Honeywell CS071AE luchtkoeler

Honeywell CS071AE luchtkoeler

Met de aankoop van een Honeywell CS071 AE haal je werkelijk een toptoestel in huis. Met de extreem warme dagen die we tijdens de hittegolven van afgelopen zomer hebben meegemaakt, is een luchtkoeler zeker geen overbodige luxe. Goede luchtkoelers zijn namelijk ideaal voor een ruimte waar een ventilator niet krachtig genoeg blijkt te zijn om voldoende koele lucht te blazen. Maar ook als de betrokken ruimte helemaal niet geschikt is om een vaste airco te installeren is dit toestel een prima keuze. Het apparaat is mobiel dankzij de makkelijk wendbare wielen. Je verplaatst het mobiele klimaatsysteem snel en eenvoudig naar een andere ruimte.

Honeywell CS071AE overzichtHoneywell CS071AE luchtkoeler

De Honeywell CS071AE is geschikt voor ruimtes tot maximaal 8 vierkante meter. Het toestel heeft een vermogen van 50 Watt en een waterreservoir met een inhoud van 7 liter. Het apparaat bedienen kan heel eenvoudig. De bijgeleverde afstandsbediening verhoogt nog eens het gebruiksgemak. Deze luchtkoeler van Honeywell kan gebruikt worden in drie verschillende standen. Op die manier hou je de controle over de kracht waarmee de air cooler de afgekoelde, vochtige lucht de ruimte in blaast. Bovendien verbruikt dit model heel weinig energie in vergelijking met andere gelijkaardige toestellen en zeker in vergelijking met energieslurpende airconditioningsystemen.

In de doos

  • Honeywell CS071AE
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Honeywell CS071AE

De bediening van een CS071AE klimaatsysteem in huis is heel simpel. Je kan het toestel handmatig bedienen of hiervoor gebruik maken van de afstandsbediening. De manier waarop de machine bediend wordt is hetzelfde als bij andere luchtkoelers: eerst het reservoir vullen met voldoende koud water, de stekker in het stopcontact steken en het toestel opstarten met de aan/uitknop. Kies daarna de gewenste instellingen en de CS071AE is startklaar. Ook het onderhoud houdt niet veel om het lijf. De buitenkant van het toestel is eenvoudig te reinigen of stofvrij te maken met een vochtige doek of een zachte borstel en wat zeepsop.

Voor- en nadelen van de Honeywell CS071AE

Het waterreservoir is niet afneembaar, wat dikwijls voor heel wat geklieder zorgt tijdens het bijvullen. Het snoer is wat aan de korte kant, waardoor het niet mogelijk is om de Honeywell CS071 AE aircooler op elke plaats in de ruimte neer te zetten zonder daarvoor een verlengdraad nodig te hebben. Dankzij het fraaie design oogt de lucht koeler ook nog eens mooi. Het toestel is eenvoudig in gebruik en vertoont een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Het klimaatsysteem maakt wel wat geluid, wat ook te verwachten is van een elektrisch toestel, maar is zeker niet storend.

Conclusie

Wil je een mobiele luchtkoeler kopen voor een kleine ruimte? De Honeywell CS071AE lucht koeler is een prima toestel dat gebruikt kan worden voor ruimtes tot 8 vierkante meter. Het toestel zorgt bij warm weer voor een aangenaam en verkoelend briesje, zonder de temperatuur in de ruimte extreem te doen dalen. De machine is relatief stil, vooral op de laagste stand en daarom bijzonder geschikt voor gebruik in de slaapkamer.