Dyson Pure Hot+Cool ventilator

Dyson Pure Hot+Cool ventilator

Een ventilator moet tegenwoordig meer kunnen dan alleen maar koude lucht verplaatsen. Zo wil men het liefste alles in een hebben, waardoor er niet al te veel apparaten aangeschaft hoeven te worden. Een van de mogelijkheden die je dan hebt, is de Dyson Pure Hot+Cool ventilator. Dit klimaatsysteem is namelijk ook direct een luchtreiniger en verwarmer. Hoewel er een aardig prijskaartje aan hangt, ben je wel direct van alle gemakken voorzien. Je hoeft niet uit te kijken naar veel verschillende mogelijkheden, maar kunt direct met een aantal drukken op de knoppen genieten.

Dyson Pure Hot+CoolDyson Pure Hot+Cool ventilator

De Dyson Pure Hot+Cool is een luchtverwarmer, -reiniger en ventilator ineen een een van de beste ventilatoren van dit moment. Hierdoor krijg je niet alleen frisse lucht in jouw woonkamer, maar wordt de lucht ook gelijk gefilterd. Alle stoffen en gassen zijn hierdoor in jouw woning verdwenen, wat ook veel voordelen kan bieden voor mensen met allergieën. Je hebt immers geen stofdeeltjes meer in de lucht hangen en jouw huis ruikt te allen tijde fris aan. Alles wat het apparaat doet, kun je op de display volgen en je weet precies wat er nog in jouw huis aanwezig is. Wanneer je de ventilator gedurende de hele dag aan hebt staan, heb je altijd een goed gefilterde lucht in huis en is het alleen nog maar genieten tijdens alle jaargetijden die we in ons land hebben.

In de doos

  • Dyson Pure Hot+Cool
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Dyson Pure Hot+Cool

De Dyson ventilator is eenvoudig te bedienen. Zo heb je een afstandsbediening tot jouw beschikking waarmee je alle instellingen kunt doen. Denk hierbij aan de hoeveelheid wind, maar ook de warmte wanneer het koud is in huis. Je kunt alles eenvoudig van het display aflezen, maar kunt er ook de app voor gebruiken. Zo zie je altijd wat er nog gedaan moet worden in huis om een goede luchtkwaliteit te hebben. Doordat de ventilator geen bladen kent, is het ook eenvoudig schoon te maken door hier een doekje overheen te halen. Vergeet daarbij niet om de stoffilter te legen, zodat je echt geen stof meer in huis hebt.

Voor- en nadelen van de Dyson Pure Hot+Cool

De Dyson Pure Hot+Cool kent veel voordelen ten opzichte van een gewone ventilator. Zo heb je namelijk ook altijd een actieve verwarming in huis. Je hoeft hierdoor jouw eigen verwarming niet meer aan te zetten, maar kunt het via een apparaat regelen waarmee ook de luchtkwaliteit wordt verbeterd. Hierdoor is de ventilator voor ieder seizoen geschikt en kan het jou veel stookkosten schelen. Doordat de ventilator door middel van een afstandsbediening en app te regelen is, hoef je niet altijd in de buurt te blijven. Alleen wanneer je de luchtkwaliteit direct wilt zien, moet je op het LCD-scherm kijken. Houd er daarbij wel rekening mee dat de ventilator alleen lucht verplaatst. Er vindt dus geen actieve verkoeling plaats.

Conclusie

De Dyson Pure Hot+Cool is eenvoudig te bedienen en je kunt hem in ieder seizoen tot zijn recht laten komen. De grote hoeveelheid functies zorgen er daarbij voor dat je geen verschillende apparaten meer in huis hoeft te hebben. Met slechts een aankoop kun je de temperatuur in huis aangenaam maken en heb je daarbij ook de mogelijkheid om de luchtkwaliteit aanzienlijk te verbeteren. Je hoeft gedurende de dag niet continu naast het apparaat te zitten om te bekijken of deze nog altijd zijn werk doet, maar regelt het allemaal met de app. De moderne technologieën maken het jou aanzienlijk makkelijker. Wil je in je woning klimaatbeheersing in combinatie met een gefilterde (gezuiverde) lucht? Dan kun je dit model niet laten liggen!