Goedkope mobiele airco Top 4 van dit moment

De Top 4 goedkope mobiele airco van dit moment

Niet iedereen heeft een groot budget voor huishoudelijke apparaten. Toch wil iedereen kunnen genieten van verkoeling als de temperaturen buiten hard oplopen. Je moet in dit geval uit gaan kijken naar goedkopere oplossingen, waarbij je toch verzekerd bent van goede kwaliteit. Zo ook voor mobiele airco’s. Als je naar een goedkope mobiele airco op zoek gaat, blijkt de lijst langer te zijn dan je in eerste instantie gedacht had. Wij helpen je daarom op weg met onderstaande Top 4 goedkoopste mobiele airconditioners van dit moment, zodat je weet waar je op moet gaan letten en waarop je jouw keuze kunt baseren.

Bestron AAC7000

Goedkope mobiele airco - Bestron AAC7000Een goedkope mobiele airco die toch hoogwaardige kwaliteit kan leveren is de Bestron mobiele airconditioner AAC7000. Deze airco is 3-in-1, waarbij je zowel een airconditioning als een ventilator en luchtontvochtiger tot je beschikking hebt. Hiervoor heeft de airco een koelvermogen van 7000 BTU, waardoor er ruimtes tot 23 vierkante meter verkoeld kunnen worden. Het koelmiddel R290 is niet schadelijk voor het milieu. Je kunt hierdoor jouw ruimte goed koelen zonder gevaarlijke stoffen uit te stoten. En het fijne is: je kunt direct aan de slag doordat het gehele pakket bij jou geleverd wordt. Er komen hierdoor geen andere kosten meer bij kijken.

De Bestron mobiele airconditioner is eenvoudig te verplaatsen door de wielen onder de airco. Hierdoor kun je de beste plaats opzoeken, waardoor je kunt gaan genieten van de frisse lucht. Hiervoor is een snoer van 1,75 meter beschikbaar, zodat de airco ook niet naast het stopcontact hoeft te blijven staan. Het LED-paneel zorgt ervoor dat je alle functies in kunt stellen. Daarnaast heb je een afstandsbediening tot jouw beschikking om de instellingen vanaf een afstand aan te passen. Hiervoor moet je wel zelf nog de batterijen aanschaffen.

Eurom PAC 7.2 2-in-1

Eurom PAC 7.2 mobiele aircoEen goedkope oplossing, maar toch goede kwaliteit. Dat is waar de Eurom PAC 7.2 mobiele airconditioner bekend om staat. Deze 2-in-1 mobiele airco van Eurom kent een koelvermogen van 7000 BTU, waardoor je een ruimte tot 23 vierkante meter kunt verkoelen en op temperatuur kunt brengen. Tijdens de warme zomermaanden hoef je nooit meer bezweet jouw werkzaamheden uit te voeren, doordat de frisse lucht langs jouw lichaam blaast. Hiervoor wordt de warme lucht aangetrokken, verkoeld en weer de ruimte ingeblazen. De temperatuur kun je hierbij tussen de 18 en 35 graden instellen, wat jou voldoende comfort kan geven.

De Eurom PAC 7.2 kan tevens gebruikt worden als luchtontvochtiger. Tijdens de zomermaanden kan de ruimte klam aanvoelen, wat je het liefst wilt voorkomen. Ook dit kan immers zweetdruppels opleveren. De capaciteit hiervoor is 19,2 liter per dag, waarbij je ook een luchtverplaatsing van 70 kubieke meter kunt verwachten. De condens wordt hierbij in een bak opgevangen, welke je kunt legen door middel van het aftapkraantje. Zo heb je iedere dag opnieuw voldoende capaciteit om met deze goedkope mobiele airco de ruimte van een goed binnenklimaat te voorzien.

Trotec PAC 2010 SH

Trotec PAC 2010 SH mobiele aircoDe Trotec PAC 2010 SH is een goedkope mobiele airco die veel meer kan dan alleen de lucht koelen. Voor een lage prijs krijg je dus meer dan alleen een apparaat dat een aangename temperatuur kan realiseren. Zo kan deze ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen, zonder dat hier invloed van buitenshuis nodig is. De temperatuur kun je zelf instellen door middel van de afstandsbediening of het bedieningspaneel. Je hoeft daarbij ook niet met meerdere apparaten aan de slag te gaan wanneer er een overgangsseizoen is. De energiekosten kunnen hierdoor ook lager uitvallen, wat het direct een stuk interessanter maakt. Dus ben je milieubewust? Dan kan dit de beste mobiele airco voor jou zijn!

Je kunt de Trotec PAC 2010 SH in verschillende ruimtes plaatsen. Deze kan namelijk tot 26 vierkante meter verkoelen totdat je de gewenste temperatuur is bereikt. Hiervoor is een koelvermogen van 2 kW te vinden, welke bij de verwarming van de ruimte 1,8 kW is. De compressor van de Trotec mobiele airco schakelt automatisch uit wanneer de temperatuur bereikt is en gaat weer aan als er een verandering optreedt. Hierdoor heb je een energiebesparing, welke ook direct voor een aangenaam binnenklimaat zorgt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is uit een temperatuur kiezen tussen de 16 en 30 graden, zodat je het nooit koud of warm hebt.

Eurom PAC 9.2

Eurom PAC 9.2 mobiele aircoDe Eurom PAC 9.2 is niet de allergoedkoopste mobiele airco die er op de markt te vinden, maar past wel bij mensen met een lager budget. Deze airconditioner kan een ruimte tot maximaal 30 vierkante meter verkoelen zonder dat je hierbij de airco vaak hoeft te verplaatsen. Door het lichte gewicht is dit echter wel mogelijk, waardoor de verkoeling niet bij een enkele ruimte hoeft te blijven. Hiervoor hoef je de airco alleen maar aan het handvat mee te nemen en achter je aan te rollen. Je bent hierdoor van alle gemakken voorzien.

Het voordeel van deze goedkope mobiele airco is dat het een compact model is. De Eurom PAC 9.2 kan hierdoor niet alleen in iedere ruimte, maar is na gebruik ook eenvoudig op te bergen. Tijdens het gebruik heb je drie vermogenselecties tot jouw beschikking, waardoor je de gehele airco naar wens in kunt stellen. De eenvoud is niet alleen op het apparaat zelf terug te vinden, maar ook op de afstandsbediening. Zo kun je snel op de knop drukken om de instellingen aan te passen, zonder dat je hiervoor naar de airco toe hoeft te lopen.

Hoe kies je een goedkope mobiele airco voor jouw woning?

Kijken naar een goedkope mobiele airco voor het verkrijgen van klimaatbeheersing in huis kan alsnog betekenen dat je te veel geld gaat betalen. Je moet daarom altijd een budget vaststellen voordat je gaat kijken naar het aanbod. Als je dit budget voor jezelf helder hebt, vallen er direct meerdere modellen af. Dit maakt jouw keuze ook eenvoudiger. Daarna is het een kwestie van kijken naar de specificaties. Doordat de eigenschappen sterk van elkaar kunnen verschillen, is het niet gemakkelijk. Zorg er daarom voor dat je van tevoren al weet waar je naar op zoek bent.

Iedere mobiele airconditioner is anders en lang niet alle airco’s zijn geschikt voor een bepaalde ruimte. Je moet daarom goed weten wat de afmetingen van de ruimtes in jouw woning zijn. Zo voorkom je dat de airco een bepaalde ruimte niet kan verkoelen. Let dan ook direct op het geluidsniveau dat het apparaat produceert. Als je tijdens het slapen ook wilt genieten van koelte, dan moet je er een uitzoeken die vrijwel geen geluid maakt. Als je alleen gedurende de dag de koele lucht langs jouw lichaam wilt hebben, dan hoef je hier minder aandacht aan te besteden.