Lessar split airco's

Een split airco

verkoelt, ontvochtigt, ventileert en verwarmt

Lessar split airco’s – Een oplossing voor een aangename temperatuur

Lessar maakt je woning weer aangenaam. De vaste airco’s kunnen namelijk iedere ruimte verkoelen, waarbij ook gestreefd wordt naar een hoog rendement. Je wilt immers ook kunnen besparen nadat je een investering gedaan hebt. De verschillende modellen airconditioning voldoen hierbij altijd aan de kwalificaties en milieueisen. Je kunt daarom altijd gebruik maken van deze airco zonder dat je er schadelijke stoffen mee uitstoot. Met een Lessar airco kun je tevens zoveel kanten op, dat er altijd een goed binnenklimaat te vinden is in de ruimte waarin de split unit airco zich bevindt.

Welke Lessar split airco kopen?

Lessar split airco (Inverto Airco 12000 BTU)Even rondkijken in het assortiment van Lessar toont aan dat er veel verschillende modellen beschikbaar zijn. Voor iedere woning en iedere ruimte is hierdoor een oplossing te verkrijgen. Denk daarbij niet alleen aan de grootte van het model, maar ook het koelvermogen wat hierbij komt kijken. Het koelvermogen is immers belangrijk om het beste resultaat te behalen. Een voorbeeld van de split airconditioners is de Inverto Airco 12000 BTU. Deze split unit airconditioner is uitgerust met energiebesparende technologieën, waardoor je ook na de aanschaf nog voordelig uit bent. Ook heeft deze een stijlvol design, dat in iedere ruimte van de woning tot zijn recht komt.

De Split-Unit 18000 BTU biedt nog meer mogelijkheden en is een van de best verkocht airconditioners met buitenunit. Deze kan namelijk tot wel 60 vierkante meter verkoelen. Deze airco is in feite het grotere model van eerdergenoemde airco en biedt daarom net zoveel comfort. De inverter in het systeem laat je genieten van lage energiekosten, terwijl je er wel de gehele ruimte mee verkoeld krijgt. Ook zit er een ingebouwde ontvochtiger en ventilator in, zodat het binnenklimaat ook aanzienlijk gaat verbeteren. Je gaat direct merken dat je vrijer kunt gaan ademen wanneer deze split airco in de woning geïnstalleerd is.

Wat zijn de voordelen van Lessar split airco’s?

Wanneer je kiest voor een Lessar, kies je voor een lagere energierekening. De fabrikant heeft namelijk alle technologieën gebruikt om het energieverbruik tot een minimum te beperken. Dit kan je dus niet alleen voordelen opleveren met betrekking tot de temperaturen in huis, maar ook op het gebied van je eigen portemonnee. Tevens zijn er veel verschillende modellen te verkrijgen, waardoor je het vermogen aan kunt passen aan het huishouden. Je bent hierdoor altijd goed uit en zult geen spijt krijgen van de investering die je gemaakt hebt. Het laatste voordeel heeft voornamelijk met het design te maken. Het is stijlvol, waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat het afbreuk doet aan het interieur.

Hoe werkt een Lessar split airco?

Een Lasser split airco bestaat uit een binnen- en buitenunit. De binnenunit is stijlvol en vrij compact, waardoor deze eenvoudig in de ruimte gehangen kan worden. De buitenunit is voornamelijk praktisch. Beide units werken samen om de warmte uit de woning te trekken en deze verkoeld terug de ruimte in te sturen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van koelvloeistof, welke de warmtewisseling kan uitvoeren. De koelvloeistof gaat in dit geval verdampen door contact met de warme buitenlucht, waardoor de koude lucht vrij spel krijgt.

Wanneer er een volledige verdamping plaats heeft gevonden, moet de compressor ervoor zorgen dat er condens ontstaat, zodat de koelvloeistof terugkomt en weer naar de binnenunit wordt geleid. De koude lucht is tegen deze tijd al in de ruimte en het proces begint weer van voor af aan. Als je een model aangeschaft hebt waarmee je de ruimte ook kunt verwarmen, dan gaat het proces in tegenovergestelde richting. Het enige wat jij hiervoor nog hoeft te doen is zorgen voor een goed stroomnetwerk en de juiste installatie, waarna de instellingen geplaatst kunnen worden om onder andere de beste temperatuur te verkrijgen.

Speciale functies van een Lessar split airco

De Lessar split unit airco kent als speciale functie voornamelijk de inverter. Deze inverter zorgt ervoor dat je veel energie kunt besparen. Doordat veel modellen zowel kunnen verkoelen als verwarmen, ventileren en ontvochtigen hoef je niet meer aan de slag te gaan met meerdere apparaten. Hierdoor heb je altijd een energiezuinig apparaat die het gehele binnenklimaat voor je kan regelen. Veel van deze modellen zijn tevens vanaf een afstand te bedienen. Je hoeft daarom geen vreemde capriolen uit te halen om de airco te laten werken, maar stelt alles eenvoudig in. Zo heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Een Lessar split airco is een investering. Het is daarom altijd goed om voor jezelf te bepalen welke specificaties je belangrijk vindt en wat het uiteindelijke budget gaat zijn dat je uit wilt geven aan klimaatbeheersing in huis. Dit kan je zoektocht naar een vaste airco namelijk al eenvoudiger maken. Er blijven hierdoor slechts een aantal modellen over, welke je met elkaar kunt vergelijken. Bij de een zullen de specificaties meer in een lijn liggen met je verwachtingen dan bij de andere. Door op deze manier de mogelijkheden af te lopen ga je zien dat je binnen een korte tijd een keuze hebt gemaakt en over kunt gaan tot de aankoop. Zoek je een goedkope split airco, kijk dan eens naar de Lessar 9000 BTU.

Lessar split airconditioning

  • Meerdere modellen te verkrijgen
  • Lagere energiekosten aan het einde van het jaar
  • Een stijlvol design voor ieder interieur