Duux Whisper Flex ventilator

Duux Whisper Flex ventilator

Een goede ventilator is nooit weg. Niet alleen kan het voor een goede luchtcirculatie in huis zorgen voor de warme zomermaanden, ook kun je het als extra hulpmiddel gebruiken wanneer de radiatoren het niet meer trekken in de winter. De lucht wordt immers verplaatst. Met de Duux Whisper Flex kun je ervoor zorgen dat je altijd de beste wind bij jouw werkplek hebt zitten, waardoor jouw werkzaamheden zonder problemen uitgevoerd kunnen worden. Je bent hierbij van alle gemakken voorzien, zonder dat je hier diep voor in de buidel moet tasten.

Duux Whisper Flex overzichtDuux Whisper Flex staande ventilator

De Duux Whisper Flex is een staande ventilator waarvoor je niet meer bij een stopcontact hoeft te zitten. De ventilator werkt namelijk geheel met USB-aansluiting, waardoor deze de stroom uit jouw laptop of computer kan halen. Uiteraard kun je deze ook met netstroom gebruiken, want er wordt een 1,2 meter kabel meegeleverd. Voor het bereik hoef je ook niet dichtbij te zitten. Deze ventilator heeft namelijk een bereik van 15 meter, waardoor je ook verder van jouw laptop af voldoende frisse lucht hebt. Voeg hier de grote hoeveelheid aan standen aan toe en je hoeft nooit meer met zweetdruppels op het gezicht te werken.

In de doos

  • Duux Whisper Flex
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Adapter
  • Accu

Bediening en onderhoud van de Duux Whisper Flex

De Whisper Flex haalt zijn energie uit een computer of laptop. Ook kun je met de bijgeleverde adapter van netstroom profiteren. Hierdoor kun je hem overal in huis plaatsen, zonder dat je hier veel plek voor vrij hoeft te maken. Je hoeft er dan alleen voor te zorgen dat er een accu in zit, waarna je de volledige bediening met de afstandsbediening uit kunt voeren. Het onderhoud is in feite ook eenvoudig. Je hoeft alleen een doekje over de ventilator te halen om de ergste stof weg te krijgen.

Voor- en nadelen van de Duux Whisper Flex

De Duux ventilator maakt het mogelijk om overal een ventilator te hebben staan. Of je nu beschikt over voldoende stopcontacten of juist aan de slag moet door middel van jouw laptop, je kunt altijd zelf bepalen hoe je jouw ventilator van stroom voorziet. Hierdoor heb je altijd een luchtstroom bij de hand, welke je ook nog aan kunt passen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. Daarbij kun je de ventilator ook nog in hoogte verstellen. Je hebt dus niet alleen 26 standen, maar ook altijd koelte op de hoogte die je zelf wilt hebben voor een optimale klimaatbeheersing.

Conclusie

Als je een ventilator wilt hebben die overal te plaatsen is, dan is de Duux Whisper Flex misschien wel de beste ventilator voor jou en een goede oplossing. Deze ventilator biedt daarbij zoveel mogelijkheden, dat je het er niet meer voor hoeft te laten. Ook past hij in vrijwel ieder budget. Je kunt hierdoor te allen tijde genieten van de koelte welke dit toestel creëert. De grote hoeveelheid standen en het feit dat deze ventilator in hoogte verstelbaar is, maakt nog meer mogelijk dan alleen de lucht in je gezicht.