Honeywell CO30PM luchtkoeler

Honeywell CO30PM luchtkoeler

Verlang je ook zo naar dat frisse briesje tijdens een loeiend hete zomerdag, maar heb je niet het nodige budget om een airco te installeren of zie je het niet zitten om te gaan boren in je muren en plafond? Moet je je behelpen met een eenvoudige ventilator die niet de nodige kracht heeft om je van voldoende koelte te voorzien? Maak dan nu kennis met de Honeywell CO30PM luchtkoeler die je op een milieuvriendelijke, energiezuinige en vooral natuurlijke manier de nodige koelte kan verschaffen. Een van de beste luchtkoelers van dit moment.

Honeywell CO30PM overzicht

Honeywell CO30PM luchtkoelerEen Honeywell luchtkoeler zuigt warme lucht aan uit de directe omgeving van het toestel. De aangezogen lucht wordt gefilterd en passeert een koelelement met een honingraatstructuur en een waterreservoir met ijskoud water. Het contact tussen de warme lucht, het koude koelelement en het water zorgt ervoor dat de warme, droge lucht wordt bevochtigd en afgekoeld. Een krachtig ventilatorsysteem blaast de afgekoelde, vochtige lucht terug de ruimte in.

Dankzij de verschillende snelheden heb je de kracht waarmee de CO30PM de afgekoelde lucht de ruimte in blaast, steeds onder controle. Daarnaast beschikt het toestel ook over een oscillatierooster, waardoor de uitgeblazen lucht netjes over de ruimte wordt verdeeld. Er is een extra ijscompartiment in de machine voorzien waar je ijsblokjes in kunt leggen om de lucht nog meer te laten afkoelen.

In de doos

  • Honeywell CO30PM
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Honeywell CO30PM

Deze air cooler is het neusje van de zalm onder de luchtkoelers. Dit apparaat is super krachtig en is bovendien geschikt om buitenshuis te gebruiken dankzij de waterdichte behuizing. Het reinigen van de filters is afhankelijk van de hardheid van het water en de hoeveelheid kalk die in het kraantjeswater aanwezig is. Het honingraatfilter zou toch op zijn minst elke twee maanden moeten gereinigd worden om een efficiënt functioneren van de het toestel te waarborgen.

Voor- en nadelen van de Honeywell CO30PM

Dit type toestel is moeilijker te verkrijgen in België. Dat is jammer, want het krachtige toestellen zou een oplossing bieden voor eigenaars van panden met heel grote ruimtes. Deze lucht koeler is als een van de enige gelijkaardige toestellen volledig bestand tegen slechte weersomstandigheden. Het kan regenbuien aan, wat het tot een ideaal toestel maakt om buitenshuis te gaan gebruiken. Het waterreservoir is afneembaar en gemakkelijk bij te vullen en schoon te maken. De mobiele luchtkoeler bevat daarnaast een laag water alarm. Wanneer het waterpeil in het reservoir te laag wordt, zal de air cooler een seintje geven. Zo weet je wanneer je het reservoir moet bijvullen.

Conclusie

Dit krachtige apparaat is niet alleen in staat de ruimte te verkoelen, maar kan ook ventileren of de lucht bevochtigen. Een prima klimaatbeheerssysteem voor in huis of op kantoor! De Honeywell CO30PM beschikt over alle toeters en bellen, maar is blijkbaar minder gekend. Nochtans kan het apparaat zeker een oplossing bieden, vooral voor wie grotere ruimtes van verkoeling wil voorzien. Vooral de UV- en weersbestendige behuizing van de aircooler maken het toestel tot een van de betere in zijn soort.