Haier mobiele airco's

Een mobiele airco

verkoelt & ontvochtigt

Haier mobiele airco’s – Compact maar vol sterkte

Haier is een merk wat niet geheel bekend is. Toch heeft deze fabrikant veel te bieden als het gaat om klimatiseringssystemen zoals mobiele airco’s en is het merk in ruim 160 landen te verkrijgen. De fabrikant heeft zich gericht op airconditioners tegen lage prijzen, waarbij zowel huizen als zakelijke klanten kunnen genieten van alle voordelen van de airco’s. Mobiele airco’s hebben je namelijk veel te bieden, voornamelijk in de kleinere ruimtes. Een kleine ruimte heeft binnen een aanzienlijke tijd de gewenste temperatuur te pakken, zodat je kunt gaan genieten van de warme zomermaanden.

De mobiele airconditioning systemen van Haier voldoen allemaal aan de Europese norm. Je kunt er daarom vanuit gaan dat je altijd een energiezuinig apparaat in handen hebt. Het rendement wordt hierdoor aanzienlijk veel hoger dan bij andere airco’s, waardoor je aan het einde van het jaar een energierekening hebt waar je blij van wordt. Deze modellen van de fabrikant verbruiken namelijk 25 procent minder en zorgen ervoor dat de leefruimte verbeterd wordt. Daarbij wordt gestreefd naar een geluidloze variant, waardoor je nergens door gehinderd wordt.

Welke Haier mobiele airco kopen?

Haier mobiele airco (AM12)Een mobiele airco van Haier komt in verschillende vormen en maten. Er zijn namelijk veel afmetingen beschikbaar, zodat je een model aan kunt passen aan de ruimte die je verkoeld wilt hebben. Niet altijd heb je immers een grote kamer tot je beschikking. Afhankelijk van het model dat je aanschaft, heb je hier ook nog andere specificaties die een rol kunnen spelen. Een van de mogelijkheden is de AM12AN1LAA. Dit is een van de beste mobiele airco systemen en staat bekend om een hoog vermogen, waarmee je ruimtes tot 60 vierkante meter eenvoudig mee kunt verkoelen.

Alle modellen van de mobiele airco’s van Haier hebben meerdere standen beschikbaar. Zo kun je zelf bepalen hoe fanatiek de airco aan de slag moet gaan om de kamer van frisse lucht te voorzien. Hiervoor worden verschillende hulpmiddelen meegeleverd, waaronder de afvoerslang en bij veel modellen ook een afstandsbediening. Daarbij hebben de systemen voor een optimale klimaatbeheersing in huis ook nog een stand voor de luchtvochtigheid. Het klamme gevoel dat je vaak in huis hebt tijdens de warme zomermaanden kan hierdoor met slechts een machine verdwijnen.

Wat zijn de voordelen van Haier mobiele airco’s?

Als je voor Haier kiest, kies je voor kwaliteit. Deze compacte mobiele airconditioners kunnen namelijk ondanks de kleine afmetingen toch grote ruimtes verkoelen. De koelte is geheel naar wens in te stellen, zodat je altijd een gewenste temperatuur hebt. Een groot bijkomend voordeel is dat de airco tegen een schappelijke prijs verkocht wordt. Hierdoor hoef je niet diep in de buidel te tasten om jezelf te kunnen verfrissen in de zomer. Voeg hier een regeling van de luchtvochtigheid aan toe en je hebt alles in huis wat je nodig hebt om een goed binnenklimaat te realiseren.

Hoe werkt een Haier mobiele airco?

Een Haier mobiele airco werkt eenvoudig. Je zet hem middels de soepele wielen op een plaats neer waar jij hem wilt hebben en hangt de slang uit het raam naar buiten. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het raam op een maximale hoogte van 1 meter mag zitten omdat de afvoerslang het anders niet gaat halen. Daarna kun je de standen instellen door middel van de afstandsbediening. Je hoeft er dus niet voor op te staan om een andere temperatuur te verkrijgen. Zodra je de mobiele airconditoning niet meer gaat gebruiken kun je deze eenvoudig in een kast opbergen.

Speciale functies van een Haier mobiele airco

Een mobiele airco van Haier kent naast de standaard functies ook nog een functie om de kamer te kunnen verwarmen. Zo heb je niet alleen de verkoeling in de zomermaanden, maar kun je deze ook als extra verwarming toepassen in een ruimte. In de koude maanden heb je daarom net wat extra houvast en een aangename temperatuur te pakken. Daarbij kun je direct aan de slag gaan met de luchtvochtigheid. Ook hiervoor is namelijk een speciale stand in te schakelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de condensbak te legen. Voor informatie over het onderhoud van een airco kun je kijken bij onze FAQ.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Voordat je overgaat tot de aankoop van een goedkope mobiele airconditioner moet je goed bekijken wat je ermee wilt bereiken. Als het voornamelijk gaat om het verkoelen van de ruimte, dan moet je dit als belangrijkste specificatie hebben. Vergeet daarbij niet om de grootte van de ruimte mee te nemen in je beslissing. De verschillende modellen kunnen namelijk lang niet allemaal een grote ruimte aan. De specificaties met elkaar vergelijken zorgt er daarbij altijd voor dat je een goede keuze kunt maken en een goed model Haier mobiele airco kunt kopen.

Haier mobiele airconditioning

  • Energiezuinige apparaten voor in huis of op kantoor
  • Een meegeleverde afstandsbediening
  • Zowel kleine als grote ruimtes krijgen verkoeling