Eurom PAC 7.2 mobiele airco

Eurom PAC 7.2 mobiele airco

Het is in de zomermaanden vaak erg warm. De warmte die je buiten voelt, kan hierdoor ook jouw woning in trekken. Dit maakt het voor niet aangenaam, terwijl je toch toe bent aan een beetje verkoeling. Dit kun je realiseren door middel van een mobiele airco, een klimaatbeheersingssysteem voor in huis. Deze airconditioning zet je eenvoudig door middel van de wielen in de ruimte die je koel wilt hebben, zodat er een frisse wind door de ruimte heen blaast. De Eurom PAC 7.2 is zo’n mobiele airco, waarmee je alle kanten op kan en de warme zomermaanden weer door kunt komen.

Eurom PAC 7.2 overzicht

Eurom PAC 7.2 mobiele aircoDeze mobiele airco is uitgerust met een koelvermogen van 7000 BTU per uur. Hierdoor kan het apparaat ruimtes tot 23 vierkante meter verkoelen. Hiervoor wordt de warme lucht aangetrokken, gekoeld en weer terug de ruimte in geblazen. Je gaat merken dat de temperatuur hierdoor flink kan dalen. Daarbij kun je zelf een temperatuur instellen tussen de 18 en 35 graden. Zodra je de mobiele airco door middel van de wieltjes verplaatst hebt, is het dus alleen een kwestie van de instellingen aanpassen zodat de aangename temperaturen in huis gaan komen.

De Eurom PAC 7.2 is tevens te gebruiken als luchtontvochtiger. De warme temperaturen brengen immers ook een hoge luchtvochtigheid met zich mee. Jouw huis voelt klam aan wanneer je de ontvochtigingsstand niet ingeschakeld hebt. De ontvochtigingscapaciteit is 19,2 liter per dag, waarbij de verplaatsing 70 kubieke meter per uur is. Condens die opgevangen is, kun je door middel van een aftapkraantje verwijderen, zodat je weer volop kunt genieten van een goed binnenklimaat met slechts een enkel apparaat.

In de doos

  • Eurom PAC 7.2
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Eurom PAC 7.2

Als je de Eurom airconditioning in huis haalt, heb je een apparaat die vrijwel direct klaar is voor gebruik. De filter zit namelijk al voorgemonteerd en het is een kwestie van de stekker in het stopcontact steken en de afvoerslang uit het raam te hangen. De bediening doe je door middel van de knoppen op de mobiele airco of met de meegeleverde afstandsbediening. Daarna is het alleen een kwestie van de condens verwijderen en de filter schoonmaken voor het beste eindresultaat.

Voor- en nadelen van de Eurom PAC 7.2

De Eurom PAC 7.2 airconditioner wordt als compleet pakket geleverd. Hierdoor heb je vanaf het begin een goede start en kun je aan de slag gaan om de temperatuur in jouw woning naar beneden gaat. Hierbij hoef je niet bang te zijn voor hoge energiekosten. De mobiele airconditioning is namelijk uitgerust met energielabel A. Doordat het een veelzijdig apparaat is, hoef je niet meerdere apparaten in huis aan te zetten om hetzelfde resultaat te bereiken. Een nadeel is wel dat je er alleen de kleine tot middelgrote ruimtes mee kan verkoelen.

Conclusie

De Eurom PAC 7.2 is een goedkope mobiele airco voor wanneer je jouw woonkamer een goede temperatuur wilt geven. Het energiezuinige apparaat haalt het vocht uit jouw ruimte en kan daarbij een goede temperatuur de woning in blazen. Doordat de bediening zo eenvoudig is, heb je altijd alle gemakken en hoef je niet meer in de warmte te zitten. Liever een een ander model van Eurom? Dan is de Arctic Tank misschien iets voor jou.