Eurom LO70 bouwdroger

Eurom LO70 bouwdroger

Een bouwproces kan niet snel genoeg gaan. Echter zijn er vaak vochtproblemen te vinden bij de processen, waardoor ervoor gezorgd moet worden dat dit vocht aan de ruimte onttrokken gaat worden. Dit kun je doen door middel van een bouwdroger. De Eurom LO70 mobiele verwarming kan jou helpen om de gemiddelde tot grote ruimten binnen een korte tijd ontvochtigd te hebben, waardoor je jouw werkzaamheden weer kunt hervatten en de gehele bouw binnen een korte tijd afgerond gaat zijn. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een kleine investering te maken, zodat het apparaat snel in handen is.

Eurom LO70 overzicht

Eurom LO70 bouwdroger

De Eurom LO70 is een bouwkachel die tot 70 liter vocht per dag aan de ruimte kan onttrekken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een waterreservoir of een afvoerslang. Je bepaalt daarom altijd zelf hoe je jouw vochtproblemen gaat bestrijden. Het is een vrij eenvoudig apparaat met weinig poespas, waardoor deze uitsluitend doet waar de bouwdroger voor gemaakt is. Je hebt binnen een korte tijd droge muren en vloeren, zodat de bouwprocessen voortgezet kunnen worden. Hierbij word je ook niet gestoord door geluid. Met een geluidsniveau van slechts 60 decibel is het een van de stilste bouwdrogers die er te koop zijn. En niet onbelangrijk: dit is ook nog eens een van de beste bouwdrogers die je kunt kopen!

In de doos

  • Eurom LO70
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Eurom LO70

De bediening van de Eurom bouwdroger type LO70 is eenvoudig. De wielen onder de bouwdroger zorgen er namelijk voor dat je hem eenvoudig naar de gewenste ruimte kunt verplaatsen. Daarna moet je de stekker in het stopcontact zetten en het apparaat aanzetten. Vanaf dat moment begint de bouwkachel gelijk met het onttrekken van de vochtige lucht aan de woning. Je moet er dan alleen nog voor zorgen dat je het waterreservoir op het juiste moment leegmaakt. Ook moet je het apparaat uitzetten na gebruikt. Er is namelijk geen timer te vinden, dus de bouwdroger zal niet uit zichzelf uitschakelen.

Voor- en nadelen van de Eurom LO70

De Eurom LO70 is een goede en goedkope bouwdroger welke wel altijd de beste resultaten kunt behalen. Ondanks de lage prijs heb je dus wel altijd hoogwaardige kwaliteit in handen. Tevens is het apparaat voor iedereen te begrijpen. Er zijn weinig instellingen te plaatsen, waardoor je gelijk kunt beginnen met het bestrijden van de vochtproblemen in ieder gebouw. Het grootste nadeel is het ontbreken van de timer. Wanneer je bezig bent met verschillende werkzaamheden kun je al snel vergeten om het apparaat uit te zetten. Hierdoor krijg je een hogere energierekening dan eigenlijk de bedoeling zou zijn.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een bouwkachel die altijd een goed eindresultaat kan bieden zonder dat je veel geld betaalt, is de Eurom LO70 het model ontvochtiger dat je moet hebben. Dit klimaatsysteem kan binnen een korte tijd de gemiddelde ruimtes ontzien van vocht en geeft jou daarbij ook de gelegenheid om andere werkzaamheden uit te voeren wanneer je er een afvoerslang aan koppelt. Echter kun je er weinig instellingen op plaatsen, waardoor het niet altijd het beste apparaat is. Je weet immers niet precies welke luchtvochtigheid er in huis te vinden is.