Honeywell CL25AE luchtkoeler

Honeywell CL25AE luchtkoeler

Maak korte metten met klamme kamers op broeierig hete dagen met de Honeywell CL25AE luchtkoeler. Een air cooler is een eenvoudige oplossing wanneer de temperatuur zo hoog oploopt dat een klassieke ventilator geen voldoende verkoeling meer biedt. Ook wanneer de ruimte niet geschikt is om een vaste airco te installeren, je niet wil boren in de muren en plafond of niet over het nodige budget beschikt, biedt een air cooler soelaas. De Honeywell CL25AE luchtkoeler is een budgetvriendelijk en energiezuinig alternatief. Het toestel werkt op basis van een natuurlijk proces en biedt je een verkwikkende koelte op de plaatsen waar je dit nodig acht.

Honeywell CL25AE overzicht

Honeywell CL25AE luchtkoelerMet de Honeywell CL25AE haal je een krachtige luchtkoeler in huis. Met een gigantisch vermogen van 230 Watt en een waterreservoir van maar liefst 25 liter, kan deze machine de lucht laten circuleren in een ruimte tot ongeveer 30 vierkante meter. De CL25AE lucht koeler is bijgevolg de ideale luchtkoeler voor ruimere kamers of kantoren. Ook winkelpanden of kleine opslagplaatsen kunnen gebaat zijn met dit supertoestel.

Deze air cooler heeft daarnaast nog een bijkomende troef: een ijscompartiment waar je ijsblokken kan aan toevoegen om zo de lucht extra koud te maken. Het ventilatorrooster maakt een heen- en weerbeweging, waardoor alle lucht die wordt uitgeblazen gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld. Het apparaat heeft daarnaast ook nog een ingebouwde timerfunctie waarmee het toestel op het ingestelde tijdstip automatisch uitschakelt en zo extra energiezuinig werkt. Het toestel is eenvoudig handmatig te bedienen, maar de bijgeleverde afstandsbediening maakt het je extra makkelijk. Je hoeft om het apparaat in te stellen niet eens meer je zetel uit.

In de doos

  • Honeywell CL25AE
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Honeywell CL25AE

Zowel de bediening als het onderhoud van de Honeywell CL25AE is heel eenvoudig. Je vult het reservoir met voldoende water, legt het toestel aan, kiest de gewenste snelheid en modus en het apparaat doet de rest. Op vlak van onderhoud dient er niet echt veel te gebeuren. De buitenkant maak je schoon met een vochtige doek of een zachte borstel en wat zeepsop.

Voor- en nadelen van de Honeywell CL25AE

De Honeywell luchtkoeler is voorzien van een sensor die zal aangeven wanneer het waterpeil in het reservoir te laag staat en je het dient bij te vullen. Bijkomend voordeel van de CL25AE is het extra compartiment om ijs toe te voegen. Door dit handige vakje kan het toestel de lucht extra koud maken. Dit apparaat is eenvoudig te gebruiken en heeft bovendien een fraai design. Hoewel het model een krachtig vermogen heeft, is het toestel toch bijzonder stil. Dit maakt dat het apparaat dus ook perfect kan gebruikt worden in de slaapkamer, zonder een storend effect te hebben op je nachtrust.

Conclusie

De Honeywell CL25AE is een krachtig toestel met een hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor grotere ruimtes tot 30 vierkante meter. Het is een topapparaat voor klimatisering thuis dat zeker doet wat het hoort te doen, namelijk de gevoelstemperatuur in een ruimte aangenaam maken zonder daarvoor de energieslurpende, extreme verkoeling van een klassieke vaste of mobiele airco nodig te hebben.