Eurom DryBest 10 luchtontvochtiger

Eurom DryBest 10 luchtontvochtiger

Jouw huis kent veel vocht. De badkamer en kleine ruimtes die niet goed geventileerd kunnen worden kunnen hierdoor niet alleen vochtproblemen krijgen, maar ook schimmelvorming kan aan de orde van de dag zijn. Uiteindelijk leidt dit tot een veel hogere kostenpost dan wanneer je een luchtontvochtiger aan zou schaffen. Deze ontvochtiger brengt jou altijd veel voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor de Eurom DryBest 10 luchtontvochtiger. Met behulp van deze ontvochtiger kun je alleen maar profiteren en gaan de kostenposten aanzienlijk lager worden dan wanneer je het apparaat niet aangeschaft hebt.

Eurom DryBest 10Eurom DryBest 10 luchtontvochtiger

De Eurom DryBest 10 kan 10 liter per dag aan vocht uit de lucht halen. Hierdoor is deze geschikt voor ruimtes tot 50 vierkante meter. Met een luchtverplaatsing van 180 kubieke meter ben je binnen de kortste keren voorzien van droge lucht. De ingebouwde watertank van 2 liter geeft jou de gelegenheid om er voor een langere tijd niet naar om te hoeven kijken. Pas wanneer het display aangeeft dat de tank vol is, hoef je in actie te komen. Tevens is deze luchtvochtigheid een van de stilste in zijn soort.

In de doos

  • Eurom DryBest 10
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Eurom DryBest 10

De Eurom luchtontvochtiger is eenvoudig te besturen. Je hoeft hem namelijk alleen maar aan te zetten, waarna de luchtontvochtiger gelijk voor jou aan de slag gaat. Je kunt er dan ook voor kiezen om de ontvochtiger aan een drain te koppelen, zodat het water continu weg kan lopen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je de lucht ontvochtiger niet meer kunt verplaatsen. Wanneer je deze niet koppelt, moet je het waterreservoir leegmaken. Het display geeft automatisch aan wanneer het moet gebeuren, zodat je van alle gemakken bent voorzien. Vergeet ook niet om de stoffilter eens in de zoveel tijd mee te pakken.

Voor- en nadelen van de Eurom DryBest 10

Bij de Eurom DryBest 10 ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een laag bedrag heb je namelijk een apparaat in handen waar je jarenlang mee vooruit kunt. Daarbij is het ook een geruisloos apparaat. Dit klimaatsysteem heeft namelijk een geluidsniveau van slechts 42 decibel, waardoor je hem ook in de slaapkamer zou kunnen plaatsen om de lucht te ontvochtigen. Er is tevens een timer te vinden. De timer zorgt ervoor dat het apparaat op jouw gewenste tijd uitschakelt, zodat je jezelf veel energiekosten kunt gaan besparen.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope luchtontvochtiger die jou veel energiekosten kan besparen, dan is de Eurom DryBest 10 een geschikte keuze. Deze ontvochtiger werkt op een timer, waardoor je altijd zelf bepaalt wanneer de luchtontvochtiger uitschakelt. Hierdoor blijft deze nooit de gehele dag aanstaan, waardoor jouw energierekening een stuk lager wordt dan gepland. Ondanks de lage prijs heb je een apparaat in handen die jarenlang mee zal gaan. De komende jaren ben jij verzekerd van een goed binnenklimaat.