Eurom Safe-t-Fanheater 2000 ventilatorkachel

Eurom Safe-t-Fanheater 2000 mobiele verwarming

Een grote ruimte heeft vaak veel middelen nodig om naar behoren verwarmd te kunnen worden. De centrale verwarming lijkt dan de beste keuze. Toch kan het zijn dat zelfs met een centrale verwarming niet altijd de gewenste temperatuur behaald kan worden, doordat er te weinig radiatoren te vinden zijn. De Eurom Safe-t Fanheater 2000 kan jou met klimaatbeheersing helpen. Ruimtes tot 75 kubieke meter zullen altijd aangenaam aanvoelen, zonder dat je hiervoor veel instellingen hoeft te plaatsen. Met slechts een kleine investering ben je van alle comfort voorzien en is het alleen nog maar genieten tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden.

Eurom Safe-t-Fanheater 2000Eurom Safe-t-Fanheater 2000 LCD ventilatorkachel

De Eurom Safe-t Fanheater 2000 is een ventilatorkachel met het vermogen om ruimtes tot 75 kubieke meter te kunnen verwarmen. Het compacte model zorgt ervoor dat je nooit meer veel ruimte kwijt bent, terwijl je wel een aangename temperatuur in huis hebt. Als bijverwarming is dit altijd een goede keuze, waarbij je slechts enkele instellingen hoeft te plaatsen. Met drie verwarmingsstanden kun je altijd een gewenste temperatuur hebben, zolang je hem maar in de ruimte plaatst en aan de stroom hangt. Voeg hier een koude-lucht-ventilator aan toe en het apparaat wordt onmisbaar in de woning.

In de doos

  • Eurom Safe-t-Fanheater 2000
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Eurom Safe-t-Fanheater 2000

De Eurom Safe-t Fanheater is eenvoudig in gebruik. Op de kunststof behuizing vind je enkele knoppen om de instellingen te kunnen plaatsen. De instelling die je plaatst, zie je daarna terug op het LCD-scherm. Daarna hoef je er niet meer naar om te kijken zolang je nog in de buurt bent. Wanneer de kamer op de juiste temperatuur is, kun je het apparaat uitschakelen en eventueel naar een andere ruimte verplaatsen. Zo kun je ruimte voor ruimte verwarmen, waardoor het weer aangenaam wordt.

Voor- en nadelen van de Eurom ventilatorkachel

De voordelen van deze Eurom mobiele kachel is het bevatten van meerdere standen. Je kunt er namelijk niet alleen mee verwarmen, maar ook ventileren. Voor de warmtestand kun je zelfs op half vermogen aan de slag gaan. Zo voorkom je dat je een te hoge temperatuur in huis krijgt. Ook de omval- en oververhittingsbeveiliging kan een grote bonus zijn. Het apparaat staat stevig op de grond en wordt automatisch uitgeschakeld wanneer deze te warm wordt. Zo hou je het voor jezelf veilig. Het duurt wel even voordat je weet welke knoppen je in moet drukken. Even oefenen is daarom wel van belang.

Conclusie

Als je voor eenvoud en een lage prijs wilt gaan, dan is de Eurom Safe-t Fanheater 2000 mobiele verwarming het apparaat dat je aan moet schaffen. Deze ventilatorkachel kan meerdere ruimtes verwarmen door de verschillende standen, waarbij je zelf bepaald wat de temperatuur gaat zijn. Dankzij de oververhittingsbeveiliging heb je tevens een veilig apparaat in handen en is het alleen nog maar genieten. Wanneer je deze verwarmer als hoofdverwarmer wilt gebruiken, dan word je wel teleurgesteld. Hiervoor is namelijk niet het juiste vermogen op het apparaat beschikbaar.