Eurom mobiele verwarming

een mobiele verwarming

warmt koude ruimte op

Eurom mobiele verwarming – Altijd een aangename temperatuur in huis

Eurom heeft al veel verschillende apparaten op de markt gebracht waarmee je je woning aangenaam kunt maken. Het assortiment bestaat onder andere uit Eurom mobiele airco’s, Eurom luchtontvochtigers, Eurom luchtzuiveraars en Eurom bouwdrogers maar ook mobiele verwarmers. Hiervoor wordt altijd gebruik gemaakt van innovatieve technologieën, waardoor je de beste kwaliteit hebt en jarenlang vooruit zou kunnen. Tevens wordt het hierdoor direct een stuk aangenaam gemaakt om in te wonen. Je hebt altijd voldoende warmte in huis en zorgt ervoor dat je nooit meer veel stookkosten gaat krijgen door de centrale verwarming. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een kleine investering te maken, zodat het apparaat snel in de juiste ruimte te kunnen zetten.

Welke Eurom mobiele verwarming kopen?

Eurom mobiele verwarming (Hot Shot 2000 Wi-Fi keramische kachel)Eurom mobiele verwarmers staan altijd voor een duurzame oplossing. Wanneer je een van een mobiele verwarming van Eurom aanschaft, kun je namelijk weer jarenlang vooruit. De verschillende modellen maken dit voor je mogelijk. Zo heb je namelijk modellen die uitsluitend binnen gebruikt kunnen worden, maar ook welke in de garage gebruikt worden. Het maakt daarom niet uit waar je je werkzaamheden uitvoert, je kunt altijd van warmte zijn voorzien. De gebruiksvriendelijkheid zorgt daarom dat je alleen nog maar van de voordelen kunt genieten.

Zo kun je als bijverwarming bijvoorbeeld kiezen voor een infraroodkachel, convectorkachel of keramische kachel. De infraroodkachels zien eruit als verwarmingspanelen, die de warmte op je overbrengen. Hiermee kun je eenvoudig bepaalde zones in huis opwarmen, zonder een centrale verwarming aan te hoeven zetten. Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Mon Soleil 350 wifi. Deze is volledig in te stellen via het netwerk, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Als je liever voor een keramische kachel gaat, dan is de Alloy Allround 2000 of de Heat Plug-in 700 de geschikte oplossing. Je steekt hem in het stopcontact, waarna de warmte je vanzelf tegemoetkomt. Zoek je een ventilatorkachel, dan zijn de Eurom VK 2001 en de VK 2002 een goedkope keuze.

Wat zijn de voordelen Eurom mobiele verwarming?

Een van de grootste voordelen van Eurom mobiele verwarming is dat je voor iedere ruimte een geschikte oplossing hebt. Er zijn namelijk veel verschillende modellen. Zo kun je altijd alles geheel naar wens maken, waardoor je werkzaamheden door kunnen gaan zonder kou te hoeven leiden. Afhankelijk van het vermogen van het model, kun je bepaalde oppervlakten snel en effectief verwarmd hebben. Daarbij heb je ook nooit veel energie nodig. De kachels zijn immers energiezuinig en gaan jarenlang mee zonder al te veel onderhoud.

Hoe werkt een Eurom mobiele verwarmer?

Iedere Eurom mobiele verwarmer is eenvoudig in werking. Je hoeft hem namelijk alleen maar op de juiste plaats te zetten, de stekker in het stopcontact te stoppen en de juiste stand in te schakelen. Daarna wordt de koude lucht aan de ruimte onttrokken. De mobiele verwarming zal deze lucht dan opwarmen, waarna het weer opnieuw de ruimte in wordt geblazen. Je voelt de warmte daarna direct langs het lichaam gaan. Dit proces gaat door zolang je de mobiele verwarming aan hebt staan. Daarna is het allen nog een kwestie van uitschakelen en de verwarming weer opbergen.

Speciale functies van een Eurom mobiele verwarmer

Een van de speciale functies van een Eurom mobiele bijverwarmer is dat je deze kunt verbinden met de wifi. Hierdoor hoef je hem alleen nog maar met de app in te stellen, waarna je direct de juiste stand te pakken hebt. Je hoeft daarom niet meer naar de verwarming toe te lopen en kunt alleen nog maar genieten van de warmte die deze uitstraalt. Daarnaast kun je bij veel kachels ook een timerfunctie verwachten. Met de timer heb je er nog minder omkijken naar. Op de aangegeven tijd schakelt de klimaatbeheersing automatisch uit. Er zijn ook modellen zonder wifi zoals de Eurom Safe-t Fanheater 2000.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Voordat je overgaat tot de aankoop van een Eurom mobiele verwarming moet je goed naar het budget kijken. Het is immers belangrijk dat je niet meer uit gaat geven dan je kunt doen. Aan de hand hiervan zullen er al een aantal opties afvallen. Daarna kun je gaan kijken naar de specificaties die je belangrijk vindt bij een bijverwarming. Uiteindelijk heb je deze specificaties immers nodig om van alle gemakken voorzien te zijn. Zo kunnen de standen bijvoorbeeld belangrijk zijn, of hoe stil het apparaat is.

Je moet ook altijd gaan kijken naar het vermogen van een Eurom mobiele verwarmer. Het vermogen bepaalt namelijk hoeveel vierkante meter er verwarmd kan worden. Als het voornamelijk om de kleinste ruimtes gaat, is er weinig vermogen nodig om een aangename temperatuur te verkrijgen. Als je de woonkamer wilt verwarmen zul je toch naar een van de hogere vermogens moeten kijken. Zo voorkom je dat je uiteindelijk alsnog niet het juiste resultaat kunt behalen en de koude lucht langs je lichaam gaat in plaats van de warme. Of je nu voor de beste mobiele verwarmer gaat of toch kiest voor een goedkope verwarrming, er is altijd een geschikt model te vinden!

Eurom mobiele kachel

  • Altijd een aangename temperatuur in de kamer
  • De beste kwaliteit voor een klein bedrag
  • Compacte modellen die te verplaatsen zijn