Eurom VK 2001 mobiele verwarming

Eurom VK 2001 mobiele verwarming

De warmte haal je in huis met de Eurom VK 2001 ventilatorkachel. Deze goedkope mobiele verwarmer zorgt ervoor dat je binnen een korte tijd de warme lucht langs jouw lichaam hebt gaan. Daarbij ben je van alle gemakken voorzien. Wanneer je een kleiner oppervlak wilt verwarmen, is deze mobiele verwarmer de perfecte keuze. Met slechts een kleine investering haal je de verwarmer al in huis, waarna je gelijk gaat besparen op de stookkosten. Echter moet je dan wel weten wat dit klimaatsysteem voor jou zou kunnen betekenen, zodat je ervan verzekerd bent dat het apparaat bij je past.

Eurom VK 2001 ventilatorkachel

Eurom VK 2001 ventilatorkachelDe Eurom VK 2001 is een ventilatorkachel die voornamelijk bedoeld is voor ruimtes tot 40 kubieke meter. Door het waterbestendige design zou je hem zelfs in de badkamer kunnen plaatsen voor extra warmte. Hierdoor wordt ieder moment van de dag weer aangenaam, zonder dat je hiervoor de radiatoren aan hoeft te zetten. Tevens is het apparaat uitgerust met verschillende beveiligingsfuncties, waardoor je altijd een goede ervaring gaat krijgen. Het enige wat je hier nog voor hoeft te doen, is het apparaat op de juiste plaats zetten, waarna het gelijk genieten is van de warmte.

In de doos

  • Eurom VK 2001
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Eurom VK 2001

Als je gaat kijken naar de bediening van deze bijverwarming, dan heb je alleen de knoppen om te gebruiken. Dit maakt het voor jou een stuk eenvoudiger om een van de warmtestanden in te schakelen. Wanneer de mobiele verwarmer op de juiste plaats staat en de stekker in het stopcontact zit, kun je direct beginnen met het verwarmen van de kamer. Zodra de juiste temperatuur bereikt is, gaat het apparaat automatisch uit. Hiermee voorkom je dat er oververhitting plaats vindt. Gebeurt dit toch, dan zal het apparaat wederom uit gaan.

Voor- en nadelen van de Eurom VK 2001

De voordelen van de Eurom VK 2001 mobiele verwarming zijn eindeloos. Zo is het gehele apparaat eenvoudig in gebruik. De mobiele verwarmer kan door middel van de knoppen ingesteld worden op meerdere warmtestanden, waardoor je altijd een goede temperatuur hebt. Voor de warme zomermaanden zit er tevens een ventilatorstand op. Zo heb je ook koude lucht tot je beschikking wanneer het even niet meer vol te houden is. Dankzij de beveiligingsfuncties kunnen ongelukken eenvoudig voorkomen worden. De mobiele verwarmer schakelt namelijk vanzelf uit bij omvallen of oververhitting. Het grootste nadeel is het ontbreken van de timer. Je moet hem daarom zelf uitzetten.

Conclusie

Als je voornamelijk op zoek bent naar een eenvoudig apparaat om de kleinste ruimtes in jouw woning te verwarmen, dan is de Eurom VK 2001 mobiele verwarming een goede keuze. Deze ventilator kachel is namelijk goed te bedienen en je hebt binnen een korte tijd een aangename temperatuur in huis. Echter hoef je niet te verwachten dat er veel extra functies op te vinden zijn. De lage prijs is daar ook niet naar. Om kosten te besparen heb je met dit model verwarmer van Eurom altijd voldoende mogelijkheden. Je hoeft alleen niet te verwachten dat je letterlijk van alle gemakken bent voorzien.