Honeywell CL30XC luchtkoeler

Honeywell CL30XC luchtkoeler

Wat als je de eigenaar bent van een pand met grote ruimtes en de verzengende warmte binnen zit? Dan kun je rekenen op de kracht van de Honeywell CL30XC luchtkoeler. Het toestel is namelijk geschikt voor ruimtes tot zo’n dertig vierkante meter. Het apparaat wordt bijgevolg vaak gebruikt in winkelpanden, bedrijfsruimtes, landschapskantoren of grote lofts. Ook in feestzalen of grotere restaurants biedt deze air cooler van Honeywell een aangename verkoeling op warme dagen.

Honeywell CL30XC overzicht

Honeywell CL30XC luchtkoelerDe CL30XC lucht koeler heeft een exta groot vermogen van 252 Watt en een gigantisch waterreservoir van maar liefst 30 liter. De combinatie van het grote vermogen en de grote hoeveelheid water, maakt dat de Honeywell CL30XC ideaal is om grotere ruimtes te verkoelen. Het apparaat kan ingesteld worden om lucht te laten circuleren met vier verschillende snelheden: laag – medium – hoog en slaapstand. Ook de bevochtigingsgraad is instelbaar naar persoonlijke wens. Bovendien beschikt de Honeywell CL30XC over een speciaal oscillerend rooster dat ervoor zorgt dat de uitgeblazen lucht gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld.

Het klimaatsysteem voor thuis kan volledig handmatig bediend worden. Het LCD-bedieningspaneel is zeer gebruiksvriendelijk. Voor wie enig gebruiksgemak op prijs stelt, is een handige afstandsbediening bijgeleverd. Met de ingebouwde timerfunctie kun je de machine gemakkelijk op een door jou ingesteld tijdstip, automatisch uitschakelen en zo onnodig energieverbruik voorkomen. Deze air cooler is bijzonder energiezuinig, zeker in vergelijking met een klassiek airconditioningsysteem.

In de doos

  • Honeywell CL30XC air cooler
  • Afstandsbediening
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Honeywell CL30XC

De aircooler bedien je indien gewenst met de afstandsbediening. Uiteraard is handmatige bediening via het LCD-bedieningspaneel ook mogelijk. Vul het reservoir eerst met voldoende koud water voordat je de luchtkoeler opstart. Denk er aan: hoe kouder het water in het reservoir is, hoe kouder de lucht zal zijn die de het apparaat zal uitblazen. Start het toestel op met de aan/uitknop, kies een bepaalde snelheid en je klimatsysteem is klaar om te starten.

Aircooler onderhoud is ook belangrijk. Om de CL30XC goed te onderhouden volstaat het om de buitenkant van het toestel te reinigen met een vochtige doek of een zachte borstel en wat zeepsop. Vermijd zeker om met agressieve schoonmaakmiddelen je toestel te poetsen, want dit kan het apparaat ernstig beschadigen.

Voor- en nadelen van de Honeywell CL30XC

Groot pluspunt is het laag water alarm. Wanneer het waterpeil te laag wordt, geeft de Honeywell CL30XC luchtkoeler een seintje. Het waterreservoir is uitneembaar, wat het bijvullen extra vergemakkelijkt. Wat ook als een voordeel kan gezien worden, is het oscillerend rooster. Je voorkomt door dit rooster dat alle koele lucht steeds in dezelfde richting wordt geblazen en verdeeld de koude bries mooi over de ruimte. Een laatste pluspunt voor dit model air cooler is de extra vakje waar ijsblokjes kunnen toegevoegd worden. Door de ijsblokjes is het toestel in staat om nog koudere lucht te produceren.

Conclusie

De Honeywell CL30XC Honeywell luchtkoeler doet zijn naam alle eer aan. Het toestel voert perfect uit waarvoor het werd vervaardigd: zorgen voor een aangename, verkoelende gevoelswarmte binnen je persoonlijke ruimte. Je kunt dus gerust deze aircooler kopen!