HBM 50 bouwdroger

HBM 50 bouwdroger

Je bent constant op zoek naar manieren om jouw werkzaamheden eenvoudiger te maken. Zo kan een bouwproces maanden duren wanneer er vocht in de ruimte te vinden is. Deze muren moeten in eerste instantie gedroogd worden voordat het stuc- en schilderwerk plaats kan vinden. Het is daarom van belang dat je het jezelf eenvoudiger maakt. De HBM 50 bouwdroger helpt jou hierbij. Deze bouwdroger zorgt ervoor dat er droge lucht de ruimte in wordt geblazen, waardoor er binnen de kortste tijd een goed eindresultaat weggezet kan worden. Je moet hiervoor wel een investering maken, maar deze verdient zichzelf snel terug.

HBM 50 overzichtHBM 50 bouwdroger

De HBM 50 is een bouwdroger die de middelgrote ruimtes binnen een korte tijd ontvochtigd heeft. Dit wordt gedaan met 50 liter per dag, waardoor je binnen een korte tijd de werkzaamheden kunt gaan hervatten. Hiervoor kun je alle instellingen plaatsen met de hygrostaat. Het apparaat schakelt dan automatisch uit wanneer de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. Het enige wat je nog hoeft te doen is het apparaat op de juiste plaats zetten en de afvoerslang op de juiste manier te koppelen. Binnen een korte tijd zijn de vochtproblemen verdwenen en kan het project afgemaakt worden.

In de doos

  • HBM 50
  • Handleiding
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de HBM 50

Met deze HBM bouwdroger hoef je geen heel ingewikkelde processen te doorlopen om de bouwdroger aan de praat te krijgen. Wanneer je deze met de robuuste wielen naar zijn plek hebt gereden en de hygrostaat op de gewenste luchtvochtigheid hebt ingesteld, kun je direct aan de slag gaan. Je kunt hierdoor gelijk de vochtproblemen uit de ruimte weghalen. Daarbij schakelt het klimaatsysteem vanzelf uit als de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. Door hierbij ook de timer in te stellen heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar.

Voor- en nadelen van de HBM bouwdroger

De HBM 50 mobiele verwarming kent verschillende voor- en nadelen ten opzichte van andere bouwdrogers. Zo heb je een afvoerslang beschikbaar waardoor je geen waterreservoir meer leeg hoeft te maken. Door hierbij ook direct de hygrostaat in te kunnen stellen en de timer, hoef je er niet meer naar om te kijken. Tevens kun je deze bouwdroger ook in de koudere ruimtes gebruiken, doordat er een automatische defrostfunctie op te vinden is. Je hebt hierdoor altijd een tijdbesparend apparaat te pakken en kunt gaan genieten. Het enige nadeel is de prijs. Je moet er een flinke investering voor maken om de bouwdroger in handen te hebben.

Conclusie

De HBM 50 bouwdroger is de beste oplossing wanneer je aan de slag gaat met het drogen van de muren en vloeren bij jouw bouwproject. Hiervoor moet je echter wel zorgen dat je een flink bedrag hebt gespaard. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het apparaat installeren op de ruimte waar de vochtproblemen zijn, zodat je binnen een korte tijd door kunt gaan met jouw werkzaamheden en de problemen de wereld uit geholpen zijn. Wanneer je het geld hebt, is het een aanrader om deze goedkope bouwkachel aan te schaffen en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf winsten gaat behalen.