Goedkope luchtontvochtiger Top 4 van dit moment

Goedkope luchtontvochtiger Top 4 van dit moment

Een luchtontvochtiger kan een goede oplossing zijn voor ieder huishouden. Met een slechte ventilatie heb je immers al snel last van vochtproblemen. Het vocht dringt door in de muren en de meubelstukken, waardoor schimmelvorming en rotten aan de orde van de dag zijn. Dit voorkomen is vrijwel onmogelijk zonder de juiste hulpmiddelen. Je kunt daarom overgaan tot de aankoop van een dure of goedkope luchtontvochtiger. Je raakt hierbij echter al snel het spoor bijster vanwege de vele specificaties. Met onderstaande Top 4 van de goedkoopste luchtontvochtigers ben je al snel geholpen.

Trotec Peltier luchtontvochtiger TTP 2 E

Goedkope luchtontvochtiger - Trotec Peltier TTP 2 ETrotec kent luchtontvochtigers in verschillende vormen en maten. Hierbij heb je ook goedkopere modellen, waaronder de Trotec Peltier TTP 2 E. De compactheid van dit apparaat laat echter niet zien wat de prestaties zijn. Je kunt er namelijk ruimtes tot 5 vierkante meter mee ontvochtigen. De thermo-elektrische technologie geeft niet alleen een drogere ruimte, maar ook minder muffe geuren. Jouw gehele ruimte ruikt weer fris en je bent verlost van de vochtproblemen in de ruimtes. Hiervoor hoef je alleen maar te zorgen dat het waterreservoir op tijd leeggemaakt wordt voor het beste eindresultaat.

De compactheid van het klimaatsysteem zorgt ervoor dat je altijd flexibel bent. Je kunt de Trotec Peltier TTP 2 E namelijk eenvoudig verplaatsen, waardoor meerdere ruimtes kunnen worden ontvochtigd. Daarbij worden de dierenharen ook aangetrokken en in het filter opgenomen. Met huisdieren kun je hierdoor ook altijd een schoon huis houden. Je hoeft hem nooit dicht naast het stopcontact te plaatsen. Een kabel van bijna anderhalve meter geeft jou daarmee nog meer bewegingsvrijheid. Zolang je geen al te grote ruimtes wilt ontvochtigen heb je met deze Trotec luchtontvochtiger altijd het beste apparaat in handen.

Trotec Peltier TTP 1 E

Trotec Peltier TTP 1 E luchtontvochtigerDe Trotec Peltier TTP 1 E is een van de goedkoopste luchtontvochtigers van het merk. Zo kun je voor een laag bedrag toch zoveel mogelijk vocht uit de ruimte onttrekken. Je moet er dan wel rekening mee houden dat deze voor de kleinste ruimtes gemaakt is. Tot 5 vierkante meter ben je van alle gemakken voorzien en kun je zelfs het stof eenvoudig verwijderen. Dit wordt namelijk opgevangen in de stoffilter, welke je eens in de zoveel tijd schoon moet maken voor het beste eindresultaat. Ook het waterreservoir dien je eens in de zoveel tijd leeg te maken, zodat het vocht nog opgevangen kan worden.

Waar de Trotec Peltier TTP 1 E voornamelijk in uitblinkt, is het gebruiksgemak. Je hoeft immers alleen de stekker in het stopcontact te steken en het apparaat aan te zetten. Daarna gaat het gehele proces beginnen en hoef je alleen nog in de gaten te houden of het reservoir leeg moet. Hiervoor zit er een LED-lamp op het apparaat. Wanneer de tank vol is, schakelt het apparaat tevens direct uit. Zo voorkom je dat er water op de grond terecht komt. De werking wordt automatisch hervat als je het water weggegooid hebt. Zo kun je direct weer genieten van een goed binnenklimaat.

Comfee MD-20Liter

Comfee MD-20Liter lucht ontvochtigerGoedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn. Fabrikant Comfee maakt luchtontvochtigers die altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn, waardoor je van alle gemakken voorzien bent. Zo ook bij de Comfee MD-20Liter. Deze goedkope luchtontvochtiger maakt gebruik van stroom en kan in vrijwel iedere ruimte geplaatst worden. Hiervoor is een groot waterreservoir te vinden. Het reservoir is namelijk 3 liter, waardoor je niet snel hoeft te legen. Je kunt hierdoor voor een langere tijd een kamer ontvochtigen, waardoor de vochtproblemen al snel verholpen zijn. Schimmels in jouw huis zijn vanaf nu verleden tijd en je krijgt geen grotere kostenpost.

Een ander groot voordeel van de Comfee MD-20Liter is het lage geluidsniveau. Dit niveau is namelijk maximaal 48 decibel. Of je hem nu in jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer met de lucht ontvochtiger aan de slag gaat, hoor je hem niet. Dit maakt het mogelijk om de kamer op ieder moment van de dag te ontvochtigen, zonder dat je gestoord wordt bij de werkzaamheden of jouw slaap. Het enige wat je nog hoeft te doen is de Comfee luchtontvochtiger op de juiste plaats in huis te plaatsen en het apparaat in werking te stellen.

Eurom DryBest 10

Eurom DryBest 10 luchtontvochtigerEurom is ook een fabrikant van luchtontvochtigers die jou voor een laag bedrag een goede ontvochtiger aanbiedt. De Eurom DryBest 10 is een goedkope luchtontvochtiger en kan 10 liter per dag aan jouw ruimte onttrekken en tot 180 kubieke meter aan lucht verplaatsen. Het waterreservoir van 2 liter geeft jou de gelegenheid om langer dan een dag te wachten met het legen van het reservoir. Mocht je het een keer vergeten, dan blijft de ontvochtiger gewoon zijn werk doen. Vergeet je het alsnog en gaat het lampje op een display branden? Dan is het tijd om het onderhoud uit te voeren. Voor een algeheel gemak zou je zelfs een bypass kunnen plaatsen, zodat het water direct weg kan lopen.

Deze Eurom luchtontvochtiger is vrijwel geluidstil. Met een geluidsniveau van 42 decibel zul je deze niet horen. Daarbij ben je altijd verzekerd van een duurzaam apparaat. De energiezuinige functie van de Eurom DryBest 10 bespaart jou jaarlijks veel kosten en je hebt tevens te maken met een lange levensduur. Als je deze luchtontvochtiger aanschaft, hoef je de komende jaren geen nieuwe aankoop meer te doen. Goede klimaatbeheersing in huis hoeft dus niet duur te zijn! Houd er wel rekening mee dat het reservoir niet geheel eenvoudig te verwijderen is, waardoor je hier wel wat werk aan overhoudt.

Hoe kies je een goedkope luchtontvochtiger voor jouw woning?

De beste luchtontvochtiger vind je door goed naar de specificaties te kijken. Ondanks dat de luchtontvochtigers goedkoop zijn, moet je immers wel een apparaat hebben dat bij jouw woning past. Bekijk daarom eerst goed in welke ruimte je deze wilt gaan gebruiken. Voor de grotere ruimtes heb je een hoger vermogen nodig, waardoor sommige modellen van bovenstaande merken niet goed tot hun recht gaan komen. Ook het geluidsniveau kan een grote rol spelen. Wanneer je de lucht ontvochtiger in de slaapkamer wilt plaatsen zul je moeten gaan kijken naar de stilste. Alleen wanneer je op deze manier jouw zoektocht benadert, kun je het beste apparaat vinden voor jouw situatie.