Eurom mobiele airco's

Een mobiele airco

verkoelt & ontvochtigt

Eurom mobiele airco’s – Compact maar vol sterkte

Eurom is erop gericht om voor een schappelijke prijs mobiele airco’s te maken. Hiervoor krijg je altijd compacte modellen terug, die voor verschillende ruimtes ingezet kunnen worden. Een mobiel klimaatbeheersingssysteem in huis kan er namelijk voor zorgen dat de warmte uit huis weggetrokken wordt en via een afvoerslang die uit het raam of de deur hangt afgevoerd kan worden. In principe verkoelt de mobiele airco uitsluitend door de warme lucht weg te halen, maar je kunt ook voor een model kiezen die daarnaast ventileert. De luchtvochtigheid wordt daarbij te allen tijde onder handen genomen, zodat je een goed binnenklimaat kunt verkrijgen.

Welke Eurom mobiele airco kopen?

Eurom mobiele airco (Pac 7.2)De mobiele airconditioning systemen van Eurom is, zoals de naam al aangeeft, verrijdbaar. Hierdoor kun je de airco in iedere ruimte plaatsen die op een bepaald moment verkoeld moet worden. Hiervoor zijn verschillende modellen te vinden, die over het algemeen een ding gemeen hebben: ze zijn compact, waardoor ze in iedere ruimte te plaatsen zijn. De compactheid zorgt er namelijk voor dat zelfs voor de kleinste ruimtes een goede stand te vinden is en je nooit meer met zweet hoeft te zitten in de warme zomermaanden.

Er zijn hiervoor verschillende modellen beschikbaar, waaronder de Arctic Tank. Maar een van de modellen die je gegarandeerd tegen gaat komen tijdens je zoektocht is de PAC 7.2. Deze mobiele airco met wieltjes kan ruimtes tot 23 vierkante meter verkoelen. Hiervoor is een koelvermogen van 7000 BTU beschikbaar. De temperaturen zijn tevens in te stellen tussen de 18 en 35 graden mee. Ook is deze goedkope mobiele airco een luchtontvochtiger, waardoor er ook geen klam gevoel blijft hangen. De condens kun je daarna via het aftapkraantje verwijderen, waardoor de machine te allen tijde het werk kan blijven doen.

Wat zijn de voordelen van Eurom mobiele airco’s?

De Eurom mobiele airco systemen zijn voornamelijk vanwege het praktische gebruik een goede toevoeging aan de woning. Dit is ook direct een van de grootste voordelen die je hiermee kunt hebben. Het compacte formaat in combinatie met de soepele wieltjes zorgen ervoor dat de airco niet veel ruimte in beslag neemt en je hem met je mee kunt te nemen naar een andere ruimte wanneer je je werkzaamheden daar wilt gaan vervolgen. Na het gebruik kun je de airconditioner gewoon weer opbergen, waarvoor je alleen een klein deel in de kast nodig hebt.

Hoe werkt een Eurom mobiele airco?

De Eurom mobiele airco is eenvoudig in verbruik. Je kunt de airco eenvoudig in een ruimte plaatsen, waarna je de afvoerslang naar buiten hangt door het raam. Je kunt er dan voor kiezen om de standen met de afstandsbediening in te stellen of juist met de knoppen op de mobiele airconditioning zelf. Hiervoor heb je een temperatuurstand, maar ook een stand die de windkracht regelt. Je kunt dus alles geheel naar wens instellen. Het enige wat je nog hoeft te doen als je merkt dat de luchtvochtigheid te hoog is, is de ontvochtiger inschakelen en eens in de zoveel tijd de condens eruit te halen. Naast mobiele airco’s zijn er ook Eurom luchtontvochtigers, Eurom bouwdrogers, Eurom luchtreinigers en Eurom mobiele verwarmers op de markt.

Speciale functies van een Eurom mobiele airco

Er zijn enkele functies op de beste mobiele airco’s van Eurom te vinden. Zo kun je vrijwel alles zelf instellen via de bijgeleverde afstandsbediening. De temperatuur, de windkracht en tevens de luchtvochtigheid zijn op een apparaat terug te vinden. Dit maakt het eenvoudiger om alles te kunnen regelen, omdat je niet meer op hoeft te staan. Hierdoor heb je wel gelijk een goede temperatuur in huis, waarmee je de werkzaamheden in huis op een behaaglijke manier uit kunt uitvoeren. De soepele wielen zorgen ervoor dat je de mobiele airco kunt verrijden naar iedere plek en dit verloopt ook altijd naar behoren.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

De mobiele airconditioners van Eurom komen in verschillende modellen. Je moet daarom al voor jezelf bepalen waar je naar op zoek bent. Er zijn verschillende specificaties die belangrijker zijn dan andere. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de afmetingen van een airconditioning. Ook kan het geluid een grote factor zijn. Afhankelijk van de plaats waar je de mobiele airco wilt zoals bijvoorbeeld de de Eurom CoolPerfect 180 Wifi gaan plaatsen, moet je een groter of kleiner model hebben. Dit zijn daarom altijd zaken om in het achterhoofd te houden voordat je ergens naar gaat kijken.

Ook kun je bekijken welke standen je belangrijk vindt aan een verrijdbare mobiele airco zoals bijvoorbeeld de Eurom PAC 14.2. Het merk heeft namelijk airco’s die alleen de temperatuur kunnen regelen, maar ook bijvoorbeeld een ventilatiestand kennen. Als je de temperaturen het belangrijkste vindt, kun je verschillende modellen eenvoudig uit je keuzelijst filteren om de keuze makkelijker te kunnen maken. Bekijk daarbij direct de prijzen, zodat je een airco hebt die bij je past.

Eurom mobiele airconditioning

  • Temperatuur te regelen
  • Een meegeleverde afstandsbediening
  • Voornamelijk voor kleine ruimtes