Goedkope mobiele verwarming Top 4 van dit moment

Goedkope mobiele verwarming Top 4 van dit moment

Niet altijd heb je een uitgebreid budget om nieuwe apparaten voor in huis aan te schaffen. Toch kan het soms een goede investering zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar een mobiele kachel, die als bijverwarming geplaatst kan worden in jouw woning. Ook voor andere ruimtes bij het huis kan deze ervoor zorgen dat je niet in de kou hoeft te zitten. Onderstaande Top 4 van goedkope mobiele verwarming helpt jou om met een laag bedrag toch een goede verwarmer te vinden en te beginnen met het verwarmen van de ruimte.

Eurom VK 2001 ventilatorkachel

Goedkope mobiele verwarming - Eurom VK 2001 ventilatorkachelEurom is erin gespecialiseerd om voor een laag bedrag hoogwaardige kwaliteit klimaatbeheersing in huis te kunnen bieden. Zo ook bij de VK 2001. Deze mobiele ventilatorkachel heeft verschillende standen beschikbaar, waardoor je niet altijd op vol vermogen hoeft te verwarmen. Zo bepaal je zelf hoe warm de ruimte wordt en kun je het apparaat op iedere plaats zetten. Het enige wat je namelijk nog nodig hebt, is een stopcontact om het apparaat van stroom te kunnen voorzien. Ondanks de prijs hoef je overigens niet bang te zijn voor het ontbreken van functies. Je kunt namelijk ook verkoelen met deze Eurom verwarmer. Hiervoor hoef je alleen maar de koude-lucht-ventilator aan te zetten.

De Eurom VK 2001 ventilatorkachel is heel eenvoudig in gebruik. Je hebt namelijk geen ingewikkelde technologieën. Buiten de standaard functies die je in kunt stellen via de knoppen hoef je namelijk helemaal niets te doen. Toch heb je enkele warmtestanden beschikbaar en kun je ermee ventileren. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat de ventilator kachel voornamelijk bedoeld is voor de kleinere ruimtes. Ook heb je geen timer. Je zult het apparaat dus zelf uit moeten schakelen wanneer je hem niet meer hoeft te gebruiken. Maakt je dit niet uit, dan is dit misschien wel een van de beste goedkope mobiele verwarmers voor jou!

Tristar KA-5914 convectorkachel

Tristar KA-5914 convectorkachelAls je voornamelijk op zoek bent naar een goedkope mobiele verwarming die geschikt is voor ruimtes tot 15 vierkante meter, dan is de Tristar KA-5914 jouw grote vriend. Deze kachel kan altijd zijn werk doen als convectorkachel, welke de temperatuur constant houdt met de thermostaat. Hiervoor hoef je alleen maar de warmte-intensiteit in te stellen. Er zijn hiervoor twee vermogensstanden beschikbaar. Je bepaalt daarom zelf hoe intensief de kamer wordt verwarmd. Met behulp van de ventilatorstand wordt de warmte de ruimte in geblazen en voel je de lucht langs jouw lichaam gaan.

De Tristar KA-5914 convectorkachel beschikt bovendien over een timer. Deze timer geeft jou de gelegenheid om de verwarmingstijd in te stellen. Wanneer de tijd verstreken is, schakelt het apparaat automatisch uit. Zo geniet je zolang het duurt van de warmte en kun je de kamer op temperatuur houden. Echter moet je deze mobiele verwarmer nooit in de badkamer plaatsen. Hij is namelijk niet waterdicht, waardoor er alleen maar gevaarlijke situaties ontstaan. Wanneer je hier rekening mee houdt, kun je vrijwel iedere ruimte in jouw huis op de juiste manier gaan verwarmen en ervoor zorgen dat de koude wintermaanden weer aangenaam worden.

Domo DO7347H keramische kachel

Domo DO7347H torenverwarmingEen andere goedkope mobiele verwarmer die jouw werkkamer van een aangename temperatuur kan voorzien: de Domo DO7347H. Je kunt met deze keramische kachel ruimtes tot 20 vierkante meter verwarmen, waarbij de kachel meer warmte vasthoudt dan bijvoorbeeld ventilatorkachels. Hierdoor heb je voor een langere tijd de warmte om jou heen, zonder dat de centrale verwarming aangezet hoeft te worden. Hiervoor hoef je alleen maar de temperatuur in te stellen naar de gewenste hoogte. De ruimte wordt direct voorzien van temperaturen tussen de 5 en 35 graden Celcius. Dankzij de ingebouwde thermostaat blijft de temperatuur te allen tijde constant.

De Domo DO7347H keramische kachel is voorzien van een timer. Hiermee bepaal je zelf wanneer de kachel in stand-by wordt gezet. Je hebt de mogelijkheid tussen de 1 en 8 uur, waardoor je gedurende jouw werkzaamheden geen koude lucht om je heen hebt. Hiervoor hoef je niet eens op te staan. Je bestuurt namelijk het gehele apparaat met de afstandsbediening. Doordat de kachel zelfdraaiend is, wordt de warmte gelijkmatig door de ruimte verspreid. Ook bij deze mobiele bijverwarming geldt dat je deze niet in de badkamer plaatst. Voor de rest kun je deze mobiele verwarming van Domo overal plaatsen, waardoor je overal jouw werkzaamheden uit kunt voeren of gewoon vanuit jouw luie stoel kunt genieten van extra warmte in de koude wintermaanden.

Tristar KA-5036 keramische kachel

Tristar KA-5036 keramische kachelDe Tristar KA-5036 is een stijlvolle en goedkope mobiele verwarming waar je niet veel voor hoeft te betalen. Voor een laag bedrag haal je een product binnen die voorzien is van drie vermogensstanden om jouw ruimte te kunnen verwarmen. Zo bepaal je zelf hoe hard de kachel moet werken om de gewenste temperatuur te gaan bereiken. Daarbij is de verwarmer voorzien van een oscillatie. Hierdoor wordt de ruimte gelijkmatig verdeeld en zul je geen koude plekken meer vinden als je door de kamer loopt. Tevens heb je altijd voldoende veiligheid tot jouw beschikking. De omval- en oververhittingsbeveiliging zorgen hiervoor.

Je hoeft niet alleen in de wintermaanden aan de slag te gaan met dit apparaat. De Tristar KA-5036 keramische kachel kent namelijk ook een ventilatiestand voor in de zomer. Hierbij wordt het verwarmingselement uitgeschakeld en kun je genieten van een koele bries langs jouw lichaam. Ook deze lucht wordt gelijkmatig verspreid. Het enige nadeel aan deze kachel is het geluid dat er geproduceerd wordt. Tijdens het verwarmen kan het daarom storend zijn. Ook kun je deze Tristar mobiele kachel niet in de badkamer plaatsen. Wanneer je voor eenvoud wilt gaan, is deze echter wel altijd goed.

Hoe kies je een goedkope mobiele verwarmer voor jouw woning?

Het vinden van een goedkope mobiele verwarmer is niet lastig. Maar je wilt natuurlijk wel de beste mobiele verwarming die binnen je budget past. Wanneer je voor een bepaalde prijsklasse hebt gekozen verschijnen er namelijk een aantal modellen. Het is dan aan jou om te bepalen welke specificaties je belangrijk vindt. Kijk daarvoor altijd eerst naar de oppervlakte die verwarmd moet worden. Op basis hiervan kies je namelijk het vermogen. Als je daarbij ook gebruik wilt maken van het apparaat in de zomer, moet je naar de apparaten op zoek gaan die jou ook een ventilatiestand bieden om koude lucht door de ruimte te blazen. Start jouw zoektocht daarom altijd op basis van jouw wensen, zodat de goedkope mobiele verwarming in een korte tijd in jouw woning staat.