Goedkope ventilator Top 4 van dit moment

De Top 4 goedkope ventilator van dit moment

Niet iedereen heeft een ruim budget om nieuwe spullen voor in huis te kunnen kopen. Echter wil je tijdens de zomermaanden niet zonder frisse lucht komen te zitten en moet er een aangename temperatuur in huis zijn. Hiervoor zijn gelukkig veel opties te vinden op het gebied van een ventilator. Een ventilator als klimaatbeheersing in huis hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn om het gewenste resultaat te behalen. Wanneer je op zoek gaat naar een goedkope ventilator heb je voldoende keuzes om binnen jouw budget te blijven. Onderstaande Top 4 helpt jou daarom op weg om een beter beeld te krijgen van de opties en de aankoop te kunnen maken.

Trust XStream Breeze 20401

Goedkope ventilator - Trust XStream Breeze 20401 usb ventilatorDe Trust XStream Breeze 20401 is een usb ventilator die je op de werkplek altijd van voldoende verkoeling kan voorzien. Je kunt deze goedkope ventilator namelijk eenvoudig via een USB-aansluiting aan de laptop of computer aansluiten, waardoor de wind direct jouw kant op geblazen wordt. De usb ventilator zal daarbij niet in de weg komen te staan, want de kabel is namelijk 1,2 meter, waardoor je hem overal weg kunt gaan zetten en er niet speciaal plek voor vrij hoeft te maken om te kunnen genieten van alle voordelen die deze usb ventilator met zich meebrengt. Je werkzaamheden worden weer draagzaam.

De Trust XStream Breeze 20401 is compact en licht van gewicht. Dit maakt het mogelijk om hem gedurende de dag te kunnen verplaatsen, waardoor bijvoorbeeld ook de andere kant van je lichaam verkoeld kan worden. Daarbij hoef je ook geen extra stroom te gebruiken, doordat er geen stopcontact aan te pas komt hetgeen betekent dat je hierdoor ook niet bang te zijn voor extra energiekosten. Zolang je de laptop maar opgeladen hebt. Houd er wel rekening mee dat de usb ventilator niet in hoogte verstelbaar is. Je moet daarom goed kijken waar je hem neerzet om optimaal te kunnen genieten.

Tristar VE-5951

Tristar VE-5951 staande ventilatorDe Tristar VE-5951 is weer een andere variant. Dit is een staande ventilator van chroom, welke in hoogte te verstellen is. Zo heb je altijd een ventilator die binnen het interieur past en deze is daarbij ook nog eens extra stevig. Met deze Tristar ventilator heb je altijd een stijlvolle ventilator tot je beschikking die tot maximaal 128 centimeter omhoog kan. Hierbij heb je ook de keuze uit drie verschillende standen, waardoor je zelf de windkracht kan bepalen. Zo heb je altijd het briesje langs het lichaam waaien welke je nodig hebt in de warme zomermaanden.

Deze Tristar VE-5951 heeft een diameter van 40 centimeter. Hierdoor is het toestel geschikt voor een grotere ruimte, omdat er automatisch ook meer wind verplaatst wordt. Zet hierbij de draaistand in en je kunt de gehele ruimte voorzien van deze bries. Dit kan ook goed helpen wanneer je niet in de volledige wind wilt zitten tijdens jouw werkzaamheden. De dynamische luchtstroom helpt je daarom altijd verder en de ventilator van Tristar zal te allen tijde stevig blijven staan. Het enige nadeel dat je zou kunnen noemen bij deze goedkope ventilator is het gebrek aan een timer. Hierdoor is deze wellicht minder geschikt om in de slaapkamer te zetten.

Bestron AFT80ZRC

Bestron AFT80ZRC torenventilatorDe Bestron AFT80ZRC is een torenventilator waarbij altijd stevigheid geboden is. Door het compacte formaat kun je hem overal plaatsen en zul je er geen hinder van ondervinden. De stilte die deze torenventilator met zich meebrengt, maakt het ook mogelijk om het apparaat in de slaapkamer te zetten. Met maximaal 48 decibel zul je er immers geen last van hebben en kun je onder het genot van een briesje in slaap vallen. Hiervoor kun je kiezen uit drie verschillende standen, waardoor er altijd een goede windkracht door de kamer heen blaast en je alleen nog maar kunt genieten.

De Bestron AFT80ZRC kent ook een zwenkfunctie en een timer. De zwenkfunctie zorgt ervoor dat je een gehele ruimte zou kunnen verkoelen en met de timer kun je in slaap vallen zonder dat de toren ventilator hierbij de gehele nacht aan blijft staan. Hiermee voorkom je dat de energierekening teveel omhooggaat. Voeg hier ook nog de Natural Breeze modus aan toe, waarbij de ventilator automatisch in snelheid varieert. Deze kun je instellen met behulp van de afstandsbediening of met het bedieningspaneel aan de bovenzijde van de goedkope ventilator. Je bepaalt dus zelf of je blijft zitten of opstaat.

Bestron DHB42W

Bestron DHB42W plafond ventilatorDe Bestron DHB42W is een plafondventilator waarmee je nooit meer zonder frisse lucht komt te zitten. Deze zorgt er namelijk voor dat een grote ruimte verkoeld kan worden. Een voordeel van deze goedkope ventilator is dat er ook een ingebouwde lamp in te vinden is. Hierdoor heb je maar een apparaat aan het plafond hangen, wat ook weer extra ruimte en rust kan geven. De plafond ventilator bestaat daarbij uit vier bladen, welke op vier verschillende standen in te schakelen zijn. Zo kun je altijd zelf bepalen hoeveel wind er in de ruimte komt en kun je alleen nog maar genieten van de koelte.

De Bestron DHB42W kan ingeschakeld worden door middel van een schakelaar aan de muur. Hierbij heb je niet alleen de mogelijkheid om de plafondlamp aan te zetten, maar ook gelijk om de wind in te schakelen. De reikwijdte van 102 centimeter is daarbij voldoende voor de gemiddelde tot grote ruimtes. Daarbij kun je deze plafondventilator ook gebruiken om de warme lucht beter door de ruimte te verplaatsen. Zelfs in de winter kun je dus veel profijt hebben van het klimaatbeheersingssysteem. Voeg hier de enorme stilte aan toe en je hebt met deze ventilator van Bestron voor iedere ruimte de perfecte oplossing tot jouw beschikking.

Hoe kies je een goedkope ventilator voor jouw woning?

De beste ventilatoren voor jouw woning zijn altijd geheel afhankelijk van jouw eigen wensen. Vaak is het beschikbare budget hier een van. Ondanks dat bovenstaande modellen goedkoop zijn, kan er alsnog een beter bij het budget passen dan de andere. Daarnaast is het goed op de specificaties letten. Niet iedere ventilator is bijvoorbeeld geschikt om in de slaapkamer geplaatst te worden en ook niet alle ventilatoren kunnen het stof uit de lucht filteren. Mensen met allergieën zullen daarom beter gebaat zijn bij een bepaalde ventilator dan de ander.