Marinho Motions HD-68W luchtontvochtiger

Marinho Motions HD-68W luchtontvochtiger

Marinho Motions is voor velen een onbekendere speler op de markt. Deze fabrikant heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten om het binnenklimaat te verbeteren en daarbij ook schimmels en andere gevolgen van vocht te kunnen voorkomen. Zo worden er ook regelmatig nieuwe luchtontvochtigers op de markt gebracht. In dit artikel bekijken we de Marinho Motions HD-68W luchtontvochtiger.

Marinho Motions HD-68WMarinho Motions HD-68W luchtontvochtiger

De Marinho Motions HD-68W is een lucht ontvochtiger die jou door middel van de nieuwste technologieën van vochtproblemen af kan helpen. Het compacte model zorgt er daarbij voor dat je hem overal in huis kunt plaatsen zonder dat je er last van gaat krijgen. Met de Peltiër technologie wordt er daarna voor gezorgd dat al het vocht aan de ruimte wordt onttrokken en er droge lucht voor in de plaats komt. De luchtvochtigheid zal daarom gelijk gaan dalen, waarna het in jouw huis weer aangenaam wordt. In de warme zomermaanden heb je nooit meer last van een klam gevoel en kun je de ramen dicht laten.

In de doos

  • Marinho Motions HD-68W luchtontvochtiger
  • Handleiding
  • Afvoersysteem

Bediening en onderhoud van de HD-68W

De Marinho Motions HD-68W luchtontvochtiger is eenvoudig in gebruik. Je hoeft hem namelijk alleen maar van stroom te voorzien, waarna het vocht aan de ruimte wordt onttrokken. De vochtdeeltjes blijven achter in het apparaat, waarna de droge lucht weer de ruimte in wordt geblazen. Het vocht wordt tegelijkertijd opgevangen in een waterreservoir, welke jij eens in de paar dagen leeg moet maken. Wanneer de capaciteit bereikt is, zal de luchtontvochtiger direct uitschakelen, zodat je hem kunt legen en opnieuw kunt starten. Over het algemeen heb je er dus weinig omkijken meer naar.

Voor- en nadelen van de HD-68W

Dit klimaatbeheersingssysteem is voorzien van de nieuwste technologieën. Hierdoor wordt er nog efficiënter ontvochtigd en kun je alleen nog maar genieten van de gedroogde lucht in de woning. Niet alleen ga je hiermee schimmels tegen, ook zilvervisjes krijgen geen kans meer. Het is daarom een goede oplossing voor de kleinste ruimtes. Tevens wordt deze geleverd met een luchtverfrisser, waardoor de muffe geurtjes ook verleden tijd zijn. Je moet er alleen rekening mee houden dat uitsluitend de kleinste ruimtes profijt hebben van deze luchtontvochtiger. Zet hem daarom niet in een woon- of slaapkamer.

Conclusie

De Marinho Motions HD-68W is een goedkope luchtontvochtiger waarmee je veel resultaten kunt boeken. Maar dan alleen in de kleinste ruimtes in jouw woning. Om het gehele huis te kunnen ontvochtigen moet je daarom toch uit gaan kijken naar een andere luchtontvochtiger wanneer je deze ook in de woonkamer of een andere grote ruimte in huis wilt gaan gebruiken. Echter hoef je het voor het geld niet te laten. Als het jouw voornamelijke doel is om een droger oppervlak te verkrijgen in bijvoorbeeld de keuken, dan heb je hier meer dan genoeg aan en is het alleen nog maar genieten.