Domo DO7347H mobiele verwarming

Domo DO7347H mobiele verwarming

Een aangename temperatuur in de koude wintermaanden. Dat is wat je nodig hebt om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Echter ben je dan al snel aangewezen op de centrale verwarming in jouw woning. Je moet daarom veel aanpassingen doen, zoals een radiator ophangen in de verschillende ruimtes. Je kunt echter ook een mobiele verwarmer kopen. De Domo DO7347H keramische kachel kan dan het perfecte apparaat zijn. Nadat je weet hoe de mobiele verwarmer werkt, staat deze zeker op jouw lijst en kun je gaan bepalen of dit de geschikte oplossing is.

Domo DO7347H keramische kachelDomo DO7347H mobiele verwarming keramische kachel

De Domo DO7347H is een keramische kachel die ruimtes tot 20 vierkante meter kan verwarmen. Wanneer je hem in een van de ruimtes geplaatst hebt, ben je gelijk voorzien van een aangename temperatuur. In tegenstelling tot sommige andere mobiele verwarmers hoeft deze niet de gehele tijd aan te staan. De ingestelde temperatuur wordt namelijk langer vastgehouden en kan daarbij ook constant blijven. Je kunt er daarom alleen maar voordelen aan behalen. Voor de grotere ruimtes zul je echter wel een extra verwarming aan moeten zetten, terwijl de bijverwarming ingesteld is voor wat extra warmte.

In de doos

  • Domo DO7347H
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Domo DO7347H

Je kunt deze goedkope mobiele verwarming op twee verschillende manieren bedienen. Er zijn een aantal knoppen op de mobiele verwarmer te vinden, waarmee je de temperatuur in kunt stellen. Ook de timer is hier terug te vinden. Ook kun je het apparaat met de afstandsbediening bedienen. Hierdoor heb je altijd voldoende gemakken. Vergeet hem dan niet op de goede plaats te zetten. Ondanks de oscillatiefunctie moet je immers wel de warmte kunnen voelen. Voor de rest heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Zodra de instellingen zijn geplaatst, gaat het apparaat voor jou aan de slag met het verwarmen.

Voor- en nadelen van de Domo DO7347H

De DomoDO7347H keramische kachel is een veelzijdig apparaat voor een schappelijke prijs. Je kunt hem namelijk helemaal naar wens instellen. Zo stel je de temperatuur in tussen de 5 en 35 graden Celcius, heb je de timer tot jouw beschikking en gaat de mobiele verwarmer automatisch op stand-by. Door de afstandsbediening heb je nog meer gemakken. Je gaat daarbij te allen tijde de warmte voelen. De oscillatiefunctie verspreidt de warmte namelijk gelijkmatig door de ruimte. Het enige waarvoor deze mobiele bijverwarming niet geschikt is, is de badkamer. Deze kun je dus niet van extra warmte voorzien.

Conclusie

Wanneer je niet het gehele huis van warmte wilt voorzien, maar wel van een aangename temperatuur wilt genieten, is dit klimaatsysteem voor in huis een goede oplossing. Het compacte apparaat is overal in huis te plaatsen, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Doordat er veel verschillende instellingen te plaatsen zijn, kun je alles geheel naar wens instellen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van jouw verwarmde ruimte en een investering te maken in jouw nieuwe mobiele verwarmer van Domo. Je zult er geen spijt van krijgen.