Makita DCF203Z vloerventilator met accu

Makita DCF203Z vloerentilator met accu

Tijdens de warme zomermaanden zijn de werkzaamheden vaak extra zwaar. Door de hoge temperaturen kun je jezelf moeilijk concentreren, waardoor je al snel achter begint te lopen. Dit maakt het ook lastiger om van de vrije tijd te kunnen genieten en even in de zon te gaan zitten. Wanneer de temperaturen in huis hoog opgelopen zijn, dan kan een ventilator kopen een goede uitkomst bieden. De Makita DCF203Z vloerventilator is hier een van. Het toestel kun je namelijk overal neerzetten, waardoor de ruimte voorzien wordt van een koele bries.

Makita DCF203Z overzichtMakita DCF203Z vloerventilator met accu

De vloerventilator van Makita is jouw redder in nood wanneer er koele lucht langs jouw lichaam geblazen moet worden. Zo kun je deze vloerventilator eenvoudig gebruiken in de garage of bouwplaats, maar eventueel ook in huis. De behuizing en de schokdempers beschermen de ventilator namelijk te allen tijde tegen invloeden van buitenaf. De ventilator werkt hierbij op accu’s, welke je apart aan moet schaffen. Je kunt echter ook de adapter gebruiken, welke wel meegeleverd wordt bij de aankoop. De vloer ventilator is daarna eenvoudig in te stellen op een van de windsnelheden en ook de draaistand is naar wens te verstellen. Voeg hier ook de timerfunctie aan toe, waardoor het apparaat vanzelf uitschakelt. Je hoeft er hierdoor niet meer op te letten.

In de doos

  • Makita DCF203Z
  • Handleiding
  • Adapter

Bediening en onderhoud van de Makita DCF203Z

De Makita ventilator is eenvoudig te bedienen. Wanneer je de adapter in het stopcontact plaatst, kun je direct aan de slag. Je stelt een van de standen in, waardoor je altijd de beste windkracht langs jouw lichaam voelt gaan. De werkzaamheden worden hierdoor gelijk draaglijk. Daarbij is ook de draaistand in te stellen. Uiteraard is de timer ook van belang. Deze kun je met slechts een druk op de knop instellen, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. De schoonmaak gebeurt door het rooster los te halen, zodat je bij de bladen kunt komen.

Voor- en nadelen van de Makita DCF203Z

Het klimaatsysteem voor thuis kan voor zowel in huis als op de werkplaats voor veel voordelen zorgen. De ventilator is kantelbaar, waardoor je de luchtstroom altijd de juiste kant op hebt gericht. Hierdoor is ook te bepalen hoeveel van de ruimte er gekoeld moet worden. Ook is de grondventilator veilig voor kinderen en huisdieren. Dankzij de ombouw is het namelijk niet mogelijk om de vingers ertussen te krijgen. Je kunt alles gerust rond laten rennen wanneer de ventilator aanstaat. Voeg hier ook de dynamische luchtstroom aan toe. Het grote nadeel aan de vloerventilator is dat de accu niet meegeleverd wordt. Wanneer je het apparaat zonder netstroom wilt gebruiken zul je dus een accu aan moeten schaffen.

Conclusie

De Makita DCF203Z is de perfecte vloerventilatoren voor een garage of werkplek. De stevigheid van de ventilator zorgt er namelijk voor dat deze tegen een stootje kan, wat goed van pas kan komen als er spullen om kunnen vallen. Daarbij is het design ook ideaal voor in huis. Je kunt hem overal neerzetten en de gewenste standen inschakelen, waardoor je er gelijk gebruik van kunt maken. Het maakt daarom niet uit voor welke doeleinden je de vloer ventilator wilt gaan gebruiken, je hebt altijd voldoende koele lucht tijdens de warme zomermaanden.