Goedkope luchtkoeler Top 4 van dit moment

De Top 4 goedkope luchtkoeler van dit moment

De warme zomermaanden kunnen de temperaturen in huis flink op laten lopen. De ramen openzetten heeft vaak geen zin, omdat dan alleen nog maar meer warme lucht naar binnen komt. Om toch aangename temperaturen te bereiken is het van belang om hier de juiste hulpmiddelen voor in huis te hebben. Kijken we dan naar klimaatbeheersingssystemen voor thuis, dan is een van de mogelijkheden die je hebt het kopen van een aircooler. Deze koeler kan namelijk binnen een korte tijd jouw huis op de juiste temperatuur hebben. Maar hoe vind je een goedkope luchtkoeler? Onderstaande goedkope luchtkoeler Top 4 geeft jou een beter beeld van de mogelijkheden, zodat je kunt beginnen met de aankoop van de beste aircooler voor jou.

Sencor SAC MT9020C

Sencor SAC MT9020C luchtkoeler aircoolerDe Sencor SAC MT9020C is een van de luchtkoelers waar je nooit te veel geld voor kwijt gaat zijn. Deze goedkope luchtkoeler biedt ondanks de prijs wel een veelzijdig resultaat. Je kunt er namelijk niet alleen mee koelen, maar ook ventileren en het huis vochtvrij maken. Zo heb je niet alleen een aangename temperatuur in huis, maar wordt de lucht ook direct op de juiste manier gefilterd. Je kunt met de temperatuur teruggaan tot 18 graden en ruimtes tot 42 vierkante meter kunnen eenvoudig worden gekoeld. Je hebt hierdoor altijd een apparaat tot je beschikking voor de grotere ruimtes en bent van alle gemakken voorzien.

De slaapstand zorgt ervoor dat de Sencor SAC MT9020C niet alleen minder geluid maakt, maar ook een minder harde wind door de ruimte heen blaast. Op deze manier kun je een goede nachtrust krijgen en word je de dag erna niet wakker met spierpijn. Je kunt deze stand op het bedieningspaneel instellen, maar ook door middel van de afstandsbediening. Zo hoef je niet meer op te staan wanneer je vergeten bent om de luchtkoeler op de juiste stand te zetten en kun je gewoon in slaap vallen. De air cooler sluit dan automatisch, waardoor je ook nooit te veel energie gaat gebruiken.

Termozeta Airzeta Clima

Termozeta Airzeta Clima luchtkoeler aircoolerEen goedkope aircooler is de Termozeta Airzeta Clima. Deze goedkope luchtkoeler kan ruimtes tot 35 vierkante meter koelen, waarbij vier standen tot jouw beschikking zijn. Zo kun je zelf bepalen hoe koud je het in huis krijgt, terwijl de temperaturen buiten boven de 30 graden uitkomen. Zo kunnen je werkzaamheden worden hervat zonder dat je al te veel aan het zweten bent. Door hierbij ook het vocht uit de lucht te halen, maak je het voor jezelf nog fijner en heb je geen drukkend gevoel meer. De constante temperatuur is immers aangenamer dan wanneer het continu flink opwarmt in huis.

De Termozeta Airzeta Clima aircooler geeft jou met vier standen altijd de mogelijkheid om alles zelf te bepalen. Hiervoor hoef je alleen maar op een van de knoppen te drukken, waarbij je ook gelijk bepaalt of de ventilator en de ontvochtiging aan gaan. Je kunt namelijk alles combineren, maar de functies ook afzonderlijk van elkaar inschakelen. Het enige wat dan nog rest is om de afvoerslang buiten het raam te hangen, zodat het vocht ook daadwerkelijk afgedreven kan worden en de frisse wind je dag weer een stukje beter maakt.

Olimpia Splendid Dolceclima

Olimpia Splendid Dolceclima luchtkoeler aircoolerDe Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8 is een lucht koeler die overal mee naartoe genomen kan worden. De wielen die eronder zitten maken het namelijk een handig apparaat om te verplaatsen en je kunt er hierdoor niet alleen in huis, maar ook op kantoor veel plezier aan beleven. Je kunt namelijk ruimtes tot wel 25 vierkante meter verkoelen, wat meer dan genoeg is voor bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Voor laatstgenoemde is er tevens een timer beschikbaar, waardoor de goedkope luchtkoeler automatisch uitschakelt na een bepaalde tijd. Zo kun je gewoon in slaap vallen met frisse lucht.

De Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8 kan niet alleen koelen, maar ook ontvochtigen. Zo heb je nooit meer een drukkend gevoel en lopen de zweetdruppels niet snel over jouw rug naar beneden. De automatische stand geeft de gebruiker helemaal geen omkijken meer naar de koeler. In deze stand reguleert het klimaatbeheersysteem namelijk zelf de koeling aan de hand van de kamertemperatuur. Wanneer je de slaapstand inschakelt, gaat het geluidsniveau aanzienlijk naar beneden. Alle standen zijn eenvoudig in te stellen met de bijgeleverde afstandsbediening, waardoor je niet meer op hoeft te staan als je iets vergeten bent.

Eurom CoolSilent 100 Wifi

Goedkope luchtkoeler - Eurom CoolSilent 100 Wifi aircoolerDe Eurom CoolSilent 100 Wifi is een goedkope aircooler voor ruimtes tot maximaal 30 vierkante meter. Je kunt de koeler hiervoor verbinden met de speciaal daarvoor ontwikkelde app, waardoor je alles vanaf jouw smartphone of tablet kunt instellen. Je hoeft hierdoor niet meer naar de koeler te lopen om een andere stand in te schakelen en kunt gewoon verder met jouw andere werkzaamheden. Als je liever op een andere manier de bediening uitvoert, dan kun je ook gebruik maken van de bijgeleverde afstandsbediening. Zo bepaal je uiteindelijk zelf hoe je gebruik gaat maken van jouw luchtkoeler.

Naast een koelfunctie heeft de Eurom CoolSilent 100 Wifi ook een ontvochtigingsfunctie, ventilator, timer, zwenkfunctie en een slaapstand. Al deze standen zijn te vinden in de app en op de afstandsbediening. Met de slaapstand zorg je ervoor dat er een rustige wind door de slaapkamer wordt geblazen en dat het geluidsniveau naar beneden gaat. Je nachtrust zal hierdoor niet meer verstoord worden en je wordt ook niet met spierpijn wakker. Door de timer in te stellen kun je met een gerust hart gaan slapen. De goedkope luchtkoeler schakelt namelijk automatisch uit, waarna je hem de volgende ochtend weer aan kunt zetten.

Hoe kies je een goedkope luchtkoeler voor jouw woning?

Kiezen voor een luchtkoeler is vrij eenvoudig als je een aantal dingen in het achterhoofd houdt. Zo moet je voor jezelf bepalen waar je waarde aan hecht. Is dit voornamelijk het uiterlijk van het apparaat, of toch de specificaties die een lucht koeler te bieden heeft. Zo hebben de dure en goedkope luchtkoelers allemaal andere standen tot hun beschikking en zijn er vaak ook andere geluidsniveaus te vinden. Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt wat jouw wensen zijn, is het ook verstandig om een budget vast te stellen. De aircoolers komen in zoveel verschillende soorten en prijsklassen dat je al snel boven je budget uit kunt komen of op basis van een opwelling de verkeerde keuze maakt. Bekijk daarom eerst het aanbod en ga vanuit daar verder.

1 reactie op “Goedkope luchtkoeler Top 4 van dit moment”

  1. Goed artikel!
    Persoonlijk zie ik het voordeel wel van een aircooler kopen. Hij koelt dan wel niet zo goed als een airconditioner, maar je ruimte is zo wel 3-4 graden koeler en meer heb je vaak niet nodig. Een airconditioner slaat vaak zo op de keel of is veel te koud, terwijl een aircooler precies verfrissend genoeg werkt. En bovendien veel betaalbaarder.

Reacties zijn uitgeschakeld.