Dryfast bouwdrogers

een bouwdroger

voor sneller drogen van pleisterwerk en verf

Dryfast bouwdrogers – Vocht binnen een korte tijd verdwenen

Dryfast gaat al enkele jaren mee op de markt. De fabrikant heeft zich hierbij gespecialiseerd in apparaten voor de bouw, brand en waterschade, verhuur en lekdetectie. Hierdoor kun je niet alleen bouwdrogers vinden, maar ook mobiele verwarmers, luchtontvochtigers, ventilatoren en meetapparaten. Gedurende de jaren zijn er veel verschillende modellen uitgebracht, waardoor er altijd een bij zit voor je bouwproject. Je kunt daarom altijd de specificaties aanpassen aan je eigen wensen en ervoor zorgen dat ieder proces aanzienlijk wordt versneld. Je kunt jezelf daarom enkele weken of zelfs maanden besparen met slechts de aankoop van een Dryfast bouwdroger.

Welke Dryfast bouwdroger kopen?

Dryfast bouwdroger (DF 200)Dryfast bouwdrogers kunnen je helpen bij het versnellen van een bouwproces. Je hebt hierbij verschillende modellen tot je beschikking, welke allemaal met verschillende specificaties komen. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om te bepalen hoe snel de ruimte ontvochtigd moet worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aantal liter dat er per dag uit de lucht gehaald moet worden, maar ook het geluidsniveau dat er maximaal mag zijn. Je kunt op deze manier altijd goed bekijken met welk model je het beste uitkomt tijdens de werkzaamheden.

Een van de modellen die je tegen gaat komen is de Dryfast DF 200. Dit is een van de beste bouwkachels en speciaal voor de kleinere ruimtes gemaakt. Een ruimte tot maximaal 200 kubieke meter kan binnen een korte tijd worden ontdaan van vocht, waarvoor een goede Toshiba compressor tot je beschikking staat. Je kunt 35 liter vocht per dag uit de lucht halen, waarvoor je hem alleen maar naar de ruimte hoeft te verplaatsen. Andere modellen waar je naar uit kunt kijken zijn de DF 400, DF 800 en DF 150 H. Dankzij de verschillende modellen zijn er altijd wel mogelijkheden om een bepaald proces van extra vaart te kunnen voorzien.

Wat zijn de voordelen van Dryfast bouwdrogers?

Als je gaat kijken naar de Dryfast bouwkachels merk je al snel dat het allemaal compacte apparaten zijn die goed kunnen worden verplaatst. Er zitten namelijk ook wielen onder, waardoor je er vrijwel geen moeite voor hoeft te doen om hem naar de juiste ruimte te verrijden. Wanneer je het apparaat aangezet hebt, wordt er weinig geluid gemaakt. Je gaat bijna niet merken dat de bouwdroger aanstaat, waardoor je niet gestoord gaat worden tijdens andere werkzaamheden. Doordat er meerdere modellen te verkrijgen zijn, heb je altijd een model waarmee je de ruimte razendsnel ontvochtigd krijgt.

Hoe werkt een Dryfast bouwdroger?

Een bouwdroger van Dryfast is handig in gebruik. Wanneer je hem op de juiste plaats in de woning hebt gezet hoef je hem namelijk alleen nog maar van stroom te voorzien en de droger aan te zetten. Daarna gaat het apparaat vanzelf aan de slag om het vocht uit de ruimte te onttrekken. Het vocht komt in de compressor terecht, waarna deze in condens verandert. Deze condens druppelt in het waterreservoir, terwijl de droge lucht weer de ruimte in wordt geblazen. Dit proces wordt continu herhaald, zodat de muren en vloeren binnen een korte tijd droog zijn.

Speciale functies van een Dryfast bouwkachel

De Dryfast bouwdrogers zijn niet voorzien van speciale functies zoal bij veel andere klimaatbeheerssystemen voor in huis. Je hebt hierdoor altijd een eenvoudig apparaat in handen, die doet wat het moet doen. Je kunt veel van de bouw kachels echter wel uitbreiden met een hygrostaat. Hierdoor kun je precies zien wat de luchtvochtigheid in de ruimte is. Daarnaast kan er ook een condenswaterpomp aan koppelen. Hiermee breid je het apparaat dus naar wens uit en kun je ervoor zorgen dat de droger nog meer voordelen met zich mee kan brengen. Afhankelijk van het proces heb je hierdoor altijd de beste oplossing voor de bouwprojecten en kun je voor jezelf bedenken waar je behoefte aan hebt.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

De Dryfast bouwdrogers komen in verschillende vormen en maten. Je moet daarom altijd eerst voor jezelf op een rij zetten wat er nodig is om het bouwproces te kunnen versnellen. Bekijk daarom altijd eerst per model hoeveel vocht er per dag aan de ruimte onttrokken kan worden en voor welk oppervlakte dit geschikt is. Afhankelijk hiervan komen er nog slechts een aantal modellen uit waaruit je een keuze kunt gaan maken. Ook moet je hierbij het budget in het achterhoofd houden. De bouwkachels komen namelijk ook allemaal in andere prijsklassen, waardoor je al gauw meer gaat betalen dan de bedoeling is. Zo kan een goedkope bouwkachel uiteindelijk duurkoop worden. Door zoveel mogelijk onderzoek te doen naar de verschillende modellen en de bijbehorende specificaties zorg je ervoor dat je geen verkeerde keuze meer kunt maken. Zo kun je te allen tijde genieten van een goed ontvochtigde ruimte, zonder dat je er veel voor hoeft te gaan betalen.

Dryfast bouwdrogers

  • Eenvoudig te verrijden dankzij de wielen
  • Voor kleine en grote ruimtes een model beschikbaar
  • Een geluidsstil apparaat