DD8L IONMeaco DD8L ION luchtontvochtiger

De Meaco DD8L ION is een luchtontvochtiger die ruimtes van 125 kubieke meter kan ontvochtigen. Het compacte formaat zorgt ervoor dat deze eenvoudig ergens geplaatst kan worden zonder dat je hier last van gaat krijgen. Daarbij maakt het niet uit welke temperaturen er in huis zijn. Ook bij het vriespunt blijft deze luchtontvochtiger jou namelijk voorzien van een drogere lucht, waardoor de problemen zich niet meer opstapelen. De eenvoud van het apparaat maakt het tevens mogelijk om door iedereen bediend te worden. Technische kennis is daarom helemaal niet meer nodig om een goed resultaat te behalen.

In de doos

  • Meaco DD8L ION
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Meaco DD8L ION

Deze Meaco luchtontvochtiger kent weinig instellingen. Zodra je de lucht ontvochtiger op de juiste plaats hebt gezet, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Stroom, de ruimte en het apparaat zelf is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Daarna wordt er tot maximaal 8 liter vocht per dag aan de woning onttrokken. Je hoeft er alleen nog maar voor te zorgen dat het waterreservoir niet over de capaciteit heen komt. De luchtontvochtiger geeft aan wanneer het reservoir geleegd moet worden, zodat er geen overstromingen plaats gaan vinden. Aan het einde van de dag schakel je het klimaatbeheerssysteem weer uit en kun je hem eventueel in de kast opbergen.

Voor- en nadelen van de Meaco DD8L ION

De Meaco DD8L ION is een van de enige lucht ontvochtigers die ook in de koudste ruimtes nog voldoende prestaties kan leveren. Ook hierbij kan de luchtvochtigheid teruggebracht worden tot 35 procent. Zo kun je jouw wasgoed veel sneller gedroogd hebben en ontstaan er ook geen vochtproblemen meer. Het grootste voordeel van dit apparaat is de prijs. Voor een heel laag bedrag heb je hoogwaardige kwaliteit in handen, waar je jarenlang van zou kunnen genieten. Je moet er alleen rekening mee houden dat je de luchtontvochtiger zelf uitzet. Er is namelijk geen timer op te vinden.

Conclusie

Als je voor een relatief laag bedrag een hoogwaardig kwaliteit luchtontvochtiger in huis wilt halen dan is de Meaco DD8L ION de beste keuze. Deze lucht ontvochtiger heeft krachtige prestaties in de kleinere ruimtes in jouw woning, waarbij zelfs de laagste temperaturen geen probleem meer zijn. Met dit model kun je voordelen behalen die je bij andere goedkope luchtontvochtigers niet terug gaat vinden. Jouw huis is binnen een korte tijd vochtvrij en het wasgoed zal ook vele malen sneller gedroogd zijn na de aanschaf van dit apparaat. Een ander goed model is de Meaco Platinum ECO 12 luchtontvochtiger.