Lemato bouwdroger

Lemato bouwdroger

Tijdens een verbouwing of een complete nieuwbouw is het vaak wachten tot bepaalde werkzaamheden volledig gedroogd zijn. Wanneer er veel achterblijft, kunnen de processen ook niet plaats vinden. Je moet dan gaan kijken naar andere oplossingen. Een van de oplossingen is het aanschaffen van een bouwdroger. Je kunt dan naar een Lemato bouwdroger gaan kijken. Voor slechts een klein bedrag heb je een apparaat in handen die het vocht aan de ruimte kan onttrekken en jouw bouwproces versneld, zodat je snel door kunt naar een volgend project.

Lemato bouwdroger overzichtLemato bouwdroger 90 liter

Een Lemato bouwkachel is een industrieel apparaat, welke geschikt is voor bouwplaatsen. Door de metalen behuizing zal het klimatisering systeem niet heel snel kapot gaan, waardoor er een lange levensduur gegarandeerd is. Hiervoor is een afvoerslang beschikbaar die ervoor zorgt dat het vocht direct afgevoerd wordt. Je hebt er dus weinig omkijken meer naar. Zeker met behulp van de hygrostaat, welke in te stellen is op de gewenste luchtvochtigheid. De bouwdroger weet dan precies wat er te doen staat en jij kunt weer door aan andere werkzaamheden binnen de woning. Zo komt het nooit lang stil te liggen.

In de doos

  • Lemato bouwdroger
  • Handleiding
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Lemato bouwdroger

De bediening van de Lemato bouwdroger zoals de Lemato bouwdroger 90 liter is voor velen te begrijpen. Zodra deze op de juiste plaats staat, van stroom is voorzien en de afvoerslang aangesloten zit, kun je de instellingen gaan plaatsen. Op de hygrostaat kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen, zodat het apparaat automatisch uitschakelt. Als je dit niet wilt, kun je ook manueel te werk gaan. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de afvoerslang ontkoppelen als je klaar bent met de werkzaamheden. Ook kun je de luchtfilter eruit halen om schoon te maken, zodat je voorkomt dat er veel viezigheid terug de ruimte in wordt geblazen.

Voor- en nadelen van de Lemato bouwdroger

De Lemato bouwkachel is een droger waarmee je 50 tot 90 liter per dag uit de lucht kunt halen (afhankelijk van welk model je koopt). Hierdoor kunnen de grotere ruimtes binnen een korte tijd worden ontvochtigd. Doordat je het gehele apparaat naar wens in kunt stellen, ben je altijd verzekerd van een eindresultaat. Het grootste voordeel is dat je niet te maken hebt met een waterreservoir. Je kunt daarom continu door ontvochtigen zonder dat je het reservoir tussendoor leeg hoeft te maken. Ook een timer is aanwezig, zodat je nooit te veel energie gaat verbruiken. Jouw energierekening zal daarom nooit heel hoog op gaan lopen.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een uitgebreide mobiele droger, dan moet je bij Lemato gaan kijken. Deze goedkope bouwkachels kunnen geheel naar wens ingesteld worden, zodat je nooit meer een verkeerde droging krijgt bij een bouwproces. Je hebt hierdoor altijd een goed apparaat waarmee je de werkzaamheden uit kunt gaan voeren, zodat ieder bouwproces binnen een korte tijd voltooid is en je jezelf veel geld en tijd kunt besparen. Uiteindelijk kun je met slechts een simpele aanschaf veel profijt hebben en genieten van het eindresultaat.