Eurom VK 2002 ventilatorkachel

Eurom VK 2002 ventilatorkachel

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste mobiele verwarmer te vinden voor jouw huishouden. Je wilt immers van voldoende warmte kunnen genieten, zonder hier veel geld aan uit te hoeven geven. Ook zijn er altijd veel specificaties waar je rekening mee moet houden. Een van de opties die je hebt, is de Eurom VK 2002 ventilatorkachel. Deze mobiele kachel kent voldoende vermogen om altijd het gewenste resultaat te behalen. Echter moet je dan wel goed weten waar deze verwarmer toe in staat is, voordat je tot een aankoop overgaat.

Eurom VK 2002 mobiele verwarmingEurom VK 2002 ventilatorkachel

De Eurom VK 2002 is een ventilatorkachel. Met een maximaal vermogen van 2000 Watt kun je ruimtes tot 40 kubieke meter verwarmen tot de door jou gewenste temperatuur. Hiervoor kun je de thermostaat zelf instellen. Ook heb je de mogelijkheid om in de zomermaanden gebruik te maken van het apparaat. Naast de warmtestanden is er namelijk ook een ventilatorstand terug te vinden. Deze stand blaast de koude lucht door de ruimte, zodat je een koele bries gaat voelen. Met behulp van de omval- en oververhittingsbeveiliging ben je altijd voorzien van een veilig apparaat en heb je er bijna geen omkijken meer naar.

In de doos

  • Eurom VK 2002
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Eurom VK 2002

De Eurom kachel kent weinig poespas, waardoor de bediening eenvoudig is. Je hebt namelijk alleen de knoppen tot jouw beschikking, waarmee je de temperatuur kunt regelen. De verschillende warmtestanden zijn hier ook terug te vinden. Je bepaalt daarom zelf met welke intensiteit de warmte in de ruimte krijgt. Het enige wat je nog hoeft te doen is te bepalen of er warme of koude lucht moet ontstaan. En vergeet het apparaat ook niet uit te zetten aan het einde van de dag. Er is namelijk geen timer op te vinden.

Voor- en nadelen van de Eurom VK 2002

Er is een goede prijs-kwaliteitverhouding te vinden bij de Eurom VK 2002 ventilator kachel. Voor slechts een laag bedrag heb je alles bij de hand om een aangename temperatuur te verkrijgen. De regelbare thermostaat en de verschillende warmtestanden helpen jou daarbij. Ook is er altijd voldoende veiligheid. Wanneer de mobiele verwarmer omvalt of oververhit raakt, zal deze automatisch uitschakelen. Zo worden ongelukken voorkomen. De enige plek waar de mobiele verwarmer niet gebruikt kan gaan worden is de badkamer. Hier moet je dus wel rekening mee houden tijdens het gebruik.

Conclusie

Verschillende functies, een lage prijs en voldoende veiligheid. De Eurom VK 2002 kachel ventilator heeft in feite meer dan genoeg tot zijn beschikking om jou van alle gemakken te kunnen voorzien. De lage prijs brengt echter wel met zich mee dat er niet heel veel in te stellen is en je de verwarmer niet in de grotere ruimtes kunt gebruiken. Wanneer je hier geen behoefte aan hebt, dan is dit model geschikt. In alle andere gevallen zul je toch uit moeten gaan kijken naar een andere mobiele verwarming om jou van comfort te voorzien. Je bepaalt immers zelf wat jouw investering gaat zijn, maar deze is zeker de moeite waard voor veel situaties.