Lemato bouwdroger 70 liter

Lemato bouwdroger 70 liter

Lemato heeft verschillende bouwdrogers op de markt gebracht die jou kunnen helpen bij het ontvochtigen van de ruimtes. Met behulp van verschillende ontvochtigingscapaciteiten is er altijd een model dat bij jouw situatie gaat passen. Zo kan de Lemato bouwdroger van 70 liter een geschikte keuze zijn. Deze bouwkachel is geschikt voor de iets grotere ruimtes. Binnen een korte tijd zijn de muren en vloeren vrij van vocht en zorg je ervoor dat de bouwprojecten sneller af zullen zijn dan wanneer je geen gebruik maakt van een bouwdroger.

Lemato bouwdroger 70 liter overzichtLemato bouwdroger 70 Liter

Deze Lemato bouwdroger is een industrieel model met een metalen behuizing. Hierdoor kun je het apparaat regelmatig verplaatsen zonder dat er slijtage op zal treden. Dankzij de ontvochtiging van 70 liter per dag kunnen de grotere ruimtes aangepakt worden. Binnen een korte tijd kun je gaan beginnen met het stucen van de muren. Door de hygrostaat in te stellen kan het apparaat automatisch de luchtvochtigheid meten en de werking erop aanpassen. De manuele werking kun je ook gebruiken, zodat je nog meer aan jouw wensen over kunt laten.

In de doos

  • Lemato bouwdroger 70 liter
  • Handleiding
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Lemato bouwdroger 70 liter

De Lemato bouwdroger 70 liter is goed in te stellen via het display. Bij de hygrostaat kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen, zodat het apparaat weet naar welk resultaat er toegewerkt moet gaan worden. Wanneer de gewenste luchtvochtigheid bereikt is, schakelt het apparaat automatisch uit. Als er iets verandert aan de luchtvochtigheid, zal de bouwdroger weer aan gaan. Doordat deze gekoppeld is aan een afvoerslang hoef je geen waterreservoir te legen. Alleen de luchtfilter moet eens in de zoveel tijd schoongemaakt worden, zodat er geen vuil meer de ruimte in komt.

Voor- en nadelen van de Lemato bouwdroger 70 liter

Het klimaatsysteem is voorzien van verschillende voordelen. Zo bepaal je zelf hoe de bouwdroger aan het werk gaat. Of je nu voor de manuele werking of de hygrostaat gaat, je kunt altijd het beste resultaat behalen. Door het ontbreken van een waterreservoir heb je er ook weinig omkijken meer naar. Het enige wat je hoeft te doen is de timer instellen, zodat je jezelf ook nog veel energiekosten kunt besparen. Houd er wel rekening mee dat deze bouwdroger niet geschikt is voor de allergrootste ruimtes. Hiervoor wordt te weinig vocht aan de ruimte onttrokken.

Conclusie

Deze bouwkachel is er altijd een optimaal resultaat te behalen. Door de ingebouwde ventilator zorg je ervoor dat het vocht in een korte tijd uit de ruimte wordt onttrokken, waarna de droge lucht weer in de ruimte komt. De efficiëntie van de bouwdroger ligt ook vele malen hoger dan bij andere bouwdrogers, waardoor je alleen maar goede eindresultaten hebt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een kleine investering maken, zodat de bouwdroger snel bij jou geleverd kan worden. Daarna is het alleen nog maar genieten van de voordelen van dit apparaat.