Dyson AM07 tafelventilator

Dyson AM07 tafelventilator

In de warme zomermaanden is niets zo vervelend om in een warm huis te zitten. Jouw werkzaamheden gaan hierdoor direct een stuk langzamer en ook ga je continu zweten. Dit kun je eenvoudig voorkomen door gebruik te maken van een ventilator. De Dyson AM07 is daarbij niet zomaar een ventilator, maar is ook geschikt als luxe object in de woning. Je kunt deze daarom altijd laten staan, terwijl je wel geniet van alle voordelen die deze ventilator met zich meebrengt. Daarbij is deze staande ventilator ook geschikt om te gebruiken wanneer je allergieën hebt, doordat de stof direct wordt gefilterd.

Dyson AM07 overzichtDyson AM07 staande ventilator

De Dyson AM07 kent over het algemeen voldoende specificaties om te kunnen genieten van koelte in huis. Hoewel deze de ruimte niet volledig koelt, heb je altijd wind tot jouw beschikking om minder te gaan zweten. Hiervoor maakt de ventilator geen gebruik van bladen, maar zuigt het apparaat de lucht naar zich toe, waarna deze wordt gefilterd en weer de ruimte in wordt geblazen. Om de tafelventilator aan te zetten kun je gebruik maken van de afstandsbediening, waarmee je hem ook op een andere stand kunt zetten. Zo heb je altijd een zachte of krachtige luchtstroom tot je beschikking.

In de doos

  • Dyson AM07
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Dyson AM07

De bediening en het onderhoud van de Dyson AM07 zijn eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen op de knoppen van de afstandsbediening te drukken om deze zijn werk te laten doen. Met de afstandsbediening kun je ook een van de standen inschakelen, waardoor je zelf de windkracht bepaalt. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van bladen, is het onderhoud eenvoudig. Je kunt er een doekje overheen halen om de ergste stof weg te halen, waardoor het apparaat er netjes uit blijft zien.

Voor- en nadelen van de Dyson AM07

Deze ventilator van Dyson kent verschillende voordelen. Zo is deze altijd eenvoudig te bedienen door middel van de afstandsbediening. Je hoeft hierdoor niet direct in de buurt van de ventilator te zijn om deze aan te zetten en een van de standen uit te kiezen. Daarbij is de ventilator veilig in de buurt van kinderen. Doordat er geen bladen te vinden zijn, kunnen de vingers er ook niet tussen komen te zitten. Als je hem in de nacht aan wilt hebben, dan biedt het ook voordelen. Je kunt de timer namelijk instellen, zodat deze automatisch uitschakelt. Het nadeel hierbij is wel dat deze minder stil is, wat storend kan zijn.

Conclusie

De Dyson AM07 is een geschikte ventilator voor wanneer je een vast apparaat in huis wilt hebben dat niet misstaat tussen de rest van jouw interieur en wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Deze ziet er namelijk luxe uit en kan jou deze luxe ook bieden. Je hebt een veilig apparaat en kunt deze gedurende de dag eenvoudig bedienen. Hierdoor kun je te allen tijde genieten van frisse lucht en heb je in de zomermaanden voldoende verkoeling in de woning. Door het compacte formaat en het lichte gewicht kun je hem tevens overal plaatsen en iedere ruimte voorzien van koele lucht. Dit model is niet voor niets een van de best verkochte ventilatoren van dit moment.