Honeywell CS10XE luchtkoeler

Honeywell CS10XE luchtkoeler

Wanneer buiten de temperatuur de pan uitswingt, zit jij lekker binnenshuis met een Honeywell CS10XE net naast je. Het toestel blaast je de verfrissende koelte toe waar je zo’n behoefte aan hebt. Een droom, denk je? Nee hoor, de aankoop van dit model air cooler valt behoorlijk mee. Zeker wanneer je het vergelijkt met de aankoop van een airconditioningsysteem. Je hoeft in de eerste plaats al geen grote werken uit te voeren. Boren in muren en plafonds hoeft helemaal niet en ook een aansluiting naar buiten is niet nodig. De CS10XE is een mobiel toestel dat je gemakkelijk verhuist van de ene kamer naar de andere dankzij de grote, sterke wielen. Ook in aankoopprijs en zeker in verbruik is deze mobiele aircooler bijzonder voordelig.

Honeywell CS10XE overzicht

De Honeywell CS10XE is een voordelige luchtkoeler en heeft verschillende standen waardoor je de kracht waarmee de lucht door de ruimte wordt geblazen naar eigen wens kunt instellen. Heb je nood aan een heel licht briesje, dan stel je het apparaat in op de lichtste snelheid. Wil je liever een serieuze afkoeling, dan is de hoogste stand geschikt. Daarnaast heeft het model een timerfunctie ingebouwd. Dankzij deze timer kun je het toestel na een bepaalde tijd die je instelt, automatisch laten uitschakelen. Nooit meer onnodig energieverbruik dus.

In de doos

  • Honeywell CS10 XE air cooler
  • Afstandsbediening
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Honeywell CS10XE

Honeywell CS10XE luchtkoeler

De bediening van een Honeywell air cooler is erg simpel. Het apparaat kan je handmatig bedienen of je kan de afstandsbediening gebruiken. Voor je het toestel opstart, vul je het reservoir met voldoende koud water. Hoe kouder het water in het reservoir, hoe kouder de lucht die door de Honeywell CS10XE zal worden uitgeblazen. Steek als het reservoir gevuld is de stekker in het stopcontact en start het toestel op met de aan/uitknop.

Maak je keuze uit de verschillende snelheden en modussen en de Honeywell CS10XE is klaar om je koelte toe te wuiven. Ook het onderhoud van de Honeywell CS10XE is echt eenvoudig. De buitenkant van het toestel reinig je best met een vochtige doek of een zachte borstel en wat zeepsop. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, want dit kan je toestel ernstige schade berokkenen.

Voor- en nadelen van de Honeywell CS10XE

Wat zeker een voordeel is bij de lucht koeler, is het grote waterreservoir van 10 liter. Je kan een tijdje weg vooraleer je moet bijvullen. Ondanks het gewicht van al dat water is het toestel nog voldoende mobiel om het apparaat te verplaatsen in de ruimte. Nadeel is misschien het geluid dat het model produceert. Dit is enigszins te verwachten bij een toestel met een dergelijk vermogen, maar kan wel storend werken, zeker wanneer je hem wilt gebruiken om de slaapkamer te verkoelen terwijl je wil slapen.

Conclusie

De Honeywell CS10XE werkt fantastisch. Wanneer het toestel ingeschakeld is, is dat meteen merkbaar in de ruimte, zelfs wanneer je er wat verder vandaan zit. Dus zoek je een klimaatsysteem voor in huis? Kijk dan eens bij dit model aircooler.