Dyson Pure Hot + Cool Wit Zilver – 2018 luchtreiniger

Dyson Pure Hot + Cool Wit Zilver – 2018 luchtreiniger

Dyson is de grootste innovator op het gebied van stofzuigers, maar ook op het gebied van andere elektrische apparaten staat dit merk zijn mannetje. Zo ook als het gaat om luchtreinigers. De Dyson Pure Hot + Cool Wit Zilver – 2018 is hier een goed voorbeeld van. Niet voor niets doet dit model het zeer goed bij diverse webshops. Maar is deze Dyson luchtreiniger ook daadwerkelijk de moeite waard? Je lees het in deze review.

Dyson Pure Hot + Cool Wit Zilver – 2018 overzicht

Veelzijdigheid typeert de deze reiniger van Dyson. Dit is niet alleen een luchtzuiveraar, maar dit apparaat kan ook verwarming brengen. Deze reiniger kan dus het gehele jaar door gebruikt worden voor meerdere situaties. Daarnaast wordt de primaire functie uitstekend uitgevoerd. Er zijn zowel HEPA als koolstof filters aanwezig om de lucht in een ruimte schoon te houden. Sensoren meten de luchtkwaliteit en er wordt tevens aangegeven wanneer de filters vervangen moeten worden.

In de doos

 • Dyson Pure Hot + Cool Wit Zilver – 2018
 • Handleiding
 • Afstandsbediening

Installatie van de Dyson Pure Hot + Cool Wit Zilver – 2018

Het installeren van dit klimaatbeheerssysteem voor thuis is gelukkig een fluitje van een cent. Je sluit deze aan op het stroom en er kan begonnen worden met reinigen. Heb je twijfels over bepaalde functies of snap je niet helemaal hoe het apparaat werk? Geen probleem, een handleiding wordt meegeleverd.

Technische specificaties

Dyson Pure Hot+Cool 2018 luchtreiniger

 • Oppervlak: 26 vierkante meter
 • Reinigingstechniek: filters
 • Sensoren: ja
 • Nachtmodus: ja
 • Bevochtiger: nee
 • Geluidsniveau: 60 – 62 Db
 • Inclusief afstandsbediening
 • Standen: 10

Bediening en onderhoud van de Dyson Pure Hot + Cool Wit Zilver – 2018

Je kunt het toestel op meerdere manier aansturen. Ten eerste kan dit via het apparaat zelf. Ten tweede kun je gebruik maken van de meegeleverde afstandsbediening. Waar in huis je ook zit, je kunt je luchtreiniger aansturen. Tot slot is het ook mogelijk om deze Dyson luchtreiniger aan te sturen middels de speciaal hiervoor ontwikkelde app. Het aansturen van je lucht reiniger is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Aan het onderhouden van dit klimaatsysteem ben je weinig tijd kwijt. Het belangrijkste wat je van tijd tot tijd dient te doen is het vervangen van de HEPA en koolstoffilters. Gelukkig geeft het apparaat zelf aan wanneer je dit moet doen. Voor een betere werking dien je om de zoveel tijd de reiniger schoon te maken met een (stof)doekje.

Voor- en nadelen van de Dyson Pure Hot + Cool Wit Zilver – 2018

Deze lucht zuiveraar valt ten eerste op door zijn multifunctionaliteit. Niet alleen is het reinigen van de lucht mogelijk, maar deze luchtreiniger kan tevens verwarmen. Door het gebruik van meerdere filters is deze reiniger geschikt voor meerdere personen. Zowel mensen die last hebben van allergieën als mensen die last hebben van vieze geurtjes kunnen kiezen voor dit model. Tot slot heb je meerdere manieren om dit apparaat aan te sturen.

Alhoewel het apparaat er voor zorgt dat er geen koude lucht verspreid wordt tijdens het reinigen van de lucht, is er ook geen airco stand die je aan kunt zetten tijdens de warme zomerdagen. Het geluidsniveau gaat daarnaast significant omhoog als de verwarm functie aan staat. Tot slot zijn de filters best prijzig.

Conclusie

Al met al is de Dyson Pure Hot + Cool Wit Zilver – 2018 een goede aankoop als je op zoek bent naar een goede luchtreiniger die meer kan dan alleen maar lucht reinigen. Vooral tijdens de winterse maanden zul je veel plezier hebben van de verwarmfunctie. Bovendien voert dit apparaat zijn primaire functie top uit, onder meer vanwege de handige sensoren. Daarom is deze Dyson lucht reiniger een prima aankoop.