Goedkope bouwdroger Top 4 van dit moment

Goedkope bouwdroger Top 4 van dit moment

Voor een bouwdroger wil je niet altijd veel geld kwijt zijn. Hoewel het over het algemeen al een flinke investering is, is het ook niet altijd nodig om de hoofdprijs te betalen. Vaak kun je al een heel eind komen met de goedkopere modellen. Wanneer jouw budget krap is, moet je echter wel weten waar je naar kunt gaan kijken, zodat je de werkzaamheden allemaal naar behoren uit kunt voeren. Met onderstaande goedkope bouwdroger Top 4 van dit moment word je op weg geholpen om jouw aankoop af te kunnen ronden.

Stahlmann LE60

Goedkope bouwdroger - Stahlmann LE60De Stahlmann LE60 is een van de goedkoopste modellen die er op de markt te verkrijgen is. Ondanks de lage prijs ben je wel verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Dit model komt dan ook voor in de Top 4 met beste bouwdrogers van dit moment. Met deze goedkope bouwdroger kun je tot 60 liter per dag aan de lucht onttrekken. Hierdoor heb je binnen een korte tijd droge muren en vloeren, zodat de werkzaamheden voortgezet kunnen worden. Je kunt hem daarnaast inzetten voor saneringswerkzaamheden en waterschades. Zo heb je altijd een totaalpakket te pakken, zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. De werkzaamheden zullen veel gemakkelijker verlopen en je bespaart jezelf er veel tijd mee.

De Stahlmann LE60 wordt geleverd met een waterreservoir en een afvoerslang. Je bepaalt zelf of je het water opvangt in het reservoir of direct afvoert door middel van de afvoerslang. Tevens kun je de luchtvochtigheid zelf instellen. De waarden instellen zorgt ervoor dat de hygrostaat blijft meten. De bouwdroger schakelt dan automatisch uit wanneer de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. Wanneer de luchtvochtigheid weer verandert, zal het apparaat opnieuw aan de slag gaan om het vocht aan de lucht te onttrekken. Hierdoor ben je met deze Stahlmann bouwdroger verzekerd van een goed eindresultaat, zonder dat je er nog veel omkijken naar hebt.

HBM 50

HBM 50 bouwdrogerDe HBM 50 is een bouwdroger met een ontvochtigingscapaciteit van 50 liter per dag. Hierdoor kan er een grote ruimte binnen een korte tijd worden ontvochtigd en zijn de bouwprocessen sneller te beëindigen. Hiervoor is een hygrostaat beschikbaar. Je hoeft alleen maar in te stellen wat de gewenste luchtvochtigheid is en de bouwdroger gaat voor jou aan de slag. Hierdoor hoef je er zelf niet naar om te kijken. Je hoeft deze hygrostaat echter niet te gebruiken. Alles is namelijk ook manueel in te stellen, zodat je altijd het beste eindresultaat gaat behalen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de afvoerslang te koppelen, zodat de condens direct afgevoerd wordt.

Het grootste voordeel van de HBM 50 bouwkachel is het ontbreken van een waterreservoir. Je bent daarom niet constant in de weer met het legen van het reservoir, waardoor je er alleen nog maar over na te denken dat je het apparaat uitzet. Ben je bang dat je dit vergeet? Dan kun je de timer instellen. Het apparaat schakelt automatisch uit wanneer de tijd voorbij is. Zo voorkom je hoge energiekosten en ben je van alle gemakken voorzien. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de stoffilter schoonmaken. Voor een laag bedrag heb je een hoogwaardig kwaliteit bouwdroger tot jouw beschikking.

Eurom LO50

Eurom LO50 bouwdrogerDe Eurom LO50 is de bouwdroger waar je naar moet gaan kijken als je alleen kleine ruimtes hoeft te ontvochtigen. Deze bouwdroger onttrekt namelijk 50 liter vocht per dag aan de ruimte, welke wordt opgevangen in het waterreservoir van 5 liter. Deze moet je eens in de zoveel tijd leegmaken voor de beste werking. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het apparaat op de juiste plaats zetten. Hiervoor kun je de wielen gebruiken. Je hoeft deze Eurom bouwdroger dus niet op te tillen, behalve wanneer deze naar een andere verdieping toe moet.

De Eurom LO50 heeft ook een hygrostaat beschikbaar. Deze meet de luchtvochtigheid voor jou, zodat er nooit te veel of te weinig vocht aan de ruimte onttrokken wordt. Je voorkomt hiermee dat er scheuren in de muren gaan komen. Het enige waar je nog rekening mee moet houden is dat de bouwdroger uitsluitend in ruimtes tussen de 5 en 35 graden Celcius mag komen te staan. De koudste ruimtes kunnen dus niet ontvochtigd worden met dit apparaat. Wanneer je hier allemaal rekening mee houdt, ga je alleen nog maar successen behalen met jouw aankoop.

Lemato bouwdroger

Lemato bouwdrogerLemato is een van de onbekendere merken op de markt. Een Lemato bouwdroger geeft jou echter voor een laag bedrag wel het beste eindresultaat. Deze komt namelijk met een afvoerpomp, waardoor je geen omkijken meer hebt naar de condens die opgevangen wordt. Je hoeft alleen nog maar de hygrostaat in de stellen, zodat de juiste luchtvochtigheid behaald gaat worden. Als je het liever zelf in de gaten houdt, kun je ook de manuele werking aanzetten. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je eens in de zoveel tijd gaat kijken of het gewenste resultaat al behaald is. Je bepaalt hierdoor altijd zelf hoe je jouw werkzaamheden uitvoert.

De Lemato bouwdroger heeft een digitaal display waar je alle instellingen kunt plaatsen. Hier is ook de timer te vinden. Zodra je deze instelt, schakelt het apparaat direct uit op het gewenste tijdstip. Je voorkomt hiermee hoge energiekosten. Aan het einde van de rit heb je jezelf bij ieder bouwproject veel tijd bespaard en daarmee ook kosten. Tevens zullen er in de toekomst minder kostenposten komen. Vochtproblemen en scheuren in de muren komen namelijk niet meer voor. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is deze goedkope bouwdroger aan te schaffen.

Hoe kies je een goedkope bouwdroger voor jouw woning?

De beste goedkope bouwdroger vinden gebeurt altijd aan de hand van jouw budget. Wellicht heb je al een maximumbedrag in gedachten. Het is van belang dat je jezelf hieraan houdt. Je wilt namelijk goedkoop uit zijn, terwijl jouw werkzaamheden wel naar behoren uitgevoerd kunnen worden. Je kunt daarna gaan kijken naar de specificaties van de verschillende modellen. Er zijn modellen voor grote en kleine ruimtes te vinden. Door een goede vergelijking te maken en daarbij de eigenschappen die jij belangrijk vindt mee te nemen in jouw zoektocht, zorg je ervoor dat je nooit meer met een verkeerd klimaatbeheerssysteem komt te zitten.