Eurom bouwdrogers

een bouwdroger

voor sneller drogen van pleisterwerk en verf

Eurom bouwdrogers – Vocht binnen een korte tijd verdwenen

Eurom heeft zich in veel verschillende apparaten gespecialiseerd. Zo bestaat het assortiment uit Eurom mobiele airco’s, Eurom luchtontvochtigers, Eurom luchtreinigers en Eurom mobiele bijverwarming kopen. Niet alleen vind je regelmatig nieuwe huishoudelijke apparaten, ook met de bouw kan dit bedrijf je te allen tijde helpen. Hierbij wordt altijd uit gegaan van zoveel mogelijk comfort bieden. Op een veilige en duurzame manier een bouwproject drogen is daar ook onderdeel van. Met slechts een kleine investering kun je ervoor zorgen dat het bouwproject snel gedroogd is en je de volgende stap kunt zetten. Hiervoor heb je altijd hoogwaardige kwaliteit te pakken, zodat je ervan verzekerd bent dat je de bouwdroger ook in een later stadium nog kunt gebruiken.

Welke Eurom bouwdroger kopen?

Eurom bouwdroger (LO70)Eurom bouwdrogers zijn speciaal ontwikkeld voor het drogen van de muren en vloeren bij een bouwproject. Wanneer alles nog nat is, kunnen de werkzaamheden immers niet voortgezet worden. Door het inzetten van deze bouwdroger kun je verder gaan met het stucwerk of schilderwerk en worden onder andere nieuwbouwprojecten aanzienlijk verkort. Hiervoor zijn verschillende modellen op de markt gebracht, die allemaal iets anders te bieden hebben en ook andere specificaties hebben om je van alle comfort te kunnen voorzien. Een bouwdroger kopen doe je daarom alleen met een gedegen onderzoek.

Wil je een Eurom bouwdroger kopen, dan is een van de modellen waar je naar kunt kijken de Eurom LO70. Met een capaciteit van 70 liter per dag is het vocht binnen een korte tijd uit de woning verdwenen, waardoor de vochtproblemen de werkzaamheden niet meer in de weg zullen zitten. Wanneer er een onveilige situatie gecreëerd is, schakelt het apparaat automatisch uit. De Eurom L070 is dan ook een van de best verkochte bouwdrogers. Zoek je een goedkope bouwdroger, dan kun je terecht bij de Eurom LO50. In tegenstelling tot het andere model wordt er hier juist 50 liter per dag vocht uit de lucht gehaald. Hierdoor is deze ook iets goedkoper dan het andere model, maar het scheelt niet veel en je kunt er altijd een goed resultaat mee behalen.

Wat zijn de voordelen van Eurom bouwdrogers?

Een van de voordelen van een Eurom bouwdroger is dat het bouwproces versneld kan worden. Binnen een korte tijd zijn de muren en vloeren droog, waardoor je verder kunt gaan met andere werkzaamheden. Een nieuwbouwproject kan in dit geval weken korter gaan worden. Een ander groot voordeel is dat er ook niet veel geluid geproduceerd wordt. Je kunt het geluidsniveau vergelijken met een gesprek. Hierdoor ga je er ook niet heel veel last van hebben wanneer de droger aanstaat. Hiervoor hoef je vrijwel geen investering te maken. Voor slechts enkele honderden euro’s heb je een apparaat die jarenlang meegaat.

Hoe werkt een Eurom bouwdroger?

De werking van een Eurom bouwdroger is eenvoudig. Door het vrij compacte formaat kun je hem eenvoudig op een plaats naar keuze zetten. Zorg er dan wel voor dat deze goed staat voor het gedeelte dat je gedroogd wilt hebben. Je steekt de stekker in het stopcontact en zet de bouwdroger aan. Het apparaat gaat er dan voor zorgen dat het vocht uit de lucht wordt gehaald en wordt verplaatst door droge lucht. De condens die wordt onttrokken aan de ruimte, wordt omgezet in condens en opgevangen in een waterreservoir. Dit reservoir hoef je dan alleen maar te legen zodra deze de capaciteit bereikt heeft.

Speciale functies van een Eurom bouwkachel

Er zijn weinig speciale functies te vinden op een Eurom bouwdroger. Juist deze eenvoud heeft zijn charmes. Je hoeft het apparaat daarom alleen maar aan te zetten, waarna deze zijn werk gaat doen. Zo kun je bijvoorbeeld op de LO50 geen timer vinden. Hierdoor moet je hem zelf aan en uit zetten. Wel zit er een automatische uitschakelaar op voor wanneer het waterreservoir vol is of er een gevaarlijke situatie plaatsvindt. De veiligheid is daarom wel altijd terug te vinden in de bouwdrogers van deze fabrikant. Wanneer je deze aanschaft, zul je dus geen problemen ondervinden en kun je er altijd mee overweg.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Voordat je overgaat op de aanschaf van een dergelijk klimaat controle systeem moet je ervoor zorgen dat je het budget vastgesteld hebt. Het maximale bedrag maakt namelijk een groot verschil en kan de zoektocht ook een stuk eenvoudiger maken. Daarna moet je gaan kijken naar de specificaties die je nodig hebt om het bouwproces eenvoudiger te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aantal liter per dag dat er aan de lucht onttrokken moet worden of het geluidsniveau van het apparaat. Wanneer je alle zaken voor jezelf op een rijtje kunt zetten, zorg je ervoor dat je nooit meer een verkeerde keuze gaat maken.

Eurom bouwdrogers

  • In korte tijd de ruimte ontvochtigd
  • Bouwprocessen worden aanzienlijk verkort
  • Bepaal zelf waar deze geplaatst wordt in de ruimte