FlinQ draadloze ventilator

FlinQ draadloze ventilator

Waar je ook bent, je wilt altijd van voldoende verkoeling kunnen profiteren. Echter kan dit al gauw lastig worden wanneer je niet in jouw huis bent. Hiervoor kun je de FlinQ draadloze ventilator aanschaffen. Deze tafelventilator kan opgeladen worden en daarna overal mee naartoe. Hij past namelijk gewoon in jouw tas en je hoeft hem daarna alleen uit te klappen om te kunnen gebruiken. Wanneer je veel onderweg bent, kan dit dus een goede oplossing zijn in de warme zomermaanden. Jouw ritjes voor het werk worden weer aangenaam en zelfs op het strand kun je genieten van wind. Het is daarom verstandig om alles te weten te komen over dit model.

FlinQ draadloze ventilatorFlinQ draadloze ventilator

De FlinQ draadloze ventilator is de ventilator die je nodig hebt als je niet binnen wilt zitten. Of je nu op de camping, in de achtertuin of zelfs op het strand zit, de ventilator zal altijd zijn werk doen bij hoge temperaturen. Het is een Wireless Portable Fan, waardoor deze alleen maar opgeladen hoeft te worden. Dit gebeurt door middel van een USB-kabel. Je kunt hem dus met een adapter aan de netstroom opladen, waarna je hem in je tas stopt en eruit haalt als je hem weer nodig hebt. Daarbij heb je vijf verschillende windstanden tot jouw beschikking. Ten opzichte van een gewone ventilator hoef je met deze variant helemaal niets te missen. Daarbij is het klimaatsysteem ook nog eens praktischer. Je vouwt hem op, waardoor hij nog kleiner is. De accu gaat na een volledige oplaadbeurt ruim 13 uur mee. Je zit nooit meer zonder verkoeling.

In de doos

  • FlinQ draadloze ventilator
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de FlinQ draadloze ventilator

De bediening van de draadloze ventilator is geen hogere wiskunde. Het toestel hoeft namelijk alleen maar opgeladen te worden door middel van de USB-kabel, waarna deze direct klaar is voor gebruik. Als je verkoeling nodig hebt, hoef je de knop maar in te drukken het de ventilator op jouw gezicht te richten. Ook kun je de windstanden nog instellen, zodat alles geheel naar wens is. Meer is er eigenlijk niet nodig om te kunne profiteren van de ventilator. Qua onderhoud is deze nog makkelijker. Even een doekje erover en klaar. Je kunt gelijk weer aan de slag en hoeft daarbij niets meer te doen.

Voor- en nadelen van de FlinQ draadloze ventilator

De FlinQ draadloze ventilator kan overal geplaatst worden. Of je nou aan jouw bureau zit, in de auto of zelfs in bed ligt, de ventilator is jouw beste vriend wanneer de temperaturen hoog oplopen. Je kunt hem immers gewoon ergens neerzetten en aanzetten. Daarbij gaat de accu 13 uur mee, waardoor je ook onderweg kunt genieten. Daarvoor wordt ook een snoertje bijgeleverd, zodat je hem om je nek kunt hangen. Jouw lange wandelingen worden een stuk draaglijker. Zodra het LED-lampje begint te branden laat je het apparaat weer op. Een nadeel is echter wel dat je er goed op moet letten dat de batterij niet al leeg is. Zorg er daarom voor dat je het apparaat regelmatig oplaadt voordat je de weg op gaat.

Conclusie

Als je vaak op reis bent is de FlinQ draadloze ventilator een goede oplossing. Deze ventilator geeft jou immers alles wat je nodig hebt en je zit ook niet met een snoer waardoor je hem niet makkelijk mee kunt nemen. Om het apparaat nog kleiner te maken kun je deze opvouwen, eventueel om je nek hangen, en pas weer uitklappen als je de verkoeling nodig hebt. Deze zal niet de volledige verkoeling geven zoals een normale ventilator of luchtkoeler dit doet, maar je hebt wel altijd alle mogelijkheden tot je beschikking en dat beetje verkoeling komt meer dan goed.