Eurom CoolPerfect 180 Wifi mobiele airco

Eurom CoolPerfect 180 Wifi mobiele airco

Heb je een krachtige mobiele airco nodig voor de warme zomermaanden? Dan is de Eurom CoolPerfect 180 Wifi de beste keuze. Deze hypermoderne airco geeft jou meer dan alleen een frisse wind in jouw woning. In de wintermaanden heb je namelijk ook de mogelijkheid om een extra verwarming in huis te hebben en de lucht wordt het gehele jaar door ontvochtigd. Het beste binnenklimaat krijg je met de CoolPerfect, terwijl je hem alleen maar hoeft te bedienen door middel van een app.

Eurom CoolPerfect 180 Wifi overzicht

Eurom CoolPerfect 180 WiFi mobiele aircoDe Eurom CoolPerfect 180 Wifi is een krachtige airco waarmee je zowel kunt koelen als kunt verwarmen. Hiervoor is een vermogen van 18.000 BTU beschikbaar. Dit houdt in dat je ruimtes tot 60 vierkante meter van de beste temperaturen kunt voorzien. Het geluidsniveau wat je hierbij krijgt, is 65 decibel. Hierdoor kan het soms wat storend zijn en word je ook eenvoudig gewekt uit je slaap. Je moet er daarom goed over nadenken voordat je deze in de slaapkamer gaat zetten gedurende de nacht. Echter heb je dan wel binnen een kort tijdsbestek de beste temperatuur, waardoor de warmte in de zomer niet meer jouw kamer binnendringt.

Als je gaat kijken naar de functies van de Eurom CoolPerfect 180 Wifi kom je al gauw tot de conclusie dat je van alle gemakken bent voorzien. Deze mobiele airconditioning wordt in zijn geheel bestuurd via de Smart App. In deze app is de timer te vinden, waarmee je de mobiele airco tot wel 24 uur van tevoren in te stellen is. Het apparaat weet hierdoor precies wanneer deze in- en uitgeschakeld moet worden. Ook kun je de afstandsbediening gebruiken als je geen smartphone of tablet in de buurt hebt.

In de doos

  • Eurom CoolPerfect 180 Wifi
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Eurom CoolPerfect 180 Wifi

Deze mobiele airconditioning van Eurom is op meerdere manieren te bedienen. Zo kun je er in eerste instantie voor kiezen om alles via het display in te stellen. Daarnaast heb je een afstandsbediening en de Eurom Smart app tot jouw beschikking om onder andere de timer in te stellen. Het onderhoud van deze mobiele airco is net zo eenvoudig. Je hoeft hiervoor namelijk alleen maar de filter te verwijderen en schoon te maken. Ook kun je de condens verwijderen, zodat je verder kunt met het ontvochtigen van de woning.

Voor- en nadelen van de Eurom CoolPerfect 180 Wifi

Als je gaat kijken naar de voor- en nadelen van de Eurom CoolPerfect 180 Wifi mobiele airconditioner dan kun je een lange lijst verwachten. Zo is het grootste voordeel de bediening. De app maakt veel meer mogelijk dan bij de meeste mobiele airco’s te zien is. Daarnaast kun je jouw airco ook een stuk zuiniger maken, doordat de airco nooit de gehele tijd aan hoeft te staan. Een nadeel van deze mobiele airco zou kunnen zijn dat je meer ruimte nodig hebt om deze te kunnen plaatsen en weer op te bergen. De afmetingen zijn namelijk iets groter dan andere modellen.

Conclusie

Als je een grote woning hebt of aan de slag wilt gaan op de werkvloer dan is de Eurom CoolPerfect 180 Wifi een goede oplossing. Een goed apparaat voor het creëren van een optimale klimaatbeheersing in huis of op de zaak. Doordat je de mobiele airco aan de app kunt koppelen kan iedereen de perfecte temperatuur instellen tijdens de werkzaamheden. Zo hoef je ook niet meer naar de airco te lopen, maar kun je vanaf een afstand alles instellen. De zweetdruppels zijn verleden tijd en jouw werkzaamheden kunnen zonder problemen afgerond worden.