Duux Mistral Dehumidifier luchtontvochtiger

Duux Mistral Dehumidifier luchtontvochtiger

De Duux Mistral Dehumidifier kan jou helpen om jouw woning van een goed binnenklimaat te voorzien. Deze luchtontvochtiger zorgt er namelijk voor dat de luchtvochtigheid naar beneden gaat, waardoor de vochtproblemen ook niet kunnen ontstaan. Het is immers belangrijk dat schimmels geen kans krijgen om zich te vormen en je ook geen rottende meubelstukken in huis hebt staan. Met slechts een kleine investering in dit klimaatsysteem voor in huis kun je jezelf in de toekomst een hoop kosten besparen. Je moet dan echter wel weten waar je op moet gaan letten en welke voordelen een Duux luchtontvochtiger voor jou met zich meebrengt.

Duux Mistral DehumidifierDuux Mistral luchtontvochtiger

Een Duux Mistral luchtontvochtiger heeft een minimalistisch design. Ondanks het minimalistische uiterlijk kent deze wel een goede prestatie om ruimtes tot 40 vierkante meter te ontdoen van vocht. Hiervoor wordt 15 liter vocht per dag aan de woning onttrokken, waardoor je hem overal in huis zou kunnen plaatsen. Daarvoor heb je de beschikking over een hygrostaat die geheel naar wens in te stellen is. Wanneer je een Mistral aangeschaft hebt, ben je dus van alle gemakken voorzien en kun je binnen de kortste keren een goed binnenklimaat. Hiervoor hoef je niet eens meer alle ramen en deuren tegen elkaar open te zetten.

In de doos

  • Duux Mistral Dehumidifier
  • Handleiding
  • Afvoersysteem

Bediening en onderhoud van de Duux Mistral luchtontvochtiger

Wanneer je een Duux Mistral luchtontvochtiger aangeschaft hebt, moet je eerst verschillende instellingen plaatsen. Zo moet je de gewenste luchtvochtigheid instellen, waarvoor een bereik tussen de 40 en 80 procent beschikbaar is. Ook kun je kiezen tussen een automatische stand, stille stand en een speciale nachtstand. Stel vervolgens nog de timer in voor 2, 4 of 8 uur en je bent van alle gemakken voorzien. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de watertank regelmatig leegmaken of ervoor zorgen dat het apparaat aangesloten is op de afvoerslang. Daarna heb je er geen omkijken meer naar en kan de lucht ontvochtiger voor jou aan de slag gaan.

Voor- en nadelen van de Duux Mistral Dehumidifier

De Duux Mistral Dehumidifier onderscheidt zichzelf door de verschillende standen die erop te vinden zijn. Met de automatische stand hoef je nergens meer op te letten. De luchtontvochtiger gaat door totdat de juiste luchtvochtigheid bereikt is en schakelt dan weer uit. Ook de timer biedt jou extra gebruiksgemak. In de nacht geniet je alleen nog maar van de stilte, terwijl er toch droge lucht de kamer in wordt geblazen. Echt minpunten heeft deze voordelige luchtontvochtiger niet. Je kunt immers gewoon gaan genieten, zonder dat je hier heel veel geld aan uit hoeft te geven.

Conclusie

De Duux Mistral luchtontvochtiger is een van de meest veelzijdige lucht ontvochtigers op de markt. Je kunt alles naar wens instellen en het apparaat doet de rest. Hierdoor heb je er nooit meer omkijken naar, terwijl je wel kunt genieten van een lage luchtvochtigheid. De zomermaanden zijn hierdoor ook zonder veel zweten door te komen. Wanneer je het apparaat aangesloten hebt op de afvoerslang kan er voor een constante luchtontvochtiging worden gezorgd. Je bepaalt daarom helemaal zelf wat je ermee gaat doen.