Dyson AM06 ventilator

Dyson AM06 ventilator

In de warme zomermaanden is zweten aan de orde van de dag. Wanneer je thuis alle werkzaamheden uit wilt kunnen voeren, dan ga je merken dat dit met het warme weer bijna niet te doen is zonder hulpmiddelen. Met een goede ventilator is dit echter wel te regelen, waarbij je gelijk voldoende koelte langs jouw lichaam voelt gaan. De Dyson AM06 is hier een goed voorbeeld van. Wanneer je deze klimaatbeheersing in huis hebt staan, heb je voldoende luxe om de woning te koelen en biedt het daarbij nog voldoende voordelen.

Dyson AM06 overzichtDyson AM06 tafelventilator

Deze Dyson ventilator is een van de meest moderne ventilatoren van dit moment. Deze heeft namelijk geen ventilatorbladen, waardoor je direct voldoende veiligheid hebt. Zo kunnen kinderen en huisdieren gewoon langslopen, zonder dat er iets tussen de ventilator komt. Daarbij heb je ook tien standen tot je beschikking, waardoor je altijd de beste windkracht in huis hebt. Voeg hier de eenvoud van de bediening aan toe, welke via een afstandsbediening te doen is, en je bent van alle gemakken voorzien. Je hoeft hem nu alleen nog maar in een van de ruimtes te plaatsen en je zult hem niet meer horen.

In de doos

  • Dyson AM06
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Dyson AM06

De Dyson AM06 is eenvoudig met een afstandsbediening te bedienen. Zo kun je een van de standen instellen, waarna het apparaat direct zijn ding gaat doen. Zelfs vanuit de stoel of het bed kun je altijd beschikken over een frisse bries, waarbij je ook een timer in kunt stellen. Je kunt hierdoor gewoon in slaap vallen, want de ventilator schakelt zichzelf vanzelf uit. Merk je dat er veel stof terug de ruimte in komt? Dan hoef je er alleen maar een doekje overheen te halen, zodat alles weer stofvrij is. Voor meer onderhoudstips kijk je bij onze ventilator FAQ.

Voor- en nadelen van de Dyson AM06

De Dyson AM06 is een van de meest eenvoudige ventilatoren, welke zonder bladen te werk gaat. Hierdoor is er altijd voldoende veiligheid in huis en kunnen de kinderen en huisdieren gewoon rondrennen. Voor de bediening hoef je niet meer op te staan, wat ook extra voordelen met zich meebrengt. Waar je ook bent, je kunt altijd van de beste frisse wind genieten. En daarbij heb je direct de timer tot je beschikking. Ideaal voor de warme nachten. Een minpunt daarbij is wel dat de staande ventilator iets meer geluid maakt, waardoor het soms storend kan zijn in de nacht.

Conclusie

De Dyson AM06 is een van de ventilatoren die compact is, maar daarbij wel stijlvol in huis staat. Doordat er geen gebruikt wordt gemaakt van bladen, is het altijd een goede oplossing voor in ieder huis. Voeg hier de timer en de grote hoeveelheid standen aan toe en je hebt altijd de beste oplossingen tot jouw beschikking. Jouw warme zomermaanden worden direct aangenamer en je kunt je werkzaamheden weer uitvoeren zonder dat de zweetdruppels naar beneden stromen.