Eurom Alloy Allround 2000 mobiele verwarming

Eurom Alloy Allround 2000 mobiele verwarming

De Eurom Alloy Allround 2000 mobiele kachel doet waar het voor gemaakt is: het verwarmen van jouw woning, zonder dat je hiervoor de centrale verwarming aan hoeft te zetten. Door het kleine formaat kun je hem overal plaatsen en tevens weer veilig opbergen na gebruik. Hierdoor geniet je altijd van de warmte om je heen, zonder dat je hier veel stookkosten aan kwijt bent. Als bijverwarming is het net genoeg om even die ene klus te kunnen klaren in de garage, of om in een ruimte zonder radiatoren aan de slag te kunnen gaan. Het relatief lage bedrag dat je ervoor moet betalen maakt het daarbij meer dan goed.

Eurom Alloy Allround 2000 keramische kachel

Eurom Alloy Allround 2000 keramische kachel

De Eurom Alloy Allround 2000 is een mobiele verwarmer met een iets groter formaat dan de gemiddelde kachel in zijn soort. Met bijna 4 kilogram lijkt het wellicht geen compact apparaat, maar dit is het zeker wel. Hierdoor kun je hem eenvoudig verplaatsen naar de ruimte waar je wat extra warmte nodig hebt. Je hoeft hiervoor alleen maar de thermostaat in te stellen en een van de standen te kiezen. Wil je niet opstaan? Pak dan de afstandsbediening en plaats de instellingen. Zo wordt het helemaal genieten van jouw nieuwe mobiele verwarmer.

In de doos

  • Eurom Alloy Allround 2000
  • Handleiding

Bediening en onderhoud

Dankzij de afstandsbediening is de Eurom Alloy Allround 2000 keramische kachel nog eenvoudiger te bedienen. De mobiele verwarmer hoeft hiervoor alleen maar op zijn plek gezet te worden. Zodra je de stekker in het stopcontact hebt gedaan, kun je de verwarmer aanzetten en een van de drie warmtestanden instellen. Wanneer er oververhitting plaatsvindt, schakelt het apparaat vanzelf uit. Je hoeft er daarom ook niet heel de tijd naar te kijken om ongelukken te voorkomen. Na gebruik rol je het snoer weer op en kun je het klimatiseringssysteem weer in de kast plaatsen. Je houdt te allen tijde ruimte over.

Voor- en nadelen van de Eurom Alloy Allround 2000

In tegenstelling tot veel andere modellen kun je deze Eurom verwarming ook in koude ruimtes plaatsen. Er is namelijk een antivriesmodus op te vinden. Hierdoor kun je alsnog de gewenste temperatuur behalen, zelfs als de ruimte zelf extreem koud aanvoelt. Daarbij ben je ook altijd voorzien van een grote hoeveelheid veiligheidsfuncties. Niet alleen de oververhittingsbeveiliging is er op te vinden, maar ook een omvalbeveiliging en een extra bescherming voor de kinderen. Ongelukken kunnen dus te allen tijde voorkomen worden wanneer je deze mobiele bijverwarming aangeschaft hebt.

Conclusie

Als er een product is dat doet wat het moet doen is het de Eurom Alloy Allround 2000 wel. Deze mobiele verwarming is ondanks de lage prijs toch voorzien van voldoende functies om comfort en warmte in huis te kunnen halen. Daarbij is dit apparaat ook altijd eenvoudig in te stellen. Zonder al te veel kennis van technische apparaten kun je dus alsnog genieten van de warmte die langs jouw lichaam gaat en heb je een goede prijs-kwaliteitsverhouding te pakken. Een van de beste mobiele kachels van dit moment.