Kamine glazen paneelverwarmer

Kamine glazen paneelverwarmer

De warmte in huis halen is alles wat je gedurende de koude wintermaanden wilt. Echter is het stoken met de centrale verwarming vaak een dure aangelegenheid, waardoor je naar een andere oplossing op zoek moet gaan. Je kunt dan kiezen voor een Kamine glazen paneelverwarmer. Deze mobiele verwarmer zorgt ervoor dat je de ruimte waarin deze bevestigd is geleidelijk aan kunt warmen, zodat je van een aangename temperatuur kunt gaan genieten. Echter is het wel een kleine investering die je moet gaan maken voordat je het apparaat in handen gaat hebben.

Kamine glazen paneelverwarmerKamine glazen paneel verwarmer

De Kamine glazen paneelverwarmer is een X-vormig verwarmingselement, waardoor de kamer sneller verwarmd wordt dan met andere mobiele verwarmers. De constructie zorgt daarbij voor een gelijkmatige verwarming, zodat je het resultaat gelijk gaat voelen. Je hoeft hem hiervoor alleen maar aan te zetten, waarna het apparaat voor jou aan de slag gaat. Je kunt hierbij ook een timer instellen. Met deze timer kun je een week lang vooruitplannen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Het apparaat weet precies wat het moet doen, zodat je kunt gaan genieten tijdens jouw werkzaamheden.

In de doos

  • Kamine glazen paneelverwarmer
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Wielen
  • Wandmontageframe
  • Bevestigingspennen

Bediening en onderhoud van de Kamine glazen paneelverwarmer

De bediening van de Kamine glazen paneelverwarming is eenvoudig. Je kunt het apparaat ophangen en aansluiten op het stopcontact en het apparaat wordt ingeschakeld. Door middel van het touchscreen aan de voorkant zorg je ervoor dat de instellingen geplaatst worden. Je kunt hierbij kiezen tussen de dagelijkse modus, maar ook de timer instellen tot een week vooruit. Alle informatie die je nodig hebt, vind je terug op dit scherm. Doe je alles liever vanaf een afstand? Dan gebruik je de meegeleverde afstandsbediening voor de instellingen.

Voor- en nadelen van de Kamine glazen paneelverwarmer

Een van de grootste voordelen van dit klimaatsysteem voor thuis is dat je de temperatuur in de gaten kunt houden met de ingebouwde thermostaat. Hiermee wordt de temperatuur namelijk automatisch geregeld, wat energiebesparend is. Ook heb je een antivriesfunctie tot jouw beschikking, waardoor er geen bevriezing optreedt bij een lagere temperatuur. Als laatste grote voordeel heb je ook een kinderslotfunctie, waardoor het verantwoord wordt om hem in de buurt van kinderen te hebben. Een nadeel zou kunnen zijn dat het apparaat niet voor de grootste ruimtes gebruikt kan worden. Je moet daarom goed bedenken of deze tot zijn recht gaat komen in jouw woonkamer.

Conclusie

De Kamine glazen paneelverwarmer ziet er stijlvol uit, waardoor het nooit een afbreuk doet aan jouw interieur zal zijn. Daarbij kun je jouw ruimte altijd in stijl verwarmen. Je hoeft hier ook geen hele grote investering voor te maken. Over het algemeen zul je goedkoper uit zijn dan wanneer je jouw centrale verwarming gaat gebruiken. Je kunt jouw energierekening veel lager houden, zonder dat je hiermee in de kou hoeft te zitten. Het kan daarom een goede investering zijn voor jouw woning, waardoor je jouw werkzaamheden op de juiste manier voortzet.