Excellent Electrics statief ventilator

Excellent Electrics statiefventilator

Een goedkope ventilator vinden is niet lastig. Een goedkope ventilator vinden die het geld meer dan waard is, is vaak een ander verhaal. Toch kan het wanneer je de Excellent Electrics aanschaft. Deze statiefventilator kost slechts enkele tientjes, waarbij je toch voldoende snelheden tot jouw beschikking hebt om jouw kamer van een aangename temperatuur te voorzien. De ventilatoren zijn daarbij ook in hoogte te verstellen, waardoor je de wind altijd vanuit de juiste richting kunt krijgen. Wanneer je niet veel geld kwijt wilt zijn voor een degelijk product, dan is dit zeker een aanrader.

Excellent ElectricsExcellent Electrics statiefventilator

De Excellent Electrics is een staande ventilator, welke een doorsnede van 40 centimeter heeft. Hierdoor heb je er voldoende aan in de kleine ruimtes, maar kun je wanneer je dichtbij genoeg zit ook genieten van een koele lucht langs jouw lichaam als je dichterbij zit. De ventilator kent hiervoor drie verschillende snelheden. Deze snelheden zijn eenvoudig in te stellen, waardoor je gelijk de juiste windkracht voelt. De ventilator is tevens in hoogte verstelbaar. Je kunt tot maximaal 125 centimeter gaan, waardoor je de wind altijd vanaf de juiste hoogte kunt hebben. Voeg hier de kantelbare kop aan toe en je bent van alle gemakken voorzien. Jouw warme zomermaanden zijn hierdoor door te komen, zelfs in de slaapkamer.

In de doos

  • Excellent Electrics
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Excellent Electrics

Het toestel is te bedienen door middel van de knoppen. Wanneer je deze knoppen induwt, verandert de snelheid. Ook kun je hem hiermee eenvoudig aan- en uitzetten. Je hoeft hierdoor niet veel technische kennis te hebben, raakt geen afstandsbediening kwijt en hebt de juiste temperatuur altijd binnen handbereik. Doordat het rooster af te nemen is, kun je de ventilator ook eenvoudig schoonmaken. Met een doek is het stof er zo af en kun je ervoor zorgen dat er geen nieuwe stofdeeltjes het huis ingeblazen worden. Wanneer je echt van alle gemakken voorzien wilt zijn, moet je er dus voor zorgen dat jouw ventilator goed bijgehouden wordt.

Voor- en nadelen van de Excellent Electrics

De Excellent Electrics is een van de goedkoopste modellen die er op de markt te verkrijgen is. Hierdoor kun je zelfs met een klein budget de aankoop maken. Daarbij is de gehele bediening ook eenvoudig. Je hebt niet al te veel knoppen en de beperkte standen maken het een degelijk apparaat voor de lage prijs. Je zult de ventilator wel nog zelf in elkaar moeten zetten wanneer deze geleverd wordt. Dit wordt door sommigen lastig ervaren. Na even puzzelen heb je echter een ventilator die wel tegen een stootje kan en jou van een frisse wind in de woning kan voorzien. Het is daarbij wel weer een stille ventilator, welke ook goed in de slaapkamer geplaatst kan worden. Jouw nachtrust wordt niet verstoord door een brommende motor.

Conclusie

De Excellent Electrics is een staande ventilator die voor de prijs van redelijke kwaliteit is. Deze statiefventilator kost je slechts enkele tientjes, je moet hem zelf even in elkaar zetten, maar daarna heb je gelijk een koele bries tot jouw beschikking. Je hoeft er alleen geen luxe van te verwachten. Zoals de prijs al aangeeft is er weinig poespas te vinden, heb je weinig standen tot jouw beschikking en kan deze ventilator de grotere ruimtes niet verkoelen en dienen als een all-in-one klimatiseringssysteem. De lucht zal voornamelijk goed gecirculeerd worden in kleine ruimtes. Wanneer je hier rekening mee houdt, kan er eigenlijk niets meer mis gaan en heb je voor een laag bedrag een goede ventilator in huis.