MaaxHome Airco split airco

MaaxHome Airco split airco

Binnen bekende webshops zoals Bol.com is de MaaxHome Airco al jarenlang één van de meest geliefde split airco’s. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Deze split airco heeft een koelvermogen van 12000 BTU en is geschikt voor ruimtes met een oppervlak tot max. 60 vierkante meter. Daarnaast is een groot voordeel van de MaaxHome dat je deze klimaatbeheersing in huis het gehele jaar door kunt gebruiken. Verkoeling is natuurlijk erg fijn tijdens de zomer, maar dankzij de verwarm functie is deze split airco ook perfect te gebruiken tijdens de winter. Ook ontvochtigen en ventileren is mogelijk.

MaaxHome Airco overzichtMaaxHome Airco split airco

De MaaxHome Airco kan verkoelen tot een temperatuur van 16 graden Celsius. Hierdoor ben je tijdens de zomer continu zeker van een heerlijke koelheid binnen je woning of kantoor. Bovendien kun je tijdens de winter een ruimte laten verwarmen tot een temperatuur van 31 graden Celsius. Dus wees gerust, met deze split airconditioning van MaaxHome zul je het tijdens de winter niet koud hebben. Ruimtes tot maximaal 60 vierkante meter kunnen verkoeld dan wel verwarmd worden. Bovendien bestuur je deze split airco eenvoudig en snel middels de handige afstandsbediening.

In de doos

 • MaaxHome Airco
 • Binnenunit & buitenunit
 • Afstandsbediening

Installatie van de MaaxHome Airco

Een andere aangename bijkomstigheid van de MaaxHome Airco is dat je deze geheel zelf kunt monteren en installeren. Hier hoef je dus geen professionele installateur voor in te schakelen. Zowel de binnen- als de buitenunit zijn te plaatsen op de plekken die jou het beste uitkomen. En ook alles installeren is geen enkel probleem. Kom je er toch niet uit, dan kun je altijd een handige kennis vragen of toch een installateur inschakelen.

Technische specificaties

 • Energielabel: A+++
 • Koelvermogen: 12000 BTU
 • Ruimte: 60 vierkante meter
 • Geluid: 48 Db
 • Inclusief afstandsbediening
 • Zelfmontage: ja
 • Temperatuur: 16 tot 31 graden Celsius
 • Inclusief slaapmodus
 • Modi: verkoelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren

Bediening en onderhoud van de MaaxHome Airco

Net als bij de meeste split airco’s, kun je ook de MaaxHome Airco via het apparaat zelf bedienen. Zo stel je in of deze aan moet en wanneer, en welke temperaturen. Het bedienen is bovendien eenvoudiger dan ooit dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Waar je ook in de ruimte zit, je kunt voortaan de split airco aansturen. Voor de MaaxHome Airco geldt qua onderhoud hetzelfde als voor de meeste andere split airco’s. Van tijd tot tijd zul je een doekje over de units moeten halen. Dit houdt ze niet alleen mooi schoon, maar zorgt ook voor een betere werking. Daarnaast is het aan te raden om de zoveel tijd de filters te verschonen.

Voordelen van de MaaxHome split airco

De MaaxHome Airco is, dankzij het energielabel A+++, één van de zuinigere split airco’s van dit moment. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kun je gemakkelijk van afstand de airco aansturen. Dit is een 4 in 1 split airco: verkoelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Dit maakt de MaaxHome Airco tot een veelzijdige split airco die gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. Het koelvermogen is hoog, waardoor deze split airconditioner geschikt is voor grote ruimtes tot 60 vierkante meter. Dankzij de slaapmodus kan deze airco de hele nacht doorgaan.

Nadelen van de MaaxHome airconditioning

De verwarming heeft een lagere energieklasse dan de verkoeling: A+. Dit is vrij normaal, maar toch het benoemen waard. Verder is dit een uitstekende split airco waar weinig tot geen nadelen aan verbonden zitten. Tenzij je niet van de kleur wit houdt.

Conclusie

De MaaxHome Airco is één van de beste split airco’s van dit moment. Daarentegen hoef je ook niet al te diep in de buidel te tasten, want het is ook nog eens een redelijk goedkope split airconditioner. Grote ruimtes kunnen gekoeld dan wel verwarmd worden, en ook ontvochtigen en ventileren is mogelijk. Dit veelzijdige apparaat kan het hele jaar door gebruikt worden, is van afstand te bedienen, beschikt over een slaapmodus en je kunt de airco ook zelf monteren.