Eurom Arctic Tank mobiele airco

Eurom Arctic Tank mobiele airco

De temperaturen lopen hoog op en ook in de woning kan het hierdoor warm en klam aanvoelen. De ramen openzetten heeft eigenlijk geen zin, doordat er dan nog extra warmte naar binnen zal komen. Je moet dan op zoek gaan naar een andere oplossing en een klimaatbeheersingssysteem kopen. Je kunt hiervoor de Eurom Arctic Tank aanschaffen. Deze mobiele airco heeft alles in huis om jou van de best mogelijke temperatuur te voorzien. Hiervoor is weinig moeite nodig en je gaat gelijk weer genieten van het beste binnenhuisklimaat.

Eurom Arctic Tank overzicht

Eurom Arctic Tank mobiele aircoDe Eurom Arctic Tank is een mobiele airco die geschikt is voor ruimtes van maximaal 30 vierkante meter. Hiervoor is een koelvermogen van 9000 BTU beschikbaar. De airco heeft een snoerlengte van 3 meter, waardoor je hem niet direct naast een stopcontact hoeft te plaatsen. Zo kun je altijd de beste hoek vinden voor jouw verkoeling. De wind zal hierdoor altijd langs je lichaam blazen, terwijl je vanaf een afstand de goede stand in kunt schakelen met de afstandsbediening. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de airco verplaatsen wanneer dit nodig is.

Er zijn verschillende functies te vinden op deze mobiele airco van Eurom. Zo kun je de thermostaat eenvoudig instellen op de gewenste temperatuur, waardoor het altijd aangenaam wordt. Je hebt hiervoor ook twee warmtestanden beschikbaar, welke jouw huis uitsluitend in de zomermaanden kunnen helpen. Houd er dan wel rekening mee dat er een geluidsniveau van 65 decibel geproduceerd wordt, waardoor slapen lastig zou kunnen zijn.

In de doos

  • Eurom Arctic Tank
  • Handleiding
  • Afvoerslang
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Eurom Arctic Tank

Voordat je de deze mobiele airconditioning gaat gebruiken, moet je ervoor zorgen dat de stekker in het stopcontact zit en dat je de afvoerslang uit het raam hebt gehangen. Daarna is het een kwestie van de afstandsbediening gebruiken voor een van de standen. De afstandsbediening is zo eenvoudig dat je de standen binnen een korte tijd ingesteld hebt en alleen nog maar hoeft te genieten. Tenminste, als je de filter en de condensbak regelmatig schoonmaakt. Deze zijn te verwijderen, zodat het binnen een kort tijdsbestek voltooid is.

Voor- en nadelen van de Eurom Arctic Tank

De Arctic Tank is voorzien van een timer, welke ervoor zorgt dat de airco nooit meer energie verbruikt dan nodig. Zodra je de instellingen geplaatst hebt, gaat de mobiele airconditioner aan het werk en schakelt automatisch uit wanneer de gewenste temperatuur bereikt is. Daarnaast kent de airco enkele warmtestanden, waardoor het nooit te koud of te warm gaat worden. Het nadeel is wel dat deze airco geluid maakt, waardoor je er niet eenvoudig mee kunt slapen.

Conclusie

Met de Eurom Arctic Tank airco op wieltjes heb je voldoende mogelijkheden om jouw huis te verkoelen tijdens de zomer. Met de afstandsbediening schakel je eenvoudig een van de standen in en de timer zorgt ervoor dat je nooit meer energie gaat verbruiken dan nodig is. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de airco te verplaatsen naar een ruimte waar de verkoeling nodig is. Als je gedurende de nacht ook wilt genieten, dan is deze goedkope airco echter niet de goede oplossing. Slapen zul je namelijk niet eenvoudig wanneer het apparaat aan staat. Naast dit model zou je ook eens kunnen kijken naar de Eurom PAC 7.2 airco.