Klimaatbeheersing in huis
Gezond wonen, gezond blijven

Minder last van fijnstof, allergenen,  bacteriën en nare luchtjes in huis en toch een aangename temperatuur en verbeterde gezondheid? Koop dan een klimaatsysteem!

Producten

Ben je op zoek naar een goed klimaatbeheerssysteem, dan kun je kiezen uit diverse producten die het klimaat in huis een stuk aangenamer maken. Het kopen van een op jouw wensen afgestemd klimaatbeheerssysteem is een goede en vooral gezonde investering!

Een ventilator koelt de lucht niet (zoals bij een airco), maar laat deze langs je lichaam stromen wat een verkoelend effect heeft.

Een aircooler is geen airco. Een luchtkoeler geeft wel iets meer verkoeling dan een ventilator en zorgt voor luchtbevochtiging.

Een eenvoudig te verplaatsen mobiele airconditioning unit voert de warmte van binnen via een afvoerslang af naar buiten.

Een split airco bestaat uit een een binnen en een buiten unit. Met een laag energieverbruik kun je een ruimte snel verkoelen.

Een luchtreiniger, luchtzuiveraar of luchtwasser filtert allergenen, fijnstoffen en bacteriën uit de lucht voor een gezond klimaat.

Houd met een luchtbevochtiger de luchtvochtingheidsgraad in je huis op peil (40 tot 60 procent) voor een gezond binnenklimaat.

Met een luchtontvochtiger wordt vochtige lucht aangezogen en uitgeblazen als droge lucht. Voorkomt o.a. schimmelvorming.

Om ruimten snel te verwarmen koop je een mobiele verwarming. O.a. ventilator-, convector- en straalkachels.