Lemato bouwdroger 90 liter

Lemato bouwdroger 90 liter

Grote ruimtes kunnen niet altijd goed geventileerd worden. Hierdoor komen vochtproblemen vaker voor, wat weer resulteert in het vormen van schimmels. Ook gaan er verschillende bouwprocessen niet door, doordat er vertraging opgelopen wordt. Het is daarom van belang dat je zoveel mogelijk aan de slag gaat met een bouwdroger. Deze kan namelijk de muren in een korte tijd gedroogd hebben, zodat je verder kunt gaan met de werkzaamheden. Een van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is de Lemato bouwdroger 90 liter. In een korte tijd kun je gaan genieten van het eindresultaat.

Lemato bouwdroger 90 liter overzichtLemato bouwdroger 90 liter

De Lemato bouwdroger 90 liter is de geschikte oplossing voor wanneer je middelgrote tot grote ruimtes van de vochtproblemen af te kunnen helpen. Het is een industrieel ontwerp, welke je door middel van de afvoerslang gedurende de gehele dag kunt laten ontvochtigen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de instellingen te plaatsen en de timer in te stellen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste resultaten. Na de aanschaf van dit model van Lemato wil je nooit meer iets anders en bespaar je jezelf weken op een bouwproces.

In de doos

  • Lemato bouwdroger 90 liter
  • Handleiding
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Lemato bouwdroger 90 liter

Het klimaatcontrole systeem is eenvoudig te besturen via het display. Bij dit display vind je onder andere de instellingen voor de hygrostaat, waardoor de gewenste luchtvochtigheid bereikt kan gaan worden. Tevens kun je manueel de instellingen plaatsen. Denk daarbij ook aan de timer. Hierdoor schakelt het apparaat automatisch uit. Het enige wat je nog hoeft te doen is de filter eens in de zoveel tijd uit te wassen, zodat er geen vuil meer de ruimte in wordt geblazen. Zo voorkom je dat je de processen nog langer gaan duren.

Voor- en nadelen van de Lemato bouwdroger 90 liter

Deze bouwkachel van Lemato geeft jou verschillende voordelen. Zo heb je altijd alle instellingen bij de hand, zodat het apparaat weet wat er gerealiseerd moet worden. Daarbij ben je verzekerd van een stevig apparaat waar geen slijtage aan zal zijn. Hoe vaak je hem ook verhuisd, je hebt altijd hoogwaardige kwaliteit. Doordat je ook een timer hebt, kun je ervoor zorgen dat jouw energierekening niet al te hoog gaat worden en het apparaat automatisch uitschakelt. Je moet er dan wel voor zorgen dat de afvoerslang op de juiste manier gekoppeld is.

Conclusie

De Lemato bouwkachel met een capaciteit van 90 liter per dag is het apparaat waar je naar kunt gaan kijken als je van alle gemakken voorzien wilt zijn. De mobiele verwarmer kent zoveel instellingen dat je het jezelf altijd naar wens kunt maken. Tevens betaal je er ook niet de hoofdprijs voor. Voor slechts een laag bedrag kun je genieten van de beste resultaten voor jouw bouwproces en is het vocht uit de ruimte verdwenen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de bouwdroger op de juiste plaats te zetten, waardoor het resultaat ook gelijk zichtbaar is en de werkzaamheden voortgezet worden.