Garden High Pro tafelventilator

Garden High Pro tafelventilator

Een tafelventilator is een goede oplossing voor wanneer je vaak aan je bureau zit tijdens de warme zomermaanden. Deze ventilator kun je immers eenvoudig ergens plaatsen, zonder dat hiervoor veel ruimte opgeofferd hoeft te worden. Zeker wanneer deze met een clip wordt geleverd is er altijd stevigheid geboden. De Garden High Pro is een tafelventilator die door middel van een clip aan de tafel of aan het bureau vastgemaakt kan worden. Hierdoor is er altijd stabiliteit geboden en kun je genieten van een energiezuinig apparaat.

Garden High ProGarden High Pro tafelventilator

Het toestel heeft een krachtige bevestigingsclip. Hierdoor kun je hem overal aan bevestigen en zal deze te allen tijde stabiel blijven staan. Je kunt er dus gerust tegenaan stoten wanneer je aan het werk bent, de ventilator valt niet zomaar op de grond. De lucht wordt met een flinke kracht de ruimte in geblazen, waardoor je binnen een kort tijdsbestek weer afgekoeld bent. Doordat deze ventilator bijna geen geluid maakt, is het ook een mogelijkheid om deze in de slaapkamer te plaatsen, zodat je nachtrust niet meer wordt verstoord door de warmte in de zomermaanden. Er is altijd een aangename temperatuur rondom de ventilator te vinden, wat de zweetdruppels achterwege laat.

In de doos

  • Garden High Pro
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Garden High Pro

De Garden High Pro tafelventilator werkt door middel van een adapter. Wanneer je de clip bevestigd hebt aan een tafel of aan het bureau en de stekker in het stopcontact doet, zal deze direct gaan werken. Je hoeft hierdoor niet met knoppen aan de slag en hoeft ook geen standen in te schakelen. Het is hierdoor een eenvoudige ventilator die toch veel kracht met zich meebrengt. De behuizing is los te maken, waardoor je de bladen van de ventilator ook regelmatig schoon kunt maken. Handig voor wanneer je veel stof in huis rond hebt dwarrelen. Je zorgt er immers voor dat er niet meer stof de ruimte in kont en je kunt daarna gewoon weer door met werken. Het gehele apparaat neemt weinig tijd in beslag voor bediening en onderhoud.

Voor- en nadelen van de Garden High Pro

De voordelen van de Garden High Pro zijn voornamelijk de stille motor en de stabiliteit die geboden worden. Door de stille motor hoef je niet meer bang te zijn dat je er wakker van wordt. Wanneer deze in de slaapkamer staat, slaap je gewoon door. Het lichte gewicht zorgt er daarbij voor dat je de ventilator overal mee naartoe kunt nemen. Gedurende de dag kun je dus door het hele huis lopen en de ventilator opnieuw ergens bevestigen. Een nadeel is wel dat er geen standen op te vinden zijn. Je kunt hierdoor zelf niet de windkracht regelen en de ventilator ook niet in een draaistand zetten. Ook is deze niet te kantelen. Het blijft hierdoor allemaal vrij simpel, maar geeft jou wel de verkoeling die je nodig hebt wanneer je aan het werk bent bij jouw bureau.

Conclusie

De Garden High Pro is een vrij simpele ventilator, die wel van hoogwaardige kwaliteit is. Door de clip zal deze niet snel van de tafel of het bureau vallen en wordt er een langere levensduur geboden. Ondanks de stabiliteit is het wel oppassen geblazen. Als de ventilator op de grond valt, is deze vrijwel direct kapot. Echter doet deze precies wat ervan verwacht wordt, waardoor het een goede aanschaf kan zijn voor de warme zomermaanden. De bevestiging is simpel, je kunt deze goedkope ventilator overal in huis plaatsen en de kleine ruimtes zijn binnen een korte tijd van frisse lucht voorzien.