Eurom luchtontvochtigers

een luchtontvochtiger

bestrijdt vocht

Eurom luchtontvochtigers – Nooit meer vocht in huis

Eurom helpt je met het ontvochtigen van de woning. De luchtontvochtigers van dit merk komen in verschillende soorten en maten, waardoor je altijd een model hebt dat bij de ruimte past. Met een lucht ontvochtiger heb je te allen tijde een goed binnenklimaat. Niet alleen zal het vocht onttrokken worden aan de woning, ook worden het vuil en de stofdeeltjes aangetrokken. Deze blijven achter in het filter van de Eurom luchtontvochtiger, waardoor je alleen nog maar droge lucht hebt. Zo kun je ervoor zorgen dat je geen last meer hebt van allergieën en de schimmels in huis niet meer voor komen.

Welke Eurom luchtontvochtiger kopen?

Eurom luchtontvochtiger (DryBest 10)De luchtontvochtigers van Eurom kennen allemaal hun eigen specificaties. Op basis hiervan kan er altijd een geschikte ontvochtiger gevonden worden. Daarbij heb je te allen tijde een duurzame oplossing in huis, waarbij gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit ook hoog in het vaandel staan. Zo heb je bijvoorbeeld de Eurom DryBest 10 en de DryBest 20. Dit laatste model kan 20 liter per 24 uur uit de lucht halen en maakt de ontvochtiger geschikt voor een ruimte van 180 kubieke meter. Door het lage geluidsniveau zal je nooit merken dat de ontvochtiger aan staat.

Een andere goede luchtontvochtiger van Eurom is de Drybest 40 WIFI. Zoals de naam al aangeeft, kun je deze verbinden met het wifi-netwerk. Hierdoor is het apparaat geheel te besturen door middel van een app. Zo kun je de vochtigheidsgraad zelf instellen, zodat je altijd de beste luchtvochtigheid in huis hebt. Je kunt het apparaat in iedere ruimte tot 45 vierkante meter plaatsen, zodat je in ieder jaargetijde voorzien bent van het beste binnenklimaat. Je gezondheid gaat er vanaf het eerste moment op vooruit.

Wat zijn de voordelen van Eurom luchtontvochtigers?

Met een Eurom luchtontvochtiger ben je van alle voordelen voorzien. Als eerste heb je te maken met een beter binnenklimaat. De ontvochtiger zorgt er namelijk voor dat het vocht onttrokken wordt aan de ruimte en er uitsluitend droge lucht de ruimte in wordt geblazen. Door de ontvochtiger van ruimte naar ruimte te verschuiven kun je overal in huis de beste vochtigheid krijgen. Daarmee kun je direct aan je gezondheid werken en zal de stof en het vuil ook gelijk uit de ruimte verdwijnen. De allergieën verdwijnen hiermee ook gelijk binnenshuis.

Een ander voordeel is dat je een aantal modellen van de Eurom luchtontvochtigers kunt besturen door middel van een app. Hiermee heb je nog meer mogelijkheden. Je kunt de juiste vochtigheidsgraad instellen, en het apparaat vanaf een afstand aan en uit zetten. Dit kan je van nog meer gemakken voorzien. Je hoeft immers niet meer op te staan om het apparaat uit te zetten. Een nadeel van het apparaat kan de prijs zijn. Het is namelijk niet het goedkoopste model dat er te vinden is.

Hoe werkt een Eurom luchtontvochtiger?

Een Eurom luchtontvochtiger werkt eenvoudig. Met een stroomnetwerk kun je deze namelijk al aangesloten hebben. Hiervoor hoef je het apparaat alleen maar in de juiste ruimte te plaatsen. Daarna kan de ontvochtiger zijn werk gaan doen. Indien je een instelbare hebt, kun je deze op de gewenste vochtigingsgraad zetten en een snelheid ingeven. Daarna wordt de vochtige lucht onttrokken aan de ruimte. Het vuil en de stofdeeltjes zullen in dit geval ook aangetrokken worden en belanden in de filter. Daarna gaat de lucht door naar de condensator. Deze condensator heeft een koud oppervlak, waar de luchtdeeltjes zich aan vast zetten.

De lucht condenseert in dit geval. Hiervoor is een lekbak geplaatst in de luchtontvochtiger, zodat het water niet uit het apparaat kan lopen. De ontvochtigde lucht zal daarna weer op kamertemperatuur gebracht worden en terug worden geblazen. Je krijgt hiermee dus geen verkoelde lucht zoals bij een Eurom airconditioner, maar wel een minder vochtig huis. Dit resulteert uiteindelijk weer in een beter binnenklimaat en minder kans op schimmels. Het gehele proces blijft zich hiervoor herhalen totdat je de ontvochtiger uitschakelt.

Speciale functies van een Eurom luchtontvochiger

Een van de speciale functies die je terug kunt vinden op enkele modellen van de Eurom luchtontvochtiger is de WIFI-besturing. Door de ontvochtiger te verbinden met het thuisnetwerk kun je het apparaat besturen met je telefoon. Hiermee heb je toegang tot alle instellingen, zonder dat je hiervoor naar het apparaat toe hoeft te lopen. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je de ontvochtiger naar andere ruimtes kunt verplaatsen, zodat je ook andere ruimtes van het juiste binnenklimaat kunt voorzien. Naast airco’s zijn er ook Eurom luchtreinigers, Eurom bouwdrogers en mobiele verwarmers van Eurom te koop.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Als je een Eurom luchtontvochtiger aanschaft, moet je als eerste het budget vaststellen. Er zijn namelijk verschillende modellen te verkrijgen die ook allemaal in andere prijsklassen behoren. Ook moet je bekijken welke specificaties je het belangrijkste vindt. Het zou namelijk kunnen zijn dat je alles in wilt stellen, maar ook dat je een simpele goedkope luchtontvochtiger wilt die het meeste werk voor je uit handen neemt. Het geluid kan hierin ook meegenomen worden. Mocht deze in de slaapkamer komen te staan, dan wil je immers een apparaat dat zo min mogelijk geluid maakt. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid op zoek gaat naar een nieuw klimaatbeheerssysteem voor in huis.

Eurom luchtontvochtigers

  • Meerdere vermogens voor verschillende ruimtes
  • Tegengaan van schimmels en gezondheidsklachten
  • Compact model