DOMO DO152A luchtkoeler

DOMO DO152A luchtkoeler

Warme dagen doen aan vakantie denken. We kunnen echt wel genieten van een beetje zon. Bovendien doen we er extra vitaminen mee op om de donkere dagen van de winter door te komen. Maar soms is het te veel van het goede. De zomerdagen waarbij de temperatuur historische hoogtes bereikt, zijn er voor velen te veel aan. Die dagen waarbij iedereen zich suf loopt te zweten, alles klam en benauwd aanvoelt, die zijn voor niemand plezant. De DOMO DO152A luchtkoeler kan dan voor een verkwikkende koelte zorgen, zonder de extreme maatregelen van een vaste of mobiele airconditioning. De temperatuur in de ruimte zal niet spectaculair dalen, wel kan je met dit apparaat genieten van een deugddoend, fris briesje in jouw persoonlijke ruimte.

DOMO DO152A overzichtDOMO DO152A luchtkoeler mobiele aircooler

De DOMO DO152A is het grote broertje onder de DOMO luchtkoelers. Het toestel heeft een uitneembaar waterreservoir van 5.5 liter en een wattage van 110. Het krachtige vermogen en de wat grotere inhoud van het waterreservoir maken dat het model geschikt is voor de iets grotere ruimtes tot 30 vierkante meter. Ook kun je hem als luchtbevochtiger gebruikt worden.

De DO152A kan worden ingesteld op drie snelheden. Met deze instellingen bepaal je zelf de kracht waarmee het toestel de koude lucht de ruimte inblaast. Je houdt dus zelf de snelheid onder controle. Daarnaast kunnen er drie functies ingeschakeld worden: natuurlijk, normaal en een slaapstand. Deze laatste knop is ideaal voor wie wil genieten van een zalige nachtrust wanneer het buiten nog broeierig warm is.

In de doos

  • DOMO DO152A
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • 2 koelelementen

Bediening en onderhoud van de DOMO DO152A

De DO152A is super eenvoudig te bedienen. Het apparaat kan je aanzetten met één druk op de knop. Het toestel start op de laagste snelheidsstand, die je kan verhogen tot medium of high door nogmaals op de aan-uitknop te drukken. De aircooler reinigen is kinderspel. De behuizing van het toestel is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en een gewoon schoonmaakmiddel.

Gebruik nooit chemische, schurende of bijtende schoonmaakproducten, dit kan je toestel ernstig beschadigen. Wanneer je het toestel voor langere tijd wil opbergen zorg er dan voor dat al het resterende water uit het reservoir verwijderd is. Op regelmatige basis zal het koelmembraan moeten vervangen worden. Het apparaat geeft zelf aan wanneer dit nodig is.

Voor- en nadelen van de DOMO DO152A

Groot voordeel van de DO152A is het gebruiksgemak waarmee het toestel kan bediend worden. Het toestel getuigt van een zekere kwaliteit en heeft bovendien een stijlvol design. Extra troef van is dat hij de lucht ook kan bevochtigen. Nadeel is dan weer dat de lucht koeler tamelijk veel lawaai maakt wanneer het apparaat in de bevochtigingstand staat ingeschakeld.

Conclusie

Wil je graag een klimaatsysteem thuis? De DOMO DO152A is een prima luchtkoeler en is geschikt voor grotere ruimtes tot 30m². Het toestel zorgt voor verkoeling in je persoonlijke ruimte en maakt een kamer gevoelsmatig koeler.