Eurom PAC 14.2 mobiele airco

Eurom PAC 14.2 mobiele airco

Als het buiten warmer wordt, ga je het binnen ook merken. De ramen openzetten zorgt namelijk voor nog meer warmte in huis, waardoor je zelf minder actief gaat worden. Ook kan het klam aan gaan voelen. Je kunt dan gebruik maken van verschillende apparaten, welke een voor een hun werk gaan doen. Echter kun je ook een Eurom PAC 14.2 mobiele airco 2-in-1 aanschaffen. Deze mobiele airco zorgt namelijk niet alleen voor verkoeling, maar ook voor luchtontvochtiging. Hiervoor biedt de mobiele airco veel mogelijkheden en zorgt het zeker voor een beter binnenklimaat in huis.

Eurom PAC 14.2 overzicht

Eurom PAC 14.2 mobiele aircoDe Eurom PAC 14.2 mobiele airco is een airconditioner met een koelvermogen van 14.000 BTU per uur. Dit houdt in dat er ruimtes tot 47 vierkante meter gekoeld kunnen worden. Hiervoor hoef je de mobiele airco alleen maar op de goede plek te zetten. De airco is uitgerust met zwenkwielen, waardoor een verplaatsing eenvoudig wordt. Ook zou je hem de trap op kunnen tillen. Houd er dan wel rekening mee dat het zwaar zou kunnen zijn voor een gemiddeld persoon. Zodra deze op zijn plek staat wordt de warme lucht aangetrokken en gekoeld weer de ruimte in geblazen.

Deze airco van Eurom werkt door middel van een afvoerslang, welke de warmte naar buiten brengt. Dit gebeurt met een geluidsniveau van 65 decibel, waardoor je er vrijwel geen last van kunt hebben. De luchtontvochtiging gebeurt met 43 liter per dag, zodat de ruimte nooit meer klam aanvoelt. Aan het einde van de dag haal je de condens weg door middel van het aftapkraantje. Zo voorkom je dat er geen lucht meer uit de ruimte wordt gehaald en is het alleen nog maar genieten.

In de doos

  • Eurom PAC 14.2
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Eurom PAC 14.2

De meegeleverde afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige bediening. De Eurom PAC 14.2 mobiele airco 2-in-1 kan hiermee helemaal ingesteld worden, zodat je altijd de gewenste temperatuur beschikbaar hebt. Ook zou je het door middel van het display kunnen doen als je naast de mobiele airco staat. Daarna is het alleen een kwestie van de airco onderhouden door de stoffilter schoon te maken en de condens uit de bak te halen. Voor de rest is er weinig onderhoud nodig om de temperatuur te regelen.

Voor- en nadelen van de Eurom PAC 14.2

Wil je in je huis klimaatbeheersing plaatsen, dan is het fijn om te weten dat deze mobiele airco een compact model betreft, welke in iedere woning tot zijn recht kan komen. Doordat deze ook grotere ruimtes kan verkoelen en eenvoudig te verplaatsen is, hoef je niet meer bang te zijn dat er een ruimte in huis een te hoge temperatuur heeft. Het optillen van de mobiele airco is echter niet eenvoudig. Het gewicht is voor veel mensen te zwaar, waardoor naar boven tillen niet makkelijk is. Als de airconditioning op wieltjes eenmaal staat, ben je echter wel van alle gemakken voorzien.

Conclusie

De Eurom PAC 14.2 mobiele airconditioner mag dan een zwaar apparaat zijn, je kunt er wel jouw gehele huis mee koelen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je het onderhoud moet blijven uitvoeren. Doe je dit, dan ga je veel profijt hebben van de mobiele airco en is jouw huis binnen een korte tijd weer een aangename temperatuur. De zomermaanden zijn hierdoor een stuk beter vol te houden en je geniet van de koude lucht die langs jouw lichaam gaat.