Dryfast DF200 bouwdroger

Dryfast DF200 bouwdroger

In kleine ruimtes kan het vaak heel vochtig zijn. Zeker als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn de muren en vloeren vaak voorzien van veel vocht, waardoor de werkzaamheden niet door kunnen gaan. Om het proces te kunnen versnellen kun je overgaan tot de aanschaf van een bouwdroger als klimaatcontrole systeem. De voordelen die je hiermee kunt behalen zorgen voor veel tijdbesparing, zodat ieder bouwproject weer een succes wordt. Zo ook met behulp van de Dryfast DF200. Deze bouwdroger heeft jou zoveel te bieden, dat je nooit meer iets anders wilt.

Dryfast DF200 overzichtDryfast DF200 bouwdroger

De Dryfast DF200 bouwkachel kan ruimtes tot 200 kubieke meter ontvochtigen. Hierdoor heb je altijd een goede oplossing voor jouw bouwprojecten te pakken. Daarbij is de bouwdroger voorzien van een roterende Toshiba compressor, waardoor het niet meer uitmaakt hoe je hem gaat vervoeren. Zo ben je van nog meer gemakken voorzien, terwijl je er niet veel aan uit hoeft te geven. Daarbij kun je het apparaat nog uitbreiden door middel van een hygrostaat of een condenswaterpomp. Je bepaalt hierdoor altijd zelf hoe de werkzaamheden uitgevoerd te gaan worden en welke luchtvochtigheid er gerealiseerd moet worden.

In de doos

  • Dryfast DF200
  • Handleiding
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Dryfast DF200

In eerste instantie is de Dryfast bouwdroger eenvoudig te besturen. Je kunt hem namelijk verrijden zodat deze op de juiste plaats staat, maar je kunt er ook voor kiezen om hem uit te breiden met een van de vele opties. Als je er bijvoorbeeld een hygrostaat aanhangt, kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen. Het enige waar je dan nog voor moet zorgen is dat de watertank geleegd wordt op het juiste moment. Je zorgt er dan voor dat het apparaat zijn werk kan blijven doen en je het vocht binnen een korte tijd uit de ruimte hebt onttrokken.

Voor- en nadelen van de Dryfast DF200

De Dryfast DF200 mobiele verwarming is een van de beste bouwdrogers van dit moment die veel voordelen met zich mee kan brengen. Zo kun je hem zelf naar wens indelen, waardoor een bouwproces ook altijd loopt zoals jij het wenst te hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hygrostaat en de condenswaterpomp. Daarbij ben je voorzien van een goed eindresultaat. Tevens ben je verzekerd van een garantie van 8760 draaiuren, met een maximum van drie jaar. Een nadeel kan echter wel zijn dat de timer ontbreekt. Je moet hierdoor het apparaat zelf uitzetten, omdat je anders een hoge energierekening gaat krijgen. Wanneer je hierop let is er niets aan de hand.

Conclusie

De Dryfast DF200 bouwkachel is het perfecte apparaat wanneer je zelf wilt bepalen hoe deze opgebouwd is en welke werking er plaats moet vinden. Door de extra’s aan te schaffen ben je van nog meer gemakken voorzien, terwijl je ook voor een simpel apparaat kunt gaan. Hierdoor heb je de kosten ook geheel zelf in de hand. Aan het einde van de dag draait het immers om jouw bouwproject, dus moet je ook altijd een apparaat hebben die deze projecten voor jou kan realiseren en de tijd kan gaan verkorten.